Dodaj do ulubionych

Jaki macie telefon i jakie mieliscie?!

• Gość: Agata M. Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.ids.czest.pl / *.ids.czest.pl 27.08.04, 18:31
      Miałam Sony Ericssona T 68i ale słabo działał - wolno! Zawieszał się, a poza
      tym ukradli mi go!!! Teraz mam Nokię 3100 jak na razie jest ok, wyświetlacz
      dużo lepszy niż w SE. Obudowa rzeczywiście świeci w ciemności.
    • Gość: Me;) Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.04, 18:40
      3 Alcatele One Touch bodajże... Wszystkie zepsułam;) Potem Nokia 5510, teraz
      Siemens CT65;)
      • kalinowski11 Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 27.08.04, 18:58
        1. Motorola Flare ( cegiełka ) , skasował ją mój syn:)
        2. Siemens S-11 , chyba jeden z pierwszych telefonów z kolorowym wyświetlaczem ,
        działa w rodzinie do dziś :)( prawie 6 lat , ach ta jakość ) .
        3. Sagem , czarny z klapką oznaczenia nie pamiętam . Rozsypał się najprędzej .
        4. Siemens S-35i , bardzo dobry telefon . Korzystam z niego do dzisiaj .

Pozdrawiam .
    • piostasiak Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 27.08.04, 19:03
      najpierw mialem ericssona t10, taki zwyczajny, prosty telefonik. szybko go
      wymienilem na nokie 6210 i to byl strzal w dziesiatke!mialem go 2,5 roku. od
      pol roku uzywa ma go moja dziewczyna i bardzo go lubi - dziala bez zarzutu,
      bateria trzyma spokojnie 5 dni. potezna ksiazka telefoniczna, ponad 180 sms'ow
      w skrzynce! i co? nokia jest do dupy???!!!! ja kupilem siemensa mc60 i to byl
      blad... tylko 100 sms'ow, ksiazke telefoniczna malutka. owszem kolorowy
      wyswietlacz, ale co z tego? zawiesza sie! klikam na odbior sms'a i pojawia sie
      napis: PROSZE CZEKAC. no i tak czekam 5 minut! no bez kitu!!! a jezeli to jakas
      wazna wiadomosc?!?!? siemensy sa do bani!
      pozdrawiam wszystkich niemiecko-hitlero maniakow... bleee
    • teufel Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 27.08.04, 19:18
      Motorola M3888
      Eryk T20s
      Nokia 6210
      SE T230
    • natim Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 27.08.04, 19:40
      Moim pierwszym telefonem komórkowym był Sony CDM - J5. Dostałam go rocznego od
      mamy i miałam przez dwa lata. Niedawno go sprzedałam i kupiłam sobie Nokie
      3410. Jeszcze nie mogę się przyzwyczaić do jej obsługi, choć podobno Nokia to
      najprostszy telefon...
    • Gość: prezes Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 27.08.04, 20:03
      nokia 3110
      ericsson GH218
      alcatel ot club
      motorola t205
      nokia 3310
      alcatel ot511 - szajs!!! musze zmienic jak najszybciej
    • Gość: tomek Dlugosc Penisa a Sprawa Polska IP: 63.118.18.* 27.08.04, 20:33
      porownywanie komorki z sasiadem
      to nic innego jak porowanie penisow
      w przedszkolu a u pan wielkosci piersi
      w pierszej liceum.

nic nie wnosi do rzeczy tylko daje
      nam poczucie ze jestesmy w czyms tam
      "lepsi" niz kowalski(a).

ci co nie maja komorek
      i potrzeby ich uzywania
      sa najszczesliwsi :-)

czego i wam zycze.

tomek
      • Gość: Adam coś w tym jest :) IP: *.enms.pl 27.08.04, 21:09
      • Gość: Viking Re: Dlugosc Penisa a Sprawa Polska IP: *.elisa-laajakaista.fi 28.08.04, 11:47
        Tomek, co cię ugryzło? Dla mnie np jest ważne usłyszeć, które komórki są
        żywotne i popularne. I nie zgadzam się , że bylibyśmy najszczęśliwsi bez nich.
        Teraz komórka jest przedmiotem codziennego użytku.
    • Gość: Adam pierwsza była Nokia3310, potem SiemensA50, IP: *.enms.pl 27.08.04, 21:05
      ponownie Nokia3310, nastepnie Alcatel ot311 to było nieporozumienie :) a teraz
      Nokia3510i. NOKIA ROBI NAJLEPSZE TELEFONY CHOĆ NIE BEZ WAD, ALE Z PRZEWAGA
      ZALET:)
    • Gość: nomico Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.chello.pl 27.08.04, 21:12
      najpierw siemensa 35i później nokie 8210 a obecnie także nokie 7650
    • Gość: Kiepski Radomska Fabryka Telefonów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:55
      nr 1 model 1954 czarny TPSA(mam do dziś the best-patrz na koniec listy)
      nr 2 panasonic z aut sekretarką i oddzwanianiem z nagraną wiadomością 1995
      nr 3 pierwsza komóra Simens S 11 IDEA 1998
      nr 4 Ericsson jakiśtam do d.. ERA 2001
      nr 5 Nokia 6110 ERA 2002
      nr 6 czarny 1954 w Netia model 1954 the best
      i sram na komóry
    • Gość: Bull Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.04, 22:19
      Zaczelo sie od Siemensa S6 o ile pamietam, to byly czas kiedy zczela dzialac
      Idea, nawet nie wiem ktory to rok byl. To byly czasy kiedy bateria trzymala 3
      dni a telefonem mozna bylo zabic.
      Druga byla nokia 5130 chyba, byla nieco mniejsza ale klawiatura szybko siadala,
      poza tym po kilku miesiacach bateria byla bardzo luzna i telefon sie wylaczal.
      Nastepny byl Bosh, pelna egzotyka. Fajny telefon bez udziwnien i maly jak na
      tamte czasy. Dalej jakis epizod z Erykiem T10, pozniej Sagem ale nie wiem juz
      jaki. Motorola V60 szybko wymieniona (beznadziejna obsluga, katorga jesli ktos
      duzo korzysta z fona) na siemensa s45 z ktorego bylem bardzo zadowolony (de
      facto moja zona dalej jest). Bateria trzyma dalej okolo 5-6 dni. Teraz mam
      Eryka T630 i jestem zadowolony (niezly wyswietlacz). Taka to moja historia.
    • Gość: mirek Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.ozimek.net.pl 27.08.04, 22:45
      Najpierw byla tandetna motorolla ale numerku seryjnego nie pamietam. Potem Nokia
      5110, ktora sie rozpadla - bateria odpadala, telefon sie wylaczal wiec w
      zatepstwie tez mialem jakas inna starsza Nokie, ale w sumie obie byly do dupy.
      Teraz mam siemensa S55 i jest bardzo dobry - funkcjonalny. Wszystko w nim jest
      co potrzebuje i jest wystarczajaco maly, zeby sie wszedzie zmiescil. Nawiasem
      mowiac, smiesza mnie niektore komentarze typu "nokia the best". The best to moze
      dla dziecka. Jak widze obecne modele finskiej firmy to az mi sie w zoladku
      skreca od tych zabawnych form dzieciecych game-boyow i od razu przywoluje do
      pamieci stare gierki typu tetris... Szkoda gadaac. Siemens mi odpowiada a Nokia
      wybrala najwyrazniej rynek konsumencki w przedziale 5-12 lat. Pozdrawiam
      wszystkich posiadaczy tych zabawek.
      • paatii Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 27.08.04, 23:18
        najlepszy sagem myX-5m bateria tzryma ponad tydzien nic sie nie rozpada i w
        ogóle jest wyrzymały na wstrzasy
    • Gość: jaja Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.toya.net.pl 27.08.04, 23:56
      Mitsubishi trium Aria.Byl,jest i pewnie jeszcze bedzie
      • Gość: fasola Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:23
        jakies 5 czy 6 lat temu moj ojciec kupil sobie jakiegos sagema (nie pamietam co
        to za model- duzy, czarny z malutkim wyswietlaczem), telefon mu non- stop
        spadal, w cos uderzal, kilka razy nawet zostal przejechany przez samochod i
        dziaala do teraz. bateria jak w kazdym chyba telefonie na poczatku trzymala
        dlugo ale w miare zuzycia byla duzo slabsza i po ok 4 latach wytrzymywala 1
        dzien. kilka lat temu mama dostala od znajomych jakas stara, kilkuletnia Nokie
        (chyba 3110- cegla) ale za to jaka wytrzymala- po niecalych 2 latach (uzywania
        przez mame)zlamala jej sie antenka ale zasieg nadal byl swietny :) batreia byla
        fatalna ale zadzwonic sie dalo :) ja sobie kupilam Nokie 3330. bardzo dobrze
        uzywalo mi sie tego telefonu- wygodnia klawiatura (wogole nie dzwonie ale
        wysylam masowo smsy :) ) bateria na poczatku trzymala baaardzo dlugo ale po ok
        20-22 miesiacach nie dalo sie wyslac smsa... mama ma swoja nokie 3330 2,5 roku
        (5 roku temu wymienila baterie) i bardzo dobrze jej sie z nia zyje :) 8
        miesiecy temu kupilam sobie Siemensa M55, uwazam ze jest F A T A L N Y
        (!!!!!!!!). beznadziejne menu, bardzo dlugo "mysli", bateria sie szybko
        rozladowuje, zeby pograc w jedna z (fatalnych) gierek czeka sie ok 5 minut,
        bardzo czesto mi sie zawiesza... aparat jest fatalny- kompletnie nie da sie
        wycelowac w fotografowany obiekt... wykosowywala mi nawet zawartosc ksiazki
        adresowej (lekka przesada!!!!)!!!!! nie mowiac juz o wyjatkowo nie wygodnej
        klawiaturze i beznadziejnym menu. a moja Nokie przejal moj ojciec, wymienil
        sobie baterie i jest z niej bardzo zadowolony....
        takj wiec marze o powrocie do Noki (troche nowszej :) )
        pozdrawiam :)
    • Gość: jaca Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 28.08.04, 00:59
      Alcatel OTmax- Ericsson t20s- Siemens SL45i- SonyEricsson t68i- Mitsubishi
      Trium Eclipse do dziś :) Tani, dobry sprzęt i dzięki temu nie mam już ciśnienia
      że jak przesadzę z procentami to zgubie albo mnie okradną ;) Pozdro!
      • Gość: aniabb Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.crowley.pl 29.08.04, 11:00
        A ja mam nokie 5110 już os kilku lat, wszystko było ok do teraz, kiedy bateria
        że tak powiem odpada,zsuwa sie lekko i albo telefon sie wyłącza albo znika
        obraz. Ale tak w ogóle to jest spoko. Kupiłam taką większą i lepszą baterie i
        wytrzymuje do 7 dni. Ale za niedługo trzeba sobie sprawić nową komóre... A co
        do tej - jeden minus... W sieci Heyah, nie ma się tych bezpłatnych wizytówek,
        nie ma także informacji takich jak zegarynka, pogoda itp. Ale właściwie po co
        to komu...?????
    • Gość: teo Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 07:46
      HI.
      NOKIA 5110,3210,ERICSON NIESTETY # NIE PAMIĘTAM,NOKIA 3310, A TERAZ SONY
      ERICSON T68i.
      moim zdanie nokie są najlepsze tzn. najprostsze
    • robertharnas Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 28.08.04, 09:20
      Serwusik ja miałem eryka t65 n3310 n6510 a teraz choruje na motorole 398
      • oliwka2702 Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 28.08.04, 12:00
        Ja miałam jakiegoś gracika Alcatela, potem nokie 3210, a teraz ericssona T65 :)
        • malgolla SonyEricsson T630 29.08.04, 10:46
        • malgolla SonyEricsson T630 29.08.04, 10:48
          nie dosc ze inteligentny to jeszcze sexy i dobrze lezy w dłoni ...
    • Gość: arka3333 Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.crowley.pl 28.08.04, 12:18
      Mój pierwszy telefon to był Siemens S4, póżniej były:
      -Nokia 5110
      -Nokia 3210
      -Nokia 6210
      -Nokia 3510i
      A teraz, ponieważ ostatnia Nokia zdechła przed czasem jadę na Triumie (typ
      chyba Mars)
      • Gość: gal Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.04, 16:55
        tez zaczalem od S4 power, bez promocji za ciezki cash, potem jakis Pansonic
        GD30 z promocji, a teraz sluzbowo N6310i, a prywatnie od 28 miesiecy S45.
        Czekam, az S65 wejdzie na rynek
        • Gość: kisiel Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.04, 18:19
          zaczalem od noki 3110, nastepnie: ericson 768, nokia 5110(zolta bardzo mi sie
          podobala),ericson t10s i t20s, po drodze gdzies byl jeszcze alcatel pocket db
          (nie podobal mi sie), pozniej nokia 3210, 3310,3330,5210,6210,6510,6310i,
          motorola t720i(moj pierwszy z kolorowym wyswietlaczem i kamerka - fajna zabawa
          ale jakosc do bani),wczesniej gdzies jeszcze siemens s25, nastepnie siemens s55
          tez z kamerka, pozniej nokia 6610, a teraz nokia 7650 (moim zdaniem najlepszy
          telefon z jakim posiadalem, nie przeszkadza mi jego wielkosc, to chyba
          wszystkie.(aha jeszcze byl panasonic gd93) i uwazam, ze NOKIE THE BEST !!!
    • Gość: Wuoh Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:39
      Alcatel OT Easy
      Alcatal OT Easy db
      Nokia 3210
      Siemens M35i
      Nokia 8210
      Nokia 5510
      Ericsson T65i
      SonyEricsson T300
      Nokia 7210
      Nokia 7250i
      SonyEricsson P800 . . .
      • Gość: Wuoh Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:43
        Aha... i czekam az troche stanieje SonyEricsson P900.
        Zawwsze bylem za Nokia ale SonyEricsson co raz bardziej ja zaczyna wygryzac
        (przynajmniej dla mnie).

Pozdrawiam ALL
        • mamcar Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! 28.08.04, 13:23
          najpierw korzystalem z nokii 350 (chyba.. numer musze sprawdzic) (dalej dziala
          w sieci NMT centertel:)), potem byla motorola t2288, nastepnie nokia 6510 a
          teraz tez nokia 6510 i jestem zadowolony.
          • Gość: ttom Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.4kroki.pl 31.08.04, 08:29
            1 telefon to był Ericsson GA 620, później były Nokie 3210,3310,7110,8210,
            SonyEricsson T310, T610. Obecnie mam SonyEricsson T 630
        • Gość: PePe Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: 194.74.40.* 30.08.04, 19:38
          > Aha... i czekam az troche stanieje SonyEricsson P900.

Spiesz sie. P900 juz zaczyna znikac z rynku. Pojawil sie P910i - dodali
          klawiaturke ... widac jest to odpowiedz na nowa Nokie 9500 Communicator.

> Zawwsze bylem za Nokia ale SonyEricsson co raz bardziej ja zaczyna wygryzac

Juz dawno zaczal

Pozdrawiam
          • Gość: Blekota Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:58
            Eee... chyba trochę przesadziłeś. P910 jeszcze nie ma w sprzedaży. A jak się ukaże - to chyba właśnie bedzie dobry moment na kupno P900 po lepszej cenie.

Swoją drogą, pochwalam wybór.

Przy okazji, moje telefony:
            Sony CMD-C5
            Sony J-70
            Sonyericsson P800
    • Gość: stokrotka Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:19
      miałam, mam i będę miała nokię
      • Gość: ewa Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:26
        ja mam po dwa:
        nokia 3210 + motorola (cegła)
        wymienione na
        nokia 8210 + siemens C35 (w międzyczasie zmieniony na sony j cośtam wymieniony
        na siemensa cośtam 45i)
        wymienione na
        nokia 6510 + nokia 6110 i to jest najbardziej zadawalająca opcja, bo
        funkcjonalne i dobre baterie trzymają po 6 dni przy intensywnym użytkowaniu
      • Gość: lol Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:49
        Na poczatku mialem nokie 3510i pozniej 3310 a teraz mam motorole C650 fajniutka ;]
    • Gość: Qra Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.c.net.pl 28.08.04, 15:35
      Najpierw była motorolka ale modelu już nie pamiętam, potem ericsson T65 ale mi
      go ukradli, potem alcatel ot 311 a teraz alcatel ot 735(fajny telefonik)
    • Gość: kasiek Po co zmieniac telefon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 15:43
      nie widze sensu w tak częstym (jak tu pczytałam niektóre wypowiedzi)zmienianiu
      komórek..rozumiem jak komus sie zepsuje telefon ale zmieniac tylko dla gadżetów?
      ja mam swój telefon(stary model Sagem) prawie 3 lata i nie narzekam do tej
      pory:)nie ma w nim żadnych gierek ale dla mnie to jedynie środek komunikowania
      sie z innymi:)więc żadne extra gadzety nie sa mi potrzebne:P pozdro
    • Gość: Efcia Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:03
      mój pierwszy telefon, to Nokia 5110, później miałam 3210 a teraz 8210. Trzymam
      sie tej marki, bo jest rewelacyjna
      • Gość: tony :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:05
        ericsson a2628s... to byly czasy.mozna nim bylo okno wybic,a on nadal
        chodzil.cegla nie telefon.bateria nie do zajechania.
        teraz mam triuma eclipse...male cacuszko za rozsadna cene
        • Gość: bob Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:14
          Tez mam Trium Eclipse ale wlasnie cos mi sie w nim powalilo bo nie wyswietla
          nieodebranych rozmow. jezeli wiesz jak to naprawic to napisz
          jelonki@poczta.onet.pl
          • Gość: tony Re: :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:21
            pojecia nie ma
            z tego co czytalem na roznych forach ten telefon albo kupuje sie w wersji "bez
            problemowej/awaryjnej" albo mozna kupic model ktory psuje sie zaraz po wyjeciu
            z pudelka.taka jego fantazja:/
            zawsze sie mozna spytac kogos w salonie
            zycze sukcesu
            pozdro
            • Gość: jmk gg: 5851767 Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:00
              MIAŁEM KIEDYS STAREGO POCZCIWEGO ERICSSONA GA628 KTO SIE ZNA WIE CO TO ZA
              TELEFON A KTO NIE NIECH WEJDZIE NA JEGO STRONE. POTEM MIAŁEM SIMENSA M35, FAJNY
              TELEFON ZAWSZE MIAŁEM Z NIEGO POCIECHY, POZNIEJ BYŁA NOKIA 3310 ZADNA REWELACJA
              ALE W KONCU NOKIA-WEDŁUG MNIE NAJLEPSZA MARKA WYSTARCZY SPOJRZEC DLA NIEJ SA
              BUDOWANE SPECJALNE SERWISY I FUNKCJE, POZNIEJ MIAŁEM SUPER SIMENSA SL45i-
              NAPRAWDE CACKO A JAKBY MIAŁO KOLOROWY WYSWIETLACZ...marzenie. POTEM MIAŁEM
              ROWNIEZ NOKIE 7650 ALE OKAZAŁO SIE ZA DUZA I NIE PORECZNA, POZNIEJ BYŁA NOKIA
              6600 ZAJEBISTA ALE TATA MI JEJ NIE POZWOLIŁ NOSIC-BOI SIE O NIA.W KONCU MAM 15
              LAT.A TERAZ MAM MOTOROLE e365 KTORA JEST NAPRAWDE ZAJEBISTA A ZDJECIA...super.
              CHOCIAZ W NOKII 6600 LEPSZE BYŁY ALE W 7650 NIE I JESTEM Z TEJ MOTOROLI BARDZO
              ZADOWOLONY, ALE JUZ SIE SZUKUJE NA ZMIANE NA SE T630 KTORY NARAZIE JEST BARDZO
              LUBIANY PRZEZ MOICH KUMPLI.JA SZUKAM TELEFONU MAŁEGO JAK NORMALNA MAŁA KOMORKA
              I ZEBY MIAŁ APARACIK I FAJNY KOLOR.I NIE NARZEKAM NIGDY NA APARAT W TELEFONIE
              BO TO JEST TELEFON A NIE APARAT, A APARAT TO NIE TELEFON NIE DA SIE Z NIEGI
              DZWONIC A LUDZIE NAPEWNO TACY SA ZE NA TO NARZEKAJA. TO JUZ SA LUDZIE KTORZY
              NIE WIEDZA CZEGO CHCA. DZIEKI JESZELI KTOS TO PRUECZYTAŁ.NARKA
    • Gość: pijak Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: 62.233.245.* 28.08.04, 16:24
      mam na imie Marek i jestem alkoholikiem
    • Gość: Piotrek W. Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 16:27
      Na początku miałem Siemensa S6, później Nokię 3310 (super telefon), a teraz mam
      Nokię 3510i.
    • Gość: pajorro Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 28.08.04, 17:04
      Pierwszym moim telefonem była Nokia 3210, potem był Ericsson T28s, Motorola
      v3670, Nokia 8210, Ericsson T38m, Nokia 6310 i obecnie od dłuższego czasu Nokia
      6310i. Kazdy telefon nie Nokii mialem nie dluzej niz 3 miesiace... :-)Nie
      jestem zwolennikiem kolorowowych wyświelaczy, polofinii i aparatów cyrfowych w
      telefonie. Najlepsza Nokia to chyba 6310i :-) Z nowych to Communicator 9500 i
      6230 wydają się być fajne, chociaż mają te aparaty polifonie itp. No, ale cóż
      nie ode mnie to zależy.
      • Gość: lew487 Re: Jaki macie telefon i jakie mieliscie?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:52
        pierw mialem starrrrrego ericsona (zapomnilem nazwe modelu) a teraz mam
        motorola e365 i jest zarobista (w styczniu bedzie nowy soft z JAVA) ostatnio
        znalazlem na necie real music (format MMF) i mam prawdziwa muzyka (oczywiscie
        mam kabel i kablem je przeslalem) dla wszystkich motorolowcow (e365) linki z
        real music MMF:
        witek.freeserverhost.com/Melodie%20dla%20e365/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka