Gość: Yosso IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 31.07.02, 10:05 Mam pytanie, czy z polskich bramek (gadaj.pl, fkn.pl, gadek, itp.) mozna wysylac SMSy za granicę (na telefon polskich sieci bedacy w roamingu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deotyma23 Re: SMS za granicę 03.08.02, 19:45 też bym to chciała wiedzieć. Od kilku dni czatuję że może ktoś się odezwie i odpowie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: SMS za granicę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 20:21 Ja wysyłam codziennie kilka sms-ów do Holandii z Gadu-Gadu. A osoba z Holandii (roaming w Erze) wysyła sms-y na GG :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: SMS za granicę IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 16:07 czesc mozesz powiedziec jak to robisz bo moje gg nie chce wysylac smsoe za granice moj nr gg 5293474 odpisz . nara pozdrawia fafik Odpowiedz Link Zgłoś
nemonick Re: SMS za granicę 04.08.02, 11:15 icq obsluguje bardzo duzo sieci i .... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: SMS za granicę IP: *.ima.pl 08.09.02, 16:28 Bez problemu z gadu-gadu wysyłam na polski telefon w roamingu do Włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewelloff Re: SMS za granicę IP: *.waw.cdp.pl 09.09.02, 15:45 Bez zadnych problemow wysylam codziennie kilka(-nascie czasem) SMSow z GG do Szwajcarii. Jesli nie dziala GG - wysylam ze strony Ery. Wprowadzony do GG numer nie jest poprzedzony +48. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Czy musze... IP: 2.4.STABLE* / 170.205.220.* 10.09.02, 08:06 byc abonentem Ery ,aby z tej strony www. wysylac sms? Jesli nie to podaj mi prosze adres tej strony z ktorej wysylasz. Z gory dziekuje .. bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewelloff Re: Czy musze... IP: *.waw.cdp.pl 11.09.02, 14:19 www.boa.eragsm.pl/sms/sendsms Odpowiedz Link Zgłoś
sana Miedzynarodowa bramka za free 17.09.02, 12:43 A jak mozna wyslac sms do zagranicznej sieci? Czy ktos zna adres miedzynarodowej bramki za free? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewelloff Re: Miedzynarodowa bramka za free IP: *.waw.cdp.pl 17.09.02, 13:53 Wejdz na strone danej sieci, tam sa bramki. Sa tez na wazniejszych portalach w danym kraju - ja wysylam na orange'a z www.orange.ch albo z www.bluewin.ch Odpowiedz Link Zgłoś