Dodaj do ulubionych

Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii :-)

19.09.12, 08:49
Ktos chce sie pochwalic...? Mam kilka pytań...
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 19.09.12, 20:38
      galtomone napisał:

> Ktos chce sie pochwalic...? Mam kilka pytań...

ale co chcesz wiedzieć? poczytaj sobie testy - wydajne podzespoły, dobry ekran, marny aparat, badziewna obudowa i Android - to tak na szybko
      • Gość: adoptowany Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 19.09.12, 23:07
        wczoraj przez krotka chwile mialem go w reku i zgadzam sie z pierwsza opinia, jak dla mnie zupelnie odpada.Brzydki jak ostatnie nieszczescie, a przy tym zbyt duzy.Deska do prasowania mojej zony jest chyba bardziej poreczna i ladna..wg. mnie galaxy s2 zdecydowanie ladniejszy. obecnie moim number one is lumia 920.
      • dalia1234 Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 22.09.12, 01:52
        Po SG II mam od m-ca III i nie zaluje wyboru, jak dla mnie super.
      • galtomone Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 23.09.12, 10:01
        Mam dosc konkretne pytania :-).

Np o to czy jest mozliwosc uzywania aplikacji Market Enabler lub czegos podobnego.
        I jakim softem najpiej odtwarzac filmy w sieci domowej z dysku NAS (+ miec sprawnie wyswietlane zdjecia z takiego dysku).
        Czy i jak SGSIII/Android wspolpracuje ze Skydrive (automatyczny upload zdjec jak w Lumii jest mozliwy?)
        • sss81 Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 05.10.12, 23:13
          - wondershare player świetnie sobie radzi z przeglądaniem folderów udostępnionych pod win7 i streamuje popularne formaty filmów.
          - jeśli dysk udostępnia tak samo jak kompy to nie powinno być problemów
          - Samsung współpracuje z Dropboxem ( dostajesz 48 gb do dyspozycji do S3) i na niego możesz włączyć auto-upload lub na g+. Co do Skydrive nie wiem, ale jest MS-owa aplikacja w Google Play więc możesz to dość łatwo sprawdzić.
          • galtomone Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 08.10.12, 09:16
            sss81 napisał:

> - wondershare player świetnie sobie radzi z przeglądaniem folderów udostępniony
            > ch pod win7 i streamuje popularne formaty filmów.

Z PC nic nie odtwarzam - za glosny i za duzo proadu zre - jak nie pracuje to wylaczam

> - jeśli dysk udostępnia tak samo jak kompy to nie powinno być problemów

Na pewno nie tak samo bo to jakis okrojony Linuks w srodku siedzi - w PC mam zmapowane kolejne foldery dysku jako osobne partycje sieciowe, ale juz iPAD korzysta z dostepu przez serwer Samba

> - Samsung współpracuje z Dropboxem ( dostajesz 48 gb do dyspozycji do S3) i na
            > niego możesz włączyć auto-upload lub na g+. Co do Skydrive nie wiem, ale jest M
            > S-owa aplikacja w Google Play więc możesz to dość łatwo sprawdzić.

Dropbox jakos mnie nie rajcuje - nie korzystam :-( Musze doczytac jak S3 ze Skydrive w miare automatycznie laczyc

Dzieki za info!
          • mstefanski12345 Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 30.11.12, 09:40
            Właśnie zastanawiam się nad kupnem SGSIII, także dzięki za bardzo pomocne informacje, jak dla mnie info że Samsung współpracuje z Dropboxem jest bardzo użyteczne, reszta też spełnia wymagania
            • galtomone Teraz szukam najlepszej oferty ;-) 30.11.12, 15:13
              :-) -z odbiore osobisty w okolicy Katowic...
    • gku25 Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 20.09.12, 18:47
      Mam od samej premiery, jestem zachwycona, co chcesz wiedzieć?
    • lidker Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 25.09.12, 14:29
      Ja mam Galaxy S III :) Na początku nie mogłem się przyzwyczaić do tych wszystkich funkcji, ale po 2 tyg. już zacząłem normalnie sobie z nim radzić i jestem z niego zadowolony w 100% :)
    • smalcik Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 02.10.12, 08:29
      Ja go mam i mogę Ci go polecić. Telefon nie zamula, ma bardzo łatwy w obsłudze system (nie tak jak Nokia, która dla osób, którzy nie bardzo się znają na telefonach, jest praktycznie ciężka do obsługi), aparat robi kapitalne zdjęcia, głośniki są bardzo dobrej jakości :) hmmm to chyba wszystko :)

--
      galaxy s iii
      • galtomone Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 02.10.12, 13:26
        Byloby fajniej gdybys konkretnie odniosl sie do zaanych pytań.
        OSobiscie na soft w Nokii nie nazekam - WP jest chyba najprostszym systemem obecnie na rynku.
    • Gość: wowek Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 09:44
      Więcej specyfikacji:
      surykatka.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-s-iii/
      Tego samsunga sprzedano już 30.000.000 więc chyba za coś ludzie go cenią :)
      Dobry telefon. Mając go jeden dzień, lepiej się nie wypowiadać.

Podobnie można powiedzieć, że iPhone 5 jest fajny bawiąc się nim 1 dzień. W prawdzie 95% aplikacji niepotrzebne, w zasadzie małe różnice między 4, itd.
      • dr.rocco Re: Czy ktos uzywa Galaxy S III? - szukam opinii 10.02.13, 21:01
        Powiedzcie jeszcze, jak z jakoscia rozmow , czy dobrze slychac rozmowy i czy po drugiej stronie tez dobrze ludzie slysza co sie do nich mowi ?
        • galtomone SGS3 :-( 11.02.13, 09:18
          Nie kupij.
          Mam juz SGS3 i uwazam, ze na tle Lumii, ktora mialem wczesniej jest to totalna porazka.
          System co chwile staje i mysli co ma wyswietlic czy zrobic (gdzie sa albo co robia te 4 rdzenie???), aplikacje sie wywalaja. Bateria niby duza ale przy podobnym korzystaniu z urzadzenia SGS3 jest rozladowany duzo szybciej nz Lumia 710.

Kamera OK, ale bez rewelacji, przypuszczam, ze ta w Lumii 920 jest lepsza. Aplikacji niby duzo ale cala filozofia systemu jakas dziwna. Jesli nie potrzebujesz duzego ekranu to albo rozwaz iOS i iPhonea lub WP a jesli duzego ekranu i np. nawigacji to stanowczo Windows Phone.

Ja zaluje wydanych pieniedzy i czuje sie nacigniety troche na to "Next big thing".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka