Dodaj do ulubionych

Nokia? Która? Doradżcie proszę.

05.06.05, 22:58
Hej, chciałam zmienić komórkę. Zawsze miałam Nokię, wiec i teraz raczej na tą firmę obstawiam, ale mam dylemat, którą wybrać. Przede wszystkim chodzi mi o jej funkcjonalność i praktyczność. Nie zależy mi na różńych bajerach tak, jak na tym, aby była praktyczna i raczej pewna (aby nie psuła się co chwila i nie okazało się, że to jakiś felerny model). Proszę doradzcie mi. Aha i jeszcze jedno, w której sieci się najbardziej opłaci kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: blq przyzwyczajenie druga natura czlowieka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 01:35
      ... niestety w obliczu obiektywnych danych czasem warto zmienic przyzwyczajenie.

nie ma obecnie dobrej Nokii. tzn są, ale te drogie. Tansze - są przestarzałe i
      chyba trzeba poczekac na "zmiane pokoleniową". Jesli to juz musi byc nokia, to
      na pewno nie tragiczny model 6610i (drogi), a prędzej coś z tańszych (3100,
      3200, 6100). Jesli nie potrzebujesz WAP i MMS - weź najprostszy model 2600 (ah,
      zapomnialem, jest jeszcze pseudotelefon nokia 1100).

> W ktorej sieci najbardziej oplaca sie kupic?
      To nie jestes przywiazana do numeru, ani nawet do sieci? Zastanawiajace.
      Niestety, ja Ci nie doradze, nie znam sie na abonamentach. Ale z tego co wiem,
      to Plus jest najwiekszym przy****sem Nokii w naszym kraju i to on pewnie ma
      najlepsze oferty. Ewentualnie Era (ta z kolei ma ogolnie najlepsze oferty).
      • Gość: pop Re: przyzwyczajenie druga natura czlowieka... IP: 80.51.246.* 06.06.05, 07:21
        Zapamietaj: "tylko Idea POP" jest warta uwagi na polskim rynku,
        a aparat to Nokia 7650 (cena ok.350zł)
        • agi777 Re: przyzwyczajenie druga natura czlowieka... 06.06.05, 07:34
          Ale ja nie chciałam telefonu na karte tylko na abonament. Oki, to skoro Nokia jest przestarzała i nienajlepsza (te tansze modele), to jaki polecacie?Jakiej firmy, jaki model? Wap i mms raczej chcialabym miec. I z tych tel. za 1zl w ofercie chcialam wybrac cos.
          • Gość: blq LG3300? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:31
            np LG3300 w Erze. maja tam jakas promocje w czerwcu. super telefon, za "złotówkę".

Ogolnie polecam wiekszosc modeli LG (poza c1200), Motoroli (poza c350, c550,
            e365), samsunga (poza c100, juz niestety słabiutki) i sonyericssona (poza
            t230/t290).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka