Dodaj do ulubionych

sagem myx5-2 + IrDA (usb/ do kompa)

19.03.05, 20:30
zagladalam juz na strone producenta tej IrDy (www.forever.com) i nie ma tam nic na jej temat :(, a chcialam sie dowiedziec, czy bedzie ona dzialac z moim sagemikiem, bo w wykazie telefonow nie ma sagem.
Na razie podalalm jakiegos LG i IrDA nie umie znalezc mojego telefon, chociaz fon spokojnie sie laczy.
Jaki ewentualnie telefon mam podac? Nokie 6610i? :P
Obserwuj wątek
    • Gość: barracuda7110 Re: sagem myx5-2 + IrDA (usb/ do kompa) IP: *.dsl.telepac.pt 19.03.05, 20:58
      Hmm też miałem dziwny problem z irdą podłączaną do kompa przez usb i tym
      sagemem. Telefon pokazywał na wyświetlaczu, że wszystko jest ok natomiast żaden
      program go nie wykrywał. Żeby było ciekawiej z komunikacją poprzez irdę w moim
      laptopie nie ma żadnych problemów. Niestety nie miałem czasu żeby się zagłębić w
      ten problem :(.
      • Gość: szafa.bojowa Re: sagem myx5-2 + IrDA (usb/ do kompa) IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:21
        kurcze...to bardzo zle...:(( no nic..pokombinuje, poszukam...
        • szafa.bojowa Re: sagem myx5-2 + IrDA (usb/ do kompa) 20.03.05, 00:47
          hmm...troche pogrzebalam i wyczytalam, ze podobno 'my soun and my pictures' sciagniete ze strony sagema ratuja sprawe..mozeby tu uderzyc? nie wiem, chialabym miec czysta pamiec, a musze kilka zdjec zachowac (sa dla mnie bardzo wazne) a tu dupa. IrDA kosztowala 60 zeta, a kabel to juz wogole nie dziala, wiec musze cos wykombinowac
          • bartplus Re: sagem myx5-2 + IrDA (usb/ do kompa) 08.06.05, 11:46
            Witam!

mam ten sam problem, za nic nie chce się połączyć. Mam irde, która bez problemu
            łączy się z moją Nokią i Samsungiem, natomiast Sagem nie działa. Ustawiałem już
            różne opcje w menu Irdy w telefonie, zmniejszałem prędkość transmisji i dalej
            nic. Ktoś ma jakiś pomysł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka