Dodaj do ulubionych

Który telefon?

IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.13, 09:48
Kończy mi się umowa w PLAYu i w związku z tym stanęłam przed przyjemnością wyboru nowego telefonu.
Na początku myślałam o Samsungu Galaxy S IV, ale jak się tak zaczęłam zastanawiać to pomyślałam sobie, że może są jeszcze jakieś inne nie gorsze telefony o zbliżonych parametrach, o których po prostu nie wiem. Dobre opinie słyszałam też o LG Swift G.

Niestety trochę jestem gadżeciarzem i telefon oprócz tego, że ma dzwonić ma być dla mnie trochę zabawką. Zatem interesują mnie telefony nie droższe niż ww. Samsung, nie bez znaczenia jest też jakość wykonania, stabilność softu etc.

Pięknie dziękuję za wszystkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • muspat Re: Który telefon? 21.10.13, 09:38
      Iphone 5, HTC one, Samsung galaxy s4
      • Gość: danusia Re: Który telefon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.13, 11:43
        Bardzo dziękuję za radę. Miałam podobne typy i się w nich utwierdziłam.
    • Gość: danusia Re: Który telefon? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 19:32
      No właśnie do tego LG G2 namawiał mnie pracownik Playa. Mam tylko pytanie czemu taka dysproporcja w cenie. Mówił, że przy abonamencie mniej więcej 130 zł. za LG miałabym zapłacić koło 400 zł, a za Samsunga ok. 1000 .
      Tak wiem, tysiak za Samsunga w takim abonamencie to jakieś kpiny. Chyba pójdę na ALLEGRO i sobie kupię niezależnie, bez łaski operatora.

Dziękuję za wszystkie rady.
      • muspat Re: Który telefon? 22.10.13, 20:48
        Play sie zje.... i to są w ogóle jakieś kpiny już tam ( sam się zastanawiam czy ma sens przedłużać jak mi się skończy umowa, zobaczymy za rok ), dawniej jak zaczynali mieli mega oferty i dobre ceny teraz kiepsko z cenami telefonów no ale rozważ tego iphona a najlepiej popatrz po komisach tam można się pobawić telefonami i wcale nie musisz ich kupować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka