Dodaj do ulubionych

nokia e63- zniknęła ikona "@" nowy email

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 15:37
Witam,
od wczoraj mam pewien problem, soft wgrywałam najnowszy już jakiś miesiąc temu więc to na pewno nie od tego. Używam aplikacji Nokia Messaging w której mam założone 2 skrzynki pocztowe na wp i gmail. Do tej pory zawsze gdy przychodził mail do którejkolwiek ze skrzynek w prawym rogu pod baterią pojawiał się znaczek "@" poprzedzony wybranym przeze mnie sygnałem dźwiękowym. Od wczoraj jest tylko sygnał, natomiast ta ikonka w ogóle się nie pojawia, przez co gdy dźwięku nie usłyszę dopóki nie wejdę w samą aplikację nie wiem że mam jakąś nową wiadomość. Mogłam coś przez przypadek zmienić w ustawieniach ale nie mam pojęcia co. Nie chcę natomiast ustawiać skrzynek jako widget na pulpicie bo wtedy przysłania mi całe zdjęcie, Chcę żeby było jak dotychczas, mała "@" w prawym rogu przy podświetleniu wyświetlacza i na wygaszaczu gdy telefon jest zablokowany obok klucza blokady telefonu pod datą i godziną.

Czy ktoś wie co mogłam przestawić? Próbowałam już wchodzić w ustawienia trybu i włączone aplikacje ale tam jest tylko pow. o email 1 i pow. o email 2 i nie wiem czy tu chodzi o to ? ale włączenie tego nie naprawia sprawy...

pomóżcie, pozdrawiam
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka