Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:27 zapomniałam o pytaniu:] kto wie jak zarejestrować sie na www.idea.pl?? Próbuje ale nie wiem co wpisać w okienko PESEL. Co to ma być?? Mój pesel czy jakiś inny format?? Z góry wielkie dzięki za pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 13.11.04, 19:57 Kasiu - Madziu, a gdzie Ty tam masz pesel? Wchodzisz na stronę Idei, klikasz na "załóż konto" i przeprowadzasz rejestrację. Jeżeli masz telefon w Idei i podasz numer, będziesz miała 30 darmowych SMSów do wysłania ze skrzynki mBox. Ja wysyłam do Anglii i nigdy nie miałam problemu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 20:12 Wcześniej była rejestracja bez PESEL-u, a teraz wprowadzili ten punkt. Chodzi tu o wpisanie własnego PESEL-u w celu podania później prawdziwych danych osobowych. Też miałam z tym problem przy rejestracji, dlatego wysłałam zapytanie do biura obsługi i otrzymałam powyższą odpowiedź. Powodzenia przy rejestracji :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisia Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 20:15 ewelinko ale to nie wyjasnia dlaczego madzia dopisuje to co zaczela kasia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: rejestracja na www.idea.pl IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 20:21 Niektórzy używają dwóch imion zamiennie, może z Kasią-Madzią jest tak samo... :) Odpowiedz Link Zgłoś