Dodaj do ulubionych

dlaczego tak?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 19:06
nie wiem dlaczego w plusie zazadano ode mnie kaucji za karte sim.mam wrazenie,
ze to jakas pomylka i chcialabym to wyjasnic, niestety firma nie udziela
informacji, dlaczego zostala podjeta taka decyzja.bardzo mily konsultant
poradzil mi...zebym poprosila kogos znajomego, zeby mi kupil na swoje nazwisko!
Obserwuj wątek
    • mortisch Re: dlaczego tak? 12.08.04, 19:15
      A nie zalegałeś z płatnościami w tej bądź innej sieci?Banki?Może ktoś z twojej
      rodziny miał (chodzi o ten sam adres).Może za młody jesteś?Może nie pracujesz?
      Moze przestawiłeś poświadczenie danych.Tak naprawdę to są podstawowe powody.
      • Gość: gosc Re: dlaczego tak? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 19:39
        pod tym adresem mieszkal koles, ktory zalegal, ale: nic mnie z nim nie laczy,
        paiery byly ok. wydaje mi sie, ze mam ponosic odpowiedzialnosc za obcego kolesia
        i dlatego chcialabym to wyjasnic, ale nie mam gdzie, bo nawet nie wiem czy o to
        chodzi. no ale nic innego, niz ta przyczyna nie przychodzi mi do glowy
        dzieki
    • barracuda7110 Re: dlaczego tak? 12.08.04, 20:35
      Idź np. do Ery bądź Idei i zobacz czy tam Cię tak samo potraktują.
      • Gość: gosc Re: dlaczego tak? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 17:04
        moja corka ma tel w idei i nie miala zadnych problemow, mamy ten sam adres. czy
        jest mozliwosc uzyskania uzasadnienia? czy ktos znalazl sie w takiej glupiej
        sytuacji? dodam, ze konsultanci od razu przestali byc milutcy i zamiast pomoc
        wyjasnic sytuacje, to niemal mnie przegnali z salonu.
        • wojti_el Re: dlaczego tak? 13.08.04, 18:36
          Idz do ery tam nie powinno byc problemow. moja kumpela tak samo zostala
          potraktowana w plusie a w erze bez problemu. pozdr
          • Gość: gosc Re: dlaczego tak? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 19:21
            dzieki. odechcialo mi sie kupowac w plusie, jesli na samym poczatku juz mnie tak
            traktuja, no ale z ciekawosci chcialam sie dowiedziec...
            pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka