Gość: oni... IP: *.euronet.net.pl 16.10.04, 19:45 Jak moge założyć spowrotem simlocka na telefon gdyż chce oddać telefon do naprawy a po zdjęciu simlocka straciłem gwarancje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 16.10.04, 19:49 Zalezy co masz za telefon, na Motorolach i Samsunga i bodajże Nokiach /nie jestem pewny/ da sie zalozyc spowrotem! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: Paweł. Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.10.04, 10:51 Ty Paweł taki ekspert jesteś a zakładasz wątki z głupimy pytaniami w rodzaju: czy nokia **** współpracuje z simplusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Paweł. Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 17.10.04, 12:57 Bo do kazdego modelu nie mam dostepu!!! A jak chce kupic fona na llegro to zabardzo nie mam jak sprawdzic czy działa w Simplusie!!! Mam juz Nokie 6230 ktora nie działa, wiec nie bede kupywal nastepnego ktory cierpi na to samo... :( Sprawdzilem juz kilka modeli np 6220 6600 7200 7600 i nie dzialaja! a teraz chce zakupic N5140 lub 6820 a nie mam do nich dostepu wiec niemam jak sprawdzic czy dziajaja!!! Wiec dlatego napisalem na forum! :P Moze ktos ma w/w model i wie czy dziala czy nie! /dokladniej czy da sie dzwonic, bo smsy napewno mozna pisac tak jak w mojej N6230/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: Paweł. Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.10.04, 14:36 Mam juz Nokie 6230 ktora nie działa, wiec nie bede kupywal nastepnego ktory > cierpi na to samo... :( > > Sprawdzilem juz kilka modeli np 6220 6600 7200 7600 i nie dzialaja! a teraz > chce zakupic N5140 lub 6820 a nie mam do nich dostepu wiec niemam jak sprawdzic > > czy dziajaja!!! Co to znaczy nie działają. Co Ty wypisujesz ! Mogą nie działać tylko wtedy jeżeli mają simlocka z innej sieci. Ale to przecież nie problem. Nie rozumiem jakisz masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Paweł. Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 17.10.04, 15:23 Chłopcze ty masz jakiś problem?! Qrwa jak Ci mówie ze w Simplusie niewspólpracuje kilka telefonow Noki to Cie nie wpuszczam w zaden kanał!!! Pisze PRAWDE!!! Pewnie masz 3210 i sie srasz bo Ci wszystko działa!!! A ja mam 6230 i wlasnie mam ten problem!!! Zadzwoń sobie do Plus GSM na infolinie!!! I jak sie spytasz w tej sprawie to Ci odpowiedzą ze Noki 6220, 6230 i 6600 nie wspólpracuja z kartami Simplus /dokladniej rozłaczaja połaczenia! Sprawdzilem to jeszcze w Nokii 7600 i 7200 i wlasnie ten sam objaw sie pojawia!! Telefon mam bez SIMLOCKA!!! I te ktore sprawdzlaem tez byly bez SIMLOCKA!!!! Wszystkie dobrze dzialaja w Plusie Abonamenci, POP-ie, Idea abonament itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 jaszczomp! 20.10.04, 18:18 www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=9052 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: 80.51.236.* 16.10.04, 22:10 Gość portalu: oni... napisał(a): > Jak moge założyć spowrotem simlocka na telefon gdyż chce oddać telefon do > naprawy a po zdjęciu simlocka straciłem gwarancje. "spowrotem" a ja myślałam wręcz byłam przekonana, że to się tak właśnie pisze "z powrotem" !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Jak moge założyć spowrotem simlocka IP: *.p-s-inter.net 20.10.04, 15:13 Paweł ma rację - niektóre nowe modele Nokii po prostu nie są przystosowane do pre-paidów,...sam sprawdzałem na Nokii 6230 nowy zestaw startowy Simplusa i ku mojemu zdziwieniu faktycznie nie działa! A zatem "jaszczomp" wpierw zasięgnij informacji, a potem wygłaszaj swe co tu dużo pisać wątpliwe sądy!!! Odpowiedz Link Zgłoś