GoĹÄ: olivia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:07 nie dziala na moje motorolce bo ma antenke zewnetrzna :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1985 Re: stickery (diodki) 11.02.05, 08:25 no mojej też motorolne nie działa - tez ma antenę zewnętrzną - a jaki masz model tej motorolki?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olivia Re: stickery (diodki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:10 motorolka stara ale jara:D v50, ale zobaczylam ze jak ja przykleje z boku zaraz kolo antenki to dziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mały Re: stickery (diodki) IP: *.aster.pl 11.02.05, 09:34 i bardzo dobrze, że nie dałają .... za bardzo zmniejsza się przez to zasięg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mały Re: nie prawda! IP: *.aster.pl 11.02.05, 11:00 to sobie sprawdź na odpowiednich przyrządach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fon Re: stickery (diodki) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:49 Ja mam taka migajaca naklejke z telezakupow i zasieg mi sie poprawil tak, ze moge sie podlaczac do przekaznikow w sasiednich miastach, dzieki czemu oszukuje system i place mniejsze rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś