Gość: Anonim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:17 Czy wie ktoś jak zrobić żeby gry kopiowane przez kabel przy pomocy tego programu, kopiowały się do katalogu "gry" w telefonie a nie do "aplikacji"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeres1 Re: Nokia PC suite i gry 02.08.05, 08:43 W PC suite wgrywa tylko do aplikacji. Możesz użyć programu oxygen phone manager do wgrywania gier. Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Nokia PC suite i gry 02.08.05, 13:22 nie wiem co sie stało, ale chyba usunięto mój post. napisze to jeszcze raz Możesz użyć A L T E R N A T Y W N E G O programu Mobile Media Browser i zrobisz to bez problemu. jest on łatwiejszy w obsłudze i na pewno ma taką opcje Pc Siute chyba jej niema więc moj post nie był na nie na temat, no i raczej nie łamał regulaminu prawda? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Nokia PC suite i gry 02.08.05, 13:23 literówka - suite nie siute Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nokia PC suite i gry 02.08.05, 13:36 lookdawn napisał: > nie wiem co sie stało, ale chyba usunięto mój post. > napisze to jeszcze raz > Możesz użyć A L T E R N A T Y W N E G O programu Mobile Media Browser i zrobisz > to bez problemu. jest on łatwiejszy w obsłudze i na pewno ma taką opcje > > Pc Siute chyba jej niema więc moj post nie był na nie na temat, no i raczej nie > łamał regulaminu prawda? :/ Ja też nie wiem co się stało, ale w usuniętych go nie ma:) Oczywiście nie łamał regulaminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Nokia PC suite i gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:36 Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś