Dodaj do ulubionych

Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Nagroda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:20
Chciałbym się spytać jak się wgrywa gry na Motorolę E398 mam opcję w
ustawiwniach Javy: Ładowanie apl.Java ale nie wiem jak i gdzie dać te gry!
JAk ktoś mi ptześle dobra odpowiedź na to pytanie jak będzie chciał to mu dam
Collin mc ralli `05 na E398.Proszę dać w odpowiedzi email jak chcesz tą grę.
Obserwuj wątek
    • blq Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na 19.10.05, 01:28
      po prostu potrzebujesz programu

Midway 2.8

202.44.71.148/eoffice/e398/download/Motorola_MIDway_v2.8.zip
      no i kabla usb, ktory przeciez masz. podpinasz kabel, uruchamiasz program,
      wybierasz port, w ktorym siedzi usb, pierwszą ikonką z lewej ładujesz gre (gra
      musi mieć zarówno plik jar jak i jad) drugą ikonką wgrywasz tę grę na telefon.
      dzieje sie to automatycznie, tylko potwierdzasz na ekranie telefonu.

noo a tu masz więcej gierek:

moto.e800.com.cn/java/java_176x220_2.htm
      pozdr.
      • kinguch Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na 22.10.05, 00:10
        A mi za nic nie działa ten program :( pisze że brak połączenia z telefonem i
        nic poza tym... A może jakieś info lub hmmmmm jest inny program za darmo :)
        • blq Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na 22.10.05, 14:23
          musisz cos zle robic. np miec zablokowaną javę, albo nie podłączać kabla po
          ustawieniu w telefonie "ładowanie aplikacji java" i komunikacie "teraz podłącz
          kabel" - poza tym w motkach e398 trzeba wyjąć kartę tf
          • kinguch Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na 22.10.05, 21:44
            Dobra wiem, że maruda jestem,(ale wiadomo kobieta, choć nie blondynka ;)) ale
            ja bym prosiła jasno i poklei jak wgrać grę do motki. A i jeszcze jedno pyt.
            może naiwne, ale cholera, czemu tam same com'y są, a nie usb(no chyba, że to
            bez różnicy ;))!? Wszystko jest niby Ok, gry mam, program też, jawa działa bez
            zarzutu i napewno nie jest zablokowana! A mi tu wyskakuje(żeby nie było
            wątpliwości)-[TIMER EXPIRED] Downloading canceled.
            • Gość: blq Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:59
              no wlasnie musisz ustawic dobrze odpowiedni COM. metoda prob i bledow. wtedy nie
              bedzie timer expired. a to są comy, a nie USB, poniewaz... coz, kabel USB tez
              jest przypisywany do COM w architekturz plyty glownej (nie wiem, jak sie to
              fachowo nazywa, ale to efekt schedy, jaką w nowoczesnych PC zostawiły komputery
              klasy XT 20 lat temu)
          • Gość: obrzydliwy hultaj Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na IP: *.netair.pl / *.netair.pl 23.10.05, 19:15
            Eee, nie potrzeba wyciagac karty, po prostu trzeba pamietac o przelaczniu w telefonie w : ustawienia -> polaczenie -> ustawienia USB -> polaczenie domyslne: na : dane/fax. :)
            Pzdr.
      • Gość: miki Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:19
        Tak wiem włanczam opcję Ładowanie apl.Java pokazuje mi się włuż kabel wkładam
        coś tam jakiś komunikat i włanczam program MID_wey i co mam wcisnąć dalej
        proszę mi powiedzieć jak najszybciej bo w środę jadę na wycieczkę i chciałbym
        mieć te gry.A nie ściągac i płacić fortunę i tak muszę w tym miesiącu zapłacić
        ponad 200zł za rachunek.
    • zlotoslanos Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na 22.10.05, 22:06
      Ja ci dam nagrodę jak mi powiesz jak w Siemensie cxv70 łazić po
      stronach,wysyłać filmy czytelne,odbierać @.Internet i pocztę mam aktywną @
      niedochdzą tylko wysyłki są.
      • Gość: miki Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:24
        Nieradzę @ będą kosmiczne rachunki!
    • Gość: miki Re: Jak wgrać gry(mam)na telefon Motorola E398 Na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:26
      pokazuje mi się coś takiego jak wciskam drugą ikonkę do wgrania to dobrze czy
      źle:
      Opening JAD file.............[OK]
      Connecting the phone.........[TIMER EXPIRED]

Downloading canceled.
      • Gość: blq nie tylko Ty masz takie problemy, a mi sie nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:34
        ... chce tlumaczyc 1000czny raz to samo.

tak wiec odsyłam w pewne miejsce - poczytaj sobie, w koncu (rowniez posrod
        wytkniec, ze problem byl juz 1000 razy omawiany) znajdziesz wlasciwa odpowiedz...

www.matrax.net/forum/search.php?searchid=325756
        • Gość: miki Re: nie tylko Ty masz takie problemy, a mi sie ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:09
          Na tej stronie jest napisane :
          Niestety, nie znaleziono wyników dla podanych kryteriów.
          I nic tam nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!
          Podaj proszę to dla mnie bardzo ważne!!!!!!!
          Skąd ty to wszystko wiesz??
          Geniusz niezły jesteś to podasz to ??
          • Gość: matrax Re: nie tylko Ty masz takie problemy, a mi sie ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:22
            matrax to kupa kretynów - zobaczcie tam na większość pytań jest ta sama
            odpowiedź - to już było naucz się szukać.
            • Gość: blq sam jestes kupa kretynow, ignorancie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:08
              po prostu jak co pare dni wchodzi jeleń i zadaje pytanie, ktore slyszymy
              kilkanascie razy w miesiacu - to po pewnym czasie ma sie dość.

wszystkie wątpliwości są rozwiane w faq. wystarczy poszukać. jesli komusi sie
              nie chce szukać, lub jego percepcja jest na to za niska - to NIE POWINIEN bawić
              się w gry na komórce, bo jeszcze coś popsuje....

pozdro dla normalnych ludzi
              zero tolerancji dla ignorantów.
              • Gość: miki Mapa Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:23
                Na matrax.net czytałem coś o nowej wersji mapy polski mam jedną ale chcę nową
                niech ktoś mi wyśle w załączniku na mikimaz@op.pl proszę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka