Dodaj do ulubionych

happy,hayah,idea,sami swoi ? co proponujecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:05
pytanko jak w temacie . chce wybrać to co bedzie najlepsze ? jak uważacie co
powinienem wybrać . czakam na wskazówki
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: happy,hayah,idea,sami swoi ? co proponujecie 22.09.04, 22:18
      Masz sporo znajomych z kartami sim heyah? Wybierz heyah. Masz znajomych w sami
      swoi? Chyba wiesz co zrobić. Ludzie, do których dzwonisz są rozsiani po róznych
      sieciach? Wybierz Tak Taka lub popa będzie się najbardziej opłacać.
    • maciej-d Re: happy,hayah,idea,sami swoi ? co proponujecie 22.09.04, 22:26
      simplus - najtańszy, dobra bramka do plusa, dostęp do www.miastaplusa.pl itd
      • barracuda7110 Re: happy,hayah,idea,sami swoi ? co proponujecie 22.09.04, 23:52
        Jeżeli nie masz znajomych w plusie to róznica między simplusem a innymi
        prepaidami jest niezauważalna. Co do bramki sms plusa to mam raczej mieszane
        uczucia.
        • maciej-d Re: happy,hayah,idea,sami swoi ? co proponujecie 23.09.04, 10:25
          niby czemu? przecież plus ma najlepszą bramką do swojej sieci i do innych sieci
          (miastoplusa)
          • ths Re: happy,hayah,idea,sami swoi ? co proponujecie 23.09.04, 10:43
            Popieram barracuda7110

w tych sprawach nikt Ci nie doradzi jak tylko Ty sam
            Zastanów sie do kogo najczesciej dzwonisz i w jakiej jest sieci

Jak dla mnie najlepszy byłby simplus (team7) jaezeli chodzi o połaczenia do 7
            osób ;P

Osobiscie posiadam Optime30 w Idei
            Pozdro
    • Gość: jacek kopciar najlepiej simplus team 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:22
      ja mam simplusa teama 7 i jest on najlepszy esemesy do siedmiu swojakow za
      dziesiec groszy a minuta połaczenia do wszystkich za jedyne 78 groszy a co do
      tych swojakow ze minuta kosztuje 39 groszy to nie jest tak do konca ta promocja
      działa tylko wtedy kiedy rozmawiasz przynajmniej 6,5 minuty i roznica miedzy
      stawka podsawowa (78gr/min) a stawka promocyjna (39gr/min) wynosi 2,50 zł czyli
      jezeli gadamy 5 minut za 78 gr suma wynosi 3.90 a jak gadamy za 39 gr suma
      wynosi 1.95 wiec roznica miedzy tymi stawkami wynosi 1.95 i simplusteam nie
      zwroci nam pieniedzy a minuta rozmowy bedzie nas kosztowac 78gr/min. dziekuje
      jmk kopciar
      • jaki71 Re: najlepiej simplus team 7 23.09.04, 16:04
        Cos z glowa nie tak???
        prawie 90% polakow ma problemy z rozumieniem tekstu pisanego.
        Jesli wygadasz za 5pln to zwracaja od razu, a jesli nie to jak sie uzbiera
        5pln, jesli dalej nie uzbierales to oddaja po 5 dniach od rozmowy ze swojakiem.

JAki
        P.S. nie jestem pewien czy to jest na pewno 5pln ale tak to dziala.
        • Gość: jmk gg: 5851767 Re: najlepiej simplus team 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:12
          ej stry "Cos z głowa " to sie tycuyło do mnie?? ja byłem u operatora i sie
          pytełem nie ma tak ze zwracaja od razu jak gadasz powyzej 5pln wogoole co Ty
          piszesz jak nie masz uzasadnionej odpowiedzi to lepiej nic nie pisz ja pisze
          tak jak jet naprawde i dodatkowo napisze ze nie ma takiego czegos ze zwracaja
          do 5 dni ja non stop gadam po około 6pln i mi nic nie zwracaja a babka w plusie
          powiedziała mi ze nie ma konkretnie podanej daty kiedy maja zwrocic kaske, moze
          nawet upłynac 10 lat a oni zgodnie z prawem nie musze ci jej zwrocic.dzieki.
          narka
          • tomaszek874 Re: najlepiej simplus team 7 23.09.04, 21:55
            Gość portalu: jmk gg: 5851767 napisał(a):
            > nawet upłynac 10 lat a oni zgodnie z prawem nie musze ci jej zwrocic.dzieki.
            > narka

i tu się mylisz. czytałem regulamin na ich stronie i tam jest podane, że w
            ciągu bodajże 36 godzin od wykonania pierwszego połączenia w danym dniu...
            • Gość: jmk gg: 5851767 Re: najlepiej simplus team 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:18
              ej stary co ja sie myle byłem i sie pytałem. mi ani razu jak narazie nie oddali
              a mineło juz ładnie ponad 360 godzin a nie 36 ty baranie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka