Dodaj do ulubionych

Heyah czy Tak Tak ?

IP: 62.233.164.* 30.06.04, 10:48
Właśnie kupiłam aparat w sieci Era i jestem ciekawa, co bardziej się opłaca.
Czy taniej jest w tak-taku, czy może lepsza jest heya?
Z góry dziękuje:D
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek heyah!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 30.06.04, 12:24
      powiem ci ze jestem juz w tak tak dlugo i mam zamiar zmienic na popa poniewaz w
      tak taku za byle jakie znizki trzeba placic nic za darmo tak jak w popie a
      oferta jest 2 razy drozsza niz w heyah!!!!!!!! ja ma w taryfie moja okolica to
      tam jest do sieci era i heyah po 86gr a do innych 1,68 min i nie ma sekubdowego
      naliczania !!!!!!!! a sms do wszyskich sa po 29 grlepszy jest heyah !!!!!!!!niz
      tak tak
      cennik taryf w tak taku
      www.era.pl/index.php/id=cc_taryfy/section=taktak/zone=-1
      • Gość: KT05 A transmisja danych? IP: *.pronet.lublin.pl 30.06.04, 12:37
        Z drugiej strony jeśli chciałbyś w Heyah skorzystać z czegoś w stylu MMS, GPRS,
        WAP to ci się nie uda. Podobno młodzi ludize z tego nie korzystają. Widać jestem
        wyjątkiem :)

Ogólnie Heyah wygląda na znacznie tańsze i nie ma takiej głupiej nazwy :)
      • Gość: abc Re: heyah!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:13
        Oj bredzisz w POPie jest:
        - minuta rozmowy (wszedzie) 80gr z sekundowym naliczaniem od poczatku
        - smsy 20gr

ceny brutto
        • dziki_osiol Re: heyah!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.04, 14:36
          wg symulacji przeprowadzonej w Rzeczpospolitej przed tygodniem (w środę) NowyPOP wychodzi jeszcze taniej od heji (minimalanie ale taniej). W połowie lipca zacznie działac GPRS. Chodzą MMSy. dodatkowo pozostają zniżki takie jak poprzednio, karty nie trzeba tak często nabijać, jest większy wybór nominałów do uzupełniania konta, można kupić starter na okrągło (+5zł do kazdego nabicia) widziałem go za 50zł chyba.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka