sniffier 28.06.04, 20:28 Czy ten SonyEricsson ma gry Java i czy można je ściągać z interenetu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KT05 Re: SonyEricssonT230 i Java IP: *.pronet.lublin.pl 29.06.04, 09:06 Ten SonyEricsson nie ma Javy, ma coś teoretycznie podobnego o nazwie Mophun, wiele gier można znaleźć w necie i wgrać przez kabelek - za darmo. Szczerze mówiąc to większość tych gier jest ciekawsza niż Javowskie :) Platforma Mophun stosowana jest w większość telefonów tej firmy, na pewno wiem, że Jave ma T610/T630. Mophun jest TYLKO do gier, aplikacji na niego nie uświadczysz - a szkoda. Klienta Jabbera więc na mojej komórce mieć nie mogę (a na poprzedniej miałem :/) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: SonyEricssonT230 i Java 29.06.04, 09:44 Mophun ma jedną poważną zaletę: jest cholernie szybki. Gry w javie zanim się uruchomią ja już na swoim alcatelu dawno gram w dooma :]. Zresztą wolne działanie do domena javy... oszaleć idzie jak się czeka na skompilowanie prostego programu. Odpowiedz Link Zgłoś