Dodaj do ulubionych

rejestracja na www.idea.pl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:23
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:27
      zapomniałam o pytaniu:]
      kto wie jak zarejestrować sie na www.idea.pl?? Próbuje ale nie wiem co wpisać
      w okienko PESEL. Co to ma być?? Mój pesel czy jakiś inny format?? Z góry
      wielkie dzięki za pomoc :-)
      • Gość: anka Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 13.11.04, 19:57
        Kasiu - Madziu, a gdzie Ty tam masz pesel? Wchodzisz na stronę Idei, klikasz
        na "załóż konto" i przeprowadzasz rejestrację. Jeżeli masz telefon w Idei i
        podasz numer, będziesz miała 30 darmowych SMSów do wysłania ze skrzynki mBox.
        Ja wysyłam do Anglii i nigdy nie miałam problemu. Pozdrawiam
        • Gość: Ewelina Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 20:12
          Wcześniej była rejestracja bez PESEL-u, a teraz wprowadzili ten punkt. Chodzi
          tu o wpisanie własnego PESEL-u w celu podania później prawdziwych danych
          osobowych. Też miałam z tym problem przy rejestracji, dlatego wysłałam
          zapytanie do biura obsługi i otrzymałam powyższą odpowiedź. Powodzenia przy
          rejestracji :) Pozdrawiam!
          • Gość: zdzisia Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 20:15
            ewelinko ale to nie wyjasnia dlaczego madzia dopisuje to co zaczela kasia;)
            • Gość: Ewelina Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 20:21
              Niektórzy używają dwóch imion zamiennie, może z Kasią-Madzią jest tak samo... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka