Gość: Mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:13 Witam mam mały dylemat mam do wyboru siemens c65 albo sagema myX5-2m co wybrac? niby sagem am lepsze parametry ale jakos nie jestem przekonany.. I czy to prawda ze sagem ma 2 lata gwarancji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlie_x Re: siems C65 czy sagem IP: *.tvgawex.pl 09.12.04, 11:57 ...powiedzmy to tak.Akurat mam siemensa i sagema od jakiegoś czasu i jestem mocno rozczarowany tym pierwszym,a ..mile zaskoczony tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: siems C65 czy sagem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:13 dzieki charlie_x a co z tą gwarancją? 2 lata czy rok na sagema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: siems C65 czy sagem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:12 Siemens tez daje 2 lata gwarancji na C65. W kazdym razie ja tyle mam, ale z tego co wiem to jest roznie. To chyba zalezy od sprzedawcy, bo sa tacy ktorzy maja tylko 1 rok gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: siems C65 czy sagem 16.12.04, 09:23 Gość portalu: mariusz napisał(a): > dzieki charlie_x a co z tą gwarancją? 2 lata czy rok na sagema? ________ ..witam,gwarancja na sagema jest na rok,ale ..mój simens m50 pada niespełna po dwóch latach , natomiast za motorolę /mechanicznie zepsutą z mojej winy/ kupilem najtańszego sagema myx1 i dziala świetnie jedyne co trochę irytuje to 'twarda' praca klawisza 'navi'.Z czasem jednak ulega to poprawie.I żeby było zabawnie ..to teraz kupiłem na prezenty gwiazdkowe dwie sztuki sag.myx2.pozdrawiam..8) Odpowiedz Link Zgłoś