Dodaj do ulubionych

siemens i usb

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:17
chciałabym przesyłas dane z siemensa cx65 za pomocą kabla usb. co powinnam
zainstalowac? kupiłam kabel extreme. est przy nim płytka, ale nie ma na niej
sterowników do telefonu. czy są one konieczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: wafel23 Re: siemens i usb IP: *.crowley.pl 05.02.05, 19:59
      zobacz ten :www.mobiledit.com/downloads.asp a tu masz klucz do niego :Name: Sven Gustavsen S/N: M5FPY-FHAFG-L8D3C-H944L-42FHM

albo
      mobile phone manager ktory jest tu :dzwonki.boo.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3
      • Gość: Marta :) Re: siemens i usb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:00
        wiec to jest tak, ze ten drugi program juz wypróbowałam i jeszcze taki jeden
        inny. ale ten mobiledit jest całkiem przyjemny i wydaje sie dosc prosty w
        obsłudze. ale jak prosze go zeby szukał telefonów podłączonych, a on nie za
        bardzo chce je znalezc, to cos chyba nie gra... czy to znaczy ze mam zły kabel?
        czy potrzebne są jeszcze jakies sterowniki do telefonu? bo tak mnie własnie
        uswiadamiał pan w serwisie, od którego qpiłam ten kabalek... jak to jest:>?
        • Gość: wafel23 Re: siemens i usb IP: *.crowley.pl 05.02.05, 21:04
          z tego co czytam wszyscy maja jakis problem z kablem usb ja posiadam kabel com i nie mam problemu zadnych sterow nie instalowalem (posiadam siemens c62) tylko program zainstalowalem i tyle nie wiem co to moze byc moze telefony maja jakis problem z usb
        • mini999 Re: siemens i usb 06.02.05, 02:16
          Sugestie wynikające z eksploatacji [USB] CX65<->komputer:

1.Program obsługujący połączenie "lubi" jak
          czynny aparat z kablem jest przyłączony
          ca 30-60 sekund wcześniej do komputera,
          (!)przed uruchomieniem programu - jest to zauważalne.
          System musi zainicjować wirtualny port COM3(zazwyczaj)!
    • Gość: wafel23 Re: siemens i usb IP: *.crowley.pl 05.02.05, 21:06
      albo sciagnij sobie ten dla cx 65 jest tu :dzwonki.boo.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3
      • Gość: wafel23 Re: siemens i usb IP: *.crowley.pl 05.02.05, 21:22
        albo ten:www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/MobTime-Cell-Phone-Manager.shtml
        • Gość: Marta :) Re: siemens i usb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:06
          ten drugi jush miałam - był własnie z kablem na cd... jakos nie chciał czytac.
          moshe to jednak z kablem jest cos nie tak ;] zainstalowąłam jush wszystkie
          bardiej znane programy i NIC. cos czuje ze kupie inny usb po prostu. dzieki wam
          ogromne :*
          • Gość: wafel23 Re: siemens i usb IP: *.crowley.pl 06.02.05, 13:45
            zanim kupisz inny kabele usb to moze lepiej kup sobie com
            jest tanszy na allegro dalem 11 zl
            • Gość: wafel23 Re: siemens i usb IP: *.crowley.pl 06.02.05, 15:59
              a tak na marginesie mozesz podac mi klucz do tego ostatniego programu co masz na plycie tego mobtime cell phone manager potrzebuje seriala bo nie moge nigdzie znaleźć z gory dzieki
              • Gość: Marta :) Re: siemens i usb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:24
                bk-uoci-ugqt-elyr :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka