Dodaj do ulubionych

samsung galaxy trend problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.13, 21:18
Przedwczoraj kupilam w komisie nowego samsunga galaxy trend i od poczatku mam z nim problem. Telefon zacina sie przy przegladaniu internetu, muzyka, a nawet smsy laduja sie bardzo wolno, telefon generalnie caly czas sie tnie. Zastanawiam sie co jest tego przyczyna i co zrobic z tym problemem?
Obserwuj wątek
    • Gość: eva Re: samsung galaxy trend problem IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.13, 15:08
      tez mam ten sam problem.
      • Gość: porażka Re: samsung galaxy trend problem IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.13, 21:02
        Niestety ja również, tragedia ten telefon!
        • Gość: Kasia 332 Re: samsung galaxy trend problem IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.13, 10:41
          mam ten telefon od paru miesięcy nie wiem co mam robić tnie się cały czas mam mało aplikacji a jednak się laguje mam dosyć co mam zrobić zanieść go do naprawy czy poprostu ten model jest wadliwy?
          • Gość: Marcin Re: samsung galaxy trend problem IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.13, 14:48
            Jakiego masz wgranego androida??
            • Gość: gosc Re: samsung galaxy trend problem IP: *.play-internet.pl 24.12.13, 20:18
              4.0.4
              • Gość: Misia Re: samsung galaxy trend problem IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.13, 10:54
                Gotowego tematu ci nie podam bo niechce mi sie szukac ale napewno znajdziesz tu rozwiązanie ;

forum.android.com.pl/forum.php?s=770fe0592da64830fd76a165c14df723
                • Gość: iza Re: samsung galaxy trend problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 16:58
                  Posiadam samsung galaxy trend od grudnia 2013 i od tego roku mam problem ponieważ jak chcę zakończyć rozmowę to ekran mi gasi sam co mam zrobić
                  • Gość: iza Re: samsung galaxy trend problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 18:46
                    Trzeba o dać go to punktu ja już dałam po raz drugi i tak wo gule to jest oprogramowanie pirackie .
          • Gość: WIKTORXX Re: samsung galaxy trend problem IP: *.opera-mini.net 20.11.14, 21:53
            Nie zrobisz nic telefon ma za słaby procesor moglas kupic trenda plus
    • Gość: patryk Re: samsung galaxy trend problem IP: *.opera-mini.net 01.02.14, 01:24
      ja mam tego trenda i też się zacinal i wgl oddałem go do reklamacji na gwarancje w Lublinie nie dali rady naprawić i wysłali go do genersis w warszawie zmienili mi oprogramowanie i jest teraz wszystko ok nie laguje się
      • Gość: Ania Re: samsung galaxy trend problem IP: *.flash-net.pl 18.02.14, 22:29
        mam go od listopada 2013 i od początku sie tnie, najbardziej przy używaniu aplikacji Facebook Messenger, ale i innych, nawet przy wyłączonym wi-fi się wiesza. Mam gwarancję ale wolałabym na razie sama zaradzić. Wie ktoś co można zrobić żeby przynajmniej mniej się ciął?
        • Gość: MrKiemon Re: samsung galaxy trend problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 14:14
          Instaluj wszystkie aplikacje na karte pamieci lub jak masz zainstalowane juz na pamieci telefonu to przenies dane na karte pamieci i powinno ci sie mniej ciac ;D
    • Gość: maciej123 samsung galaxy trend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 20:45
      Nocóz też mam problem z tym telefonem nic nie można zrobic bo tel sie tnie i wychodzi czarny ekran co kolwiek chce sie zrobić na tym telefoniie zacina sie i lipa prosze o pomoc robiłem ustawienia fabryczne i nic to nie dalo na dodatek usunęło mi wszystko z telefonu
      • Gość: benek Re: samsung galaxy trend IP: 5.134.65.* 16.01.15, 13:38
        Nie bez powodu polskie tłumaczenie to "szajsung"
    • gesu00 Re: samsung galaxy trend problem 06.01.15, 09:04
      mam problem z samusngiem galaxy trend gdy ktoś dzwoni do mnie wyskakuje nieznany kontakt nnawet jak mam gościa w książce telefonu i nawet nie numer aby oddzwonić tylko nieznany
    • kazimierz.kowal.1967 Re: samsung galaxy trend problem 14.01.15, 13:12
      też mam podobny problem. jeśli go rozwiążesz proszę o kontakt: kazimierz.kowal.1967@o2.pl
      • smartskills Re: samsung galaxy trend problem 21.01.15, 19:08
        Czy telefon jest brandowany (oprogramowanie jest z dodatkami operatora np. orange) czy posiada czysty system?
        Miałem już w sowim życiu parę Samsungów i jak dla mnie jest to problem softu. Trzeba go po prostu wyczyścić i wgrać sobie nowy. Nie jest to skomplikowane, na każdym forum odnośnie androida znajdziesz krok po kroku jak zainstalować nowy soft na Twoim Samsungu.
        No chyba, że masz jeszcze na niego gwarancję. Wtedy oni zrobią to za Ciebie, ale pewnie poczekasz na telefon z dwa tygodnie :/
        Tak czy inaczej wymiana softu powinna pomóc.
    • nikkoz Re: samsung galaxy trend problem 05.02.15, 08:54
      Tak to jest, jak się kupuje nie dość że samsunga, to jeszcze z najniższej półki.
    • Gość: Edzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.15, 11:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: monia Re: samsung galaxy trend problem IP: *.free.aero2.net.pl 14.03.15, 19:59
        Również mam ten tel. i taki sam problem a na dodatek dziś mi spadł i włączyła się latarka i świeci tak cały czas zmiana ustawień nic nie daje:( jak mogę na własną rękę wyłączyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka