Dodaj do ulubionych

Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania itd.)

IP: *.chello.pl 23.11.05, 07:22
Witam. Niedługo bede przedluzal umowe i czas wybrac jakis nowy aparat.
Podstawa to to ze telefon ma byc z klapka. I tak sie zastanawiam wlasnie nad
V3... Z gory zaznaczam ze wlasciwie nie interesuja mnie wszelkie bajery typu
super aparat, kamera, walkman, dolaczane karty i inne "wodotryski". Telefon
ma dla mnie dzwonic, wysylac smsy, fajnie jak moge sobie wgrac swoja mp3 jako
dzwonek. I tyle. Do tej pory przez 2 lata uzywalem motoroli v300, spelniala
wszystkie moje wymagania. Mozliwosci poszly do przodu, mi nic wiecej jednak
nie potrzeba. Moglbym wziac w sumie v547, denerwuje mnie jednak zewnetrzna
antena (to chyba jedyna rzecz z ktorej nie bylem zadowolony w obecnym
telefonie).
Z powyzszych przyczyn zastanawiam sie dlatego nad v3. Jestem ciekawy jak jest
z jakoscia wykonania tego telefonu. Czy nie jest zbyt delikatny, rysujacy
sie, a moze po prostu to czesto psujacy sie model? Jak z klawiatura? Tak na
marginesie widzialem u kilku znajomych tak tu chwalonego SE k700i i kiepsko
wg mnie z wykonaniem- w 2 czy 3 miesiecznym telefonie raczej nie powinna
zlazic pokrycie obudowy. No ale mniejsza o to, ja szukam telefonu z klapka.

A jesli nie v3 to co? Nie chce wydawac jakiejs fortuny, tak do 400 zl czyli
prawie tyle za ile obecnie era oferuje v3 w abonamencie dla nowych klientow,
a ze znizkami pewnie zaplace nawet kolo 200. Przegladalem oferte ery, zostaje
chyba jeszcze tylko samsung e-330, za e720 nie mam zamiaru tyle placic. Co
wybrac?
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.media4.pl 23.11.05, 09:51
      Dołączam się:
      ja szukam telefonu eleganckiego i tylko do dzwonienia. V3 jest idealna, ale ja
      mam wysoką taryfę (więc dużo rozmawaim) i często wyjeżdżam, dlatego obawiam się
      o częste ładowanie baterii i niewygody z tym związane.
      Czy w zestawie są dwie baterie?
      • Gość: troll Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 00:35
        Mikroskopijna bateria a co za ym idzie mała pojemnośc przy częstym użytkowaniu
        powoduje potrzebą nawet codziennego ładowania!!! W twoim wypadku sugerowałbym
        telefon o lepszej baterii.
    • Gość: blq fajnych masz znajomych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:55
      (to tak a propos śladów na kilkumiesiecznym telefonie a raczej jego tylnej obudowie)

Jak sie nie umie szanować telefonu, to KAŻDY, nawet jakiś pancerny, można
      zniszczyć. Mój ma 7 miesiący, jestem jego drugim użytkownikiem i na tylnej
      klapce ani CAŁym telefonie nie widać praktycznie użytkowania.

o v3 mi sie nie chce pisać. tyle razy to już robiłem... bateria trzsyma 3 dni,
      jak dużo rozmawiasz - 2. jakość wykonania dobra, w koncu to telefon dla
      lansera-lamera.

pozdro.
      • Gość: dziadu Re: fajnych masz znajomych.... IP: *.chello.pl 24.11.05, 00:50
        Gość portalu: blq napisał(a):

> (to tak a propos śladów na kilkumiesiecznym telefonie a raczej jego tylnej
        obud
        > owie)
        >
        > Jak sie nie umie szanować telefonu, to KAŻDY, nawet jakiś pancerny, można
        > zniszczyć. Mój ma 7 miesiący, jestem jego drugim użytkownikiem i na tylnej
        > klapce ani CAŁym telefonie nie widać praktycznie użytkowania.
        >

Widzę, że dotknalem jakiegos czulego punktu... Spokojnie, to tylko telefon.
        Znajomych mam ok i nie oceniam ich na pewno po tym jaki mają telefon czy jak go
        traktują. Nie dla każdego komórki są sensem życia. A skoro choćby koleżnce
        złazi już farba z obudowy koło obiektywu, mimo że telefon nosi w torebce w
        odzielnej kieszonce to chyba jednak coś jest nie tak. Może to przypadek
        jednostkowy, może nie, mniejsza o to, wątek dotyczy v3 choć jak widzę niektórzy
        nie mogą ścierpieć jak się krytykuje ich model komorki.

> o v3 mi sie nie chce pisać. tyle razy to już robiłem... bateria trzsyma 3 dni,
        > jak dużo rozmawiasz - 2. jakość wykonania dobra, w koncu to telefon dla
        > lansera-lamera.

No popatrz, tyle razu już to robiłeś (akurat z resztą od wyszukania wątków o v3
        na forum zacząłem), no to przepraszam że zająłem czas "wielce szanownego
        eksperta" i wogóle miejsce na forum. Problem w tym że takie dane jak ile
        pamięci, ile tysięcy kolorów na wyświetlaczu, jak mocarny procesor, kamera,
        aparat, ocdtwarzacz mp3 czy inne bzdety mogę sobie sam znaleźć na stronie
        producenta czy innych stronach o komórkach. Szukam opinii byłych/obecnych
        posiadaczy, a nie jakiś "internetowych teoretyków", których posty ograniczają
        się do porównania że ten to ma polifonie taką, a tamten ma lepszy aparat. Jak
        pisałem w pierwszym poście telefon służy mi wyłącznie do rozmów i wiadomości.
        Nie muszę się chwalić jak co niektórzy super aparatem, wielką pamięcią czy
        wyglądem. Do "lanserów-lamerów" zaliczyłbym raczej takich jak Ty wzniecających
        się każdym szczegółem komórki. Dla mnie liczy się niezawodność i wygoda z
        korzystania. Nic więcej. v3 nawet mi się za specjalnie nie podoba, w określonej
        przeze mnie kategorii (klapka, nie za drogi u operatora) stanowi jednak jedną z
        niewielu opcji do wyboru. Z wyglądu bardziej mi się podoba choćby samsung e720
        (kosztuje jednak za dużo jak na moje wyżej opisane potrzeby) czy moto v360, nie
        ma jej natomiast u żadnego operatora a nie zamierzam się bawić w jakieś bzdety
        w stylu branie innego aparatu, sprzedanie go i kupno na allegro choćby tej
        v360. Jak nie masz nic do powiedzenia to może po prostu lepiej milczeć.
        • Gość: blq Re: fajnych masz znajomych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:47
          > v360. Jak nie masz nic do powiedzenia to może po prostu lepiej milczeć.

To zdanie dedykowałbym prędzej TOBIE. ja nie jestem teoretykiem, przerabiałem
          więcej telefonów niż leży w nejednym wielkim komisie. Pisząc o v3 nie zachwycam,
          ani potępiam jej cech wyświetlacza czy pamięci - tylko skupiam się na jednym -
          współczynniku "cena/jakość" - który to w przypadku v3 nie jest zbyt obiecujący.

v3, podobnie jak np nokie 6020, 6610i - kupują niemal wyłącznie ludzie nei
          znający się na komórkach. Z tym, że nabywcami v3 jest pewna grupa zamożnych
          laików, ceniących sobie szpan. Wiem to nie przez moje zainteresowania komórkami,
          ale prędzej przez wykształcenie i obserwację. Tego lepiej nie podważaj, bo nie
          masz ku temu prawa. Zgadzac sie nie musisz - powiem tylko, ze widzialem
          wystarczajaco duzo takich osób na ulicach, jak i czytałem wystarczająco dużo ich
          postów, by sobie na ich temat zdanie wyrobić.

Czy trafiłes w czuły punkt pisząc o zniszczonym k700i? Nie, po prostu nie
          powinieneś za przykłąd dawać kogoś, kto nie umie obchodzić się ze swoim
          sprzętem. Widywałem już k750i używane NA BUDOWIE i nie karz mi pochwalać takich
          ludzi. A przede wszystkim - nie dawaj ich komórek za przykład złego wykonania,
          bo jeśli ja np daję za przykład złe wykonanie nokii 6610i (które jest faktem),
          to nie piszę "mój znajomy to, moja znajoma tamto" tylko raczej, że telefon "sam
          z siebie jest źle wykonany".

Czujesz subtelną różnicę?

PS. Nie znasz słowa lamer, co wydatnie świadczy o tym, że lamerem jesteś. Nie
          obrażam - stwierdzam fakt.
          • Gość: q Re: fajnych masz znajomych.... IP: *.media4.pl 24.11.05, 14:57
            tu się nie zgodzę, V3 za 1 zł w wysokiej taryfie to nie jest szpan, tylko jedna
            z kikudziesięciu opcji
            • Gość: blq Re: fajnych masz znajomych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:39
              masz rację. TERAZ już nie jest. ja mówię na przestrzeni ostatniego roku.

i wlasnie o to chodzi, że w "wysokiej taryfie" są lepsze wybory, niż v3.

PS. bardzo lubię motorolę, ale niekoniecznie ten model. ma on cechy niektórych
              nokii (za wysoka cena na wolnym rynku). na szczęscie jego wartość mocno spada i
              za niedługo będzie kosztował tyle, na ile zasługuje. 550-600zł.
          • Gość: dziadu I znów nic na temat... IP: *.chello.pl 25.11.05, 00:22
            > > v360. Jak nie masz nic do powiedzenia to może po prostu lepiej milczeć.
            >
            > To zdanie dedykowałbym prędzej TOBIE. ja nie jestem teoretykiem, przerabiałem
            > więcej telefonów niż leży w nejednym wielkim komisie. Pisząc o v3 nie
            zachwycam
            > ,
            > ani potępiam jej cech wyświetlacza czy pamięci - tylko skupiam się na jednym -
            > współczynniku "cena/jakość" - który to w przypadku v3 nie jest zbyt
            obiecujący.
            >
            > v3, podobnie jak np nokie 6020, 6610i - kupują niemal wyłącznie ludzie nei
            > znający się na komórkach. Z tym, że nabywcami v3 jest pewna grupa zamożnych
            > laików, ceniących sobie szpan. Wiem to nie przez moje zainteresowania
            komórkami
            > ,
            > ale prędzej przez wykształcenie i obserwację. Tego lepiej nie podważaj, bo nie
            > masz ku temu prawa. Zgadzac sie nie musisz - powiem tylko, ze widzialem
            > wystarczajaco duzo takich osób na ulicach, jak i czytałem wystarczająco dużo
            ic
            > h
            > postów, by sobie na ich temat zdanie wyrobić.
            >
            > Czy trafiłes w czuły punkt pisząc o zniszczonym k700i? Nie, po prostu nie
            > powinieneś za przykłąd dawać kogoś, kto nie umie obchodzić się ze swoim
            > sprzętem. Widywałem już k750i używane NA BUDOWIE i nie karz mi pochwalać
            takich
            > ludzi. A przede wszystkim - nie dawaj ich komórek za przykład złego wykonania,
            > bo jeśli ja np daję za przykład złe wykonanie nokii 6610i (które jest faktem),
            > to nie piszę "mój znajomy to, moja znajoma tamto" tylko raczej, że
            telefon "sam
            > z siebie jest źle wykonany".

Ja nie wiem czemu niektórym tak trudno zrozumieć słowo pisane... Pisałem, że
            szukam opinii ludzi, którzy zetknęli się z tym telefonem, użytkowali go. Miałeś
            go chociaż w ręku? Używałeś? Nie? Jak nie to nie wypowiadaj się po prostu, bo
            dane techniczne, pierdoły w stylu polifonia taka czy śmaka, ilość pamięci itp
            itd każdy może sobie sam znaleźć. Starasz się tu zgrywać jakiegoś eksperta
            pisząc o czymś o czytm nie masz pojęcia. Takim specem od porównywania
            parametrów może być każdy, nikt nie jest jednak takim dzieciakiem żeby się w to
            bawić. Mimo że znowu wypierdziałeś ze 20 linijek tekstu nadal nic konkretnego
            NA TEMAT, po co więc się wypowiadasz? Pytałem się o JAKOŚĆ wykonania,
            niezawodność, a nie opinie jacy są niby posiadacze v3, stosunek ceny do
            możliwości (tym bardziej że za ten telefon nie bede płacił 1000 złotyc tylko
            coś koło 300, czyli mniej więcej tyle za ile sprzedam obecną v300, więc suma
            sumarum telefon nowy bede miał "za darmo") czy inne bzdety które to tu tak
            namiętnie wypisujesz w co drugim wątku. Zrozum w końcu że większości
            użytkownikom telefon służy do rozmawiania//wiadomości i tyle i nawet "badziewna
            nokia" za złotówkę jest dla nich wystarczająca. Wymieniają telefon co koniec
            umowy i nie przeżywają przez resztą roku z jakimi to bajerami mają telefon. To
            raczej domena takich dzieciaczków (jak widać) jak Ty, zmieniających komórki 5
            razy w roku by mieć nowy bajer.

> PS. Nie znasz słowa lamer,

A skąd taki wniosek? Czyżby znów jakieś problemy z rozumieniem czytanego tekstu?

>Znajomych na budowie nie mam, koleżanka nie trzymała swojego telefonu w
            betoniarce tylko w osobnej przegródce torebki. Widząc jak bronisz tego k700i
            wypada chyba tylko polecić wizytę u jakiegoś lekarza. Bo to są tylko telefony,
            a Ty wzniecasz się
            • Gość: dziadu Re: I znów nic na temat... IP: *.chello.pl 25.11.05, 00:26
              > > v360. Jak nie masz nic do powiedzenia to może po prostu lepiej milczeć.
              >
              > To zdanie dedykowałbym prędzej TOBIE. ja nie jestem teoretykiem, przerabiałem
              > więcej telefonów niż leży w nejednym wielkim komisie. Pisząc o v3 nie
              zachwycam
              > ,
              > ani potępiam jej cech wyświetlacza czy pamięci - tylko skupiam się na jednym -
              > współczynniku "cena/jakość" - który to w przypadku v3 nie jest zbyt
              obiecujący.
              >
              > v3, podobnie jak np nokie 6020, 6610i - kupują niemal wyłącznie ludzie nei
              > znający się na komórkach. Z tym, że nabywcami v3 jest pewna grupa zamożnych
              > laików, ceniących sobie szpan. Wiem to nie przez moje zainteresowania
              komórkami
              > ,
              > ale prędzej przez wykształcenie i obserwację. Tego lepiej nie podważaj, bo nie
              > masz ku temu prawa. Zgadzac sie nie musisz - powiem tylko, ze widzialem
              > wystarczajaco duzo takich osób na ulicach, jak i czytałem wystarczająco dużo
              ic
              > h
              > postów, by sobie na ich temat zdanie wyrobić.
              >
              > Czy trafiłes w czuły punkt pisząc o zniszczonym k700i? Nie, po prostu nie
              > powinieneś za przykłąd dawać kogoś, kto nie umie obchodzić się ze swoim
              > sprzętem. Widywałem już k750i używane NA BUDOWIE i nie karz mi pochwalać
              takich
              > ludzi. A przede wszystkim - nie dawaj ich komórek za przykład złego wykonania,
              > bo jeśli ja np daję za przykład złe wykonanie nokii 6610i (które jest faktem),
              > to nie piszę "mój znajomy to, moja znajoma tamto" tylko raczej, że
              telefon "sam
              > z siebie jest źle wykonany".

Ja nie wiem czemu niektórym tak trudno zrozumieć słowo pisane... Pisałem, że
              szukam opinii ludzi, którzy zetknęli się z tym telefonem, użytkowali go. Miałeś
              go chociaż w ręku? Używałeś? Nie? Jak nie to nie wypowiadaj się po prostu, bo
              dane techniczne, pierdoły w stylu polifonia taka czy śmaka, ilość pamięci itp
              itd każdy może sobie sam znaleźć. Starasz się tu zgrywać jakiegoś eksperta
              pisząc o czymś o czytm nie masz pojęcia. Takim specem od porównywania
              parametrów może być każdy, nikt nie jest jednak takim dzieciakiem żeby się w to
              bawić. Mimo że znowu wypierdziałeś ze 20 linijek tekstu nadal nic konkretnego
              NA TEMAT, po co więc się wypowiadasz? Pytałem się o JAKOŚĆ wykonania,
              niezawodność, a nie opinie jacy są niby posiadacze v3, stosunek ceny do
              możliwości (tym bardziej że za ten telefon nie bede płacił 1000 złotyc tylko
              coś koło 300, czyli mniej więcej tyle za ile sprzedam obecną v300, więc suma
              sumarum telefon nowy bede miał "za darmo") czy inne bzdety które to tu tak
              namiętnie wypisujesz w co drugim wątku. Zrozum w końcu że większości
              użytkownikom telefon służy do rozmawiania//wiadomości i tyle i nawet "badziewna
              nokia" za złotówkę jest dla nich wystarczająca. Wymieniają telefon co koniec
              umowy i nie przeżywają przez resztą roku z jakimi to bajerami mają telefon. To
              raczej domena takich dzieciaczków (jak widać) jak Ty, zmieniających komórki 5
              razy w roku by mieć nowy bajer.

> PS. Nie znasz słowa lamer,

A skąd taki wniosek? Czyżby znów jakieś problemy z rozumieniem czytanego tekstu?

>co wydatnie świadczy o tym, że lamerem jesteś. Nie
              >obrażam - stwierdzam fakt.

Cóż, bez komentarza...

Znajomych na budowie nie mam, koleżanka nie trzymała swojego telefonu w
              betoniarce tylko w osobnej przegródce torebki. Widząc jak bronisz tego k700i
              wypada chyba tylko polecić wizytę u jakiegoś lekarza. Bo to są tylko telefony,
              a Ty wzniecasz się jak nie wiadomo czym.
              • Gość: troll Re: I znów nic na temat... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 00:48
                W całości popieram Twoją opinię o "ekspercie" dyżurnym tego forum. Takich bzdur
                jakie on pisze nie znajdziesz nigdzie. Yavorius broniąc go napisał, że blq
                pomógł wielu ludziom. Podobnie mozna napisac niedawno o łódzkim pogotowiu, że
                pomogło tym pacjentom u których nie było...
                • Gość: blq bardzo bym Cie prosił.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 03:12
                  ... byś znalazł na to forum lepszych fachowców ode mnie. Przydało by mu się. Ale
                  takich prawdziwych, wiesz, a nie takich, co tylko wklejają jakieś linki albo
                  sieją propagandę jednej firmy, nie potrafiąc o innych powiedzieć nic dobrego.

Poszukasz tu takich? Byłbym bardzo wdzięczny. Na coś bys sie przydał choć raz!
                  • Gość: troll Re: bardzo bym Cie prosił.... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 19:33
                    Podaj wreszcie żródło bzdur o kiepskiej polifonii, tragicznych procesorach
                    kiepskiej jakości i podobnych bredniach wypisywaniem których wprowadzasz w błąd
                    użytkowników tego forum. Szkoda, że Cię nie ma na profesjonalnym forum bo wtedy
                    swoimi bredniami mógłbyś rozśmiesza wiekszą ilośc osób. Kiedy wreszcie
                    zrozumiesz,że coraz więcej ludzi ma ię dośc!
                    • Gość: blq proszę bardzo - linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:45
                      > swoimi bredniami mógłbyś rozśmiesza wiekszą ilośc osób. Kiedy wreszcie
                      > zrozumiesz,że coraz więcej ludzi ma ię dośc!

Jakoś tego nie zauważyłem. Wręcz przeciwnie.

> Podaj wreszcie żródło bzdur o kiepskiej polifonii, tragicznych procesorach
                      > kiepskiej jakości i podobnych bredniach

Ależ proszę bardzo!

www.gsmarena.com/nokia_6020-922.php - tu są dane tego złomofonu nokii.
                      Natomiast polifonię słyszałem osobiście a słuch mam dobry!

www.jbenchmark.com/index.jsp - a ta strona zajmuje się badaniem szybkości
                      procesorów.

www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=Nokia+6020 - tu masz wynik nokii 6020

www.jbenchmark.com/phonedetails.jsp?D=SonyEricsson+K300i - a tu SE k300i

różnica na korzyść SE k300i jest poraząjąca.

> użytkowników tego forum. Szkoda, że Cię nie ma na profesjonalnym forum bo wtedy
                      > swoimi bredniami mógłbyś rozśmiesza wiekszą ilośc osób

O tak, Twoim zdaniem GSMonline jest profesjonalnym forum? Żartujesz chyba? Same
                      prezentacje są znośne (choć nie pozbawione błędów) natomiast użytkownicy... w
                      99% wypowiedzi to brednie 11-letnich dzieciaków. Nic dziwnego, że zachwalają
                      nokię 1600 itp złomofony, sami mają przecież 3210.

profesjonalnym forum jest matrax.net, na którym mam status "senior" (zaraz po
                      vip w hierarchii) a jest to forum nie 11letnich dzieciaczków, tylko autorów
                      softów do telefonów, flasherów i testerów najnowszego sprzętu.

Jednym słowem profesjonalistów, którym nigdy nie byłeś i nie będziesz.

pozdrowienia!
              • Gość: blq Co za ciężki typ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 03:08
                jestes strasznie problematycznym czlowiekiem. wspolczuje rodzinie....

widzisz chlopie, moge Ci pokazac ze 100 postow, w ktorych naprawde ludziom
                pomoglem. i nie pisalem (czego sie strasznie czepiasz) porownan technicznych
                (choc i to czasem trzeba robic, jak ktos nie potrafi sobie znalesc sam).

pomagalem ludziom instalowac bluetootha, kabel USB, a nawet flashowac telefony.
                Ty tego nie robisz, bo jestes "statecznym obywatelem" ktory w bajery sie nie
                bawi. Coz, przeciez Ci wolno! ale nie obrażaj innych, ok?

zarzucasz mi, ze mam problemy ze słowem pisanym. A sam nie zauwazyles, ze juz w
                swoim pierwszym poscie napisalem Ci, ze jakosc wykonanie v3 jest dobra.
                zarzucasz mi, ze mam problemy.... a sam walisz jeden post pod drugim, taki sam.
                kto ma problemy?

PS. cała Twoja niechęć wobec mnie wynika prawdopodobnie z tego, ze miałem
                czelność najechać na Twoich znajomych, co katują telefony. a przynajmniej nie
                umieją się z nimi obchodzić. Plus to, że wytknąłem Ci, ze NIE umiesz rozróżnić
                "telefon źle wykonany" od "telefon źle użytkowany" I TO WSZYSTKO!

PS. tak, miałem i użytkowałem motorolę v3. Ty twierdzisz, że NIE UŻYTKOWAŁEM.
                Jak myślisz... ktory z nas wie to lepiej? A więc pytam się - który zachowuje się
                jak dzieciak?

• Gość: Michal Re: Co za ciężki typ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 07:56
                  Alez jestes skromny. Naprawde mozesz pokazac 100 postow? A ciekawe, ze jakos
                  nikt nie stanal po Twojej stronie. Moze powinienes sie razem z kolega na litere
                  y zastanowic i jednak przestac pisac na tym forum poniewaz nikt nie potrzebuje
                  takiej pomocy jaka oferujecie.

Osobiscie tak widze ze Ty lub Y sie wypowiada to od razu daruje sobie czytanie
                  poniewaz wiem, ze i tak nic pozytecznego nie zostalo napisane.
                  • Gość: blq ... i kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:00
                    nikt nie stanal po mojej stronie, poniewaz ci ktorym pomagam, zagladaja na forum
                    okazjonalnie, i niekoniecznie na wątek poświęcony v3

twoje teksty nie robią na mnie żadnego wrazenia, jesli nie chcesz czytac tego co
                    mam do powiedzenia, to nie musisz. nie kazdy musi sie ze mną zgodzic

tylko po co zabierasz glos skoro nie masz nic a n ic sensownego do powiedzenia?
                    coś wniosłeś merytorycznie?
                  • yavorius Re: Co za ciężki typ. 28.11.05, 08:06
                    Gość portalu: Michal napisał(a):

> Moze powinienes sie razem z kolega na litere y zastanowic

Primo: nie jestem Twoim kolegą
                    Secundo: odwal się ode mnie z łaski swojej

##
                    > Osobiscie tak widze ze Ty lub Y sie wypowiada to od razu daruje sobie
                    czytanie
                    > poniewaz wiem, ze i tak nic pozytecznego nie zostalo napisane.

To co tu jeszcze robisz? Może powinieneś się zastanowić i jednak przestać
                    czytać to forum?
    • Gość: pawloz10 Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:32
      Siemka. Tydzien temu ojciec kupil v3 w erze za 290zl przy przedluzaniu umowy.
      Jak narazie troche narzekal na slaba bateryjke, no ale jak juz sie przestanie
      bawic to pewnie bateria bedzie chodzic troszke dluzej :). Ojciec mial wczesniej
      v300 wiec nie musial od nowa uczyc sie obslugi i zmieniac swoich przyzwyczajen,
      ten fonik to poprostu taka v300 z lepszym wyswietlaczem i nowoczesna
      konstrukcja (moim zdaniem v300 byla za duza).
      Pozdrawiam
      • Gość: dziadu Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.chello.pl 25.11.05, 00:28
        W końcu pierwsza odpowiedź na temat. A można wiedzieć przy jakim abonamencie i
        płaconych wcześniej rachunkach zaproponowali twojemu ojcu przedłużenie umowy z
        v3 za 290zł?
        Dzięki i pozdrawiam
        • Gość: pawloz10 Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:08
          No czesc, wczesniej mial era moja 25 i przeszedl na swiateczny komfort 40zl i 80min , a z era jest juz 4 latka. bye
    • Gość: troll Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 00:32
      Cena Motorolli V3 ostatnio spada bo ten telefon ma już wersję nowocześniejsza.
      Twoje opinie niskiej jakości Sony Ericsson nie należą do rzadkości. to
      najczęściej psujące się telefony! Wysyłam linka od użytkowników V3.
      www.gsmonline.pl/telephones/?link=show_details.php?id=684
      • Gość: blq jak sie troll niezdrowo podnieca, to zaczyna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 03:08
        ... spamować.

• Gość: joasia_23 Re: jak sie troll niezdrowo podnieca, to zaczyna. IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 25.11.05, 20:19
          SE to najczęściej psujące sie telefony??? Hmmmmmmm a możesz podać źródło tych
          rewelacji ?
          • Gość: Keton Re: jak sie troll niezdrowo podnieca, to zaczyna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 00:39
            Odnośnie blq....

Ja nie mam nic przeciwko Twojej pomocy, ale widzę że Ty jednak wyraźnie
            promujesz SE tak jak Troll Motorolę, lub znawca tematu Siemensa... jeśli chodzi
            o pomoc - ok, blq jest faktycznie ekspertem, ale wnerwia mnie coś takiego....

[autor]
            [problem, jak zrobić cośtam w Nokii 6020?]

[blq]
            [sprzedać telefon, kupić SE lub Motorolę]

No i faworyzowanie jednego telefonu, tylko dlatego że ma troche lepsze parametry
            [co nie zawsze jest prawdą] np. wątek czy opłaca się wymieniać Sagema My-X6-2..

No sorry blq, ale coraz więcej osób denerwuje już ta propaganda Sony Ericssona
            [może nie aż tak jak troll nokię ale jednak...]

Serdecznie Pozdrawiam
            Keton

PS. Troll - gsmonline to wiesz...można sobie w odbyt wepchnąć...
            • Gość: blq Re: jak sie troll niezdrowo podnieca, to zaczyna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 02:06
              Propaguję SE, bo robi najlepsze telefony. Tylko dlatego. Na drugim miejscu
              propaguję Motorolę, bo robi telefony niewiele gorsze. Często też wspominam o
              Sagemie i Samsungu, bo choć robią telefony już mające wiecej wad (np cena
              Samsungow) to jednak zalet jest więcej.

Polecam Siemensa cxv70, sx1 (choc ostrzegam przed tragicznym wyswietlaczem) oraz
              cx75 (bardzo dobry nowy siemens). Nokie - 6230 jest już telefonem niezłym, a
              wszystkie (niemal) droższe od niej to już telefony bardzo dobre.

Nie sądze, że jestem stronniczy. Natomiast zauważ, że większość pytań,
              wątpliowści w kwestii wyboru telefonu itp dotyczy telefonów NIŻSZEJ KLASY
              SREDNIEJ. W tym przedziale nie ma telefonu równie dobrego jak SE k300i. Po
              prostu NIE MA i koniec. Może się pojawi, może Siemens c75 i Sagem myx5-2v są
              najbardziej zbliżone jakościowo, ale to nie zmienia faktu że SE k300i jest w tej
              klasie najlepszy.

Jak mam nie promować najlepszego telefonu w swojej klasie? Zwłaszcza na tle
              złomu, jakim jest 6020 (wszystkie parametry kilka, kilkanaście razy gorsze,
              lepszy tylko nieszczęsny i większości niepotrzebny EDGE)???

mimo wszystko dzięki za wypowiedź. obiecuje że na wypowiedzi "sprzedać telefon,
              kupić SE lub Motorolę" już sobie nie będe pozwalał.

pozdrawiam,
              • Gość: Keton Re: jak sie troll niezdrowo podnieca, to zaczyna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 01:24
                Odnośnie K300i - tutaj się zgodzę z Tobą, bardzo udany model...

A odnośnie Twojej obietnicy, mam nadzieję że jej dotrzymasz ;)

Pozdrawiam
                Keton
    • kohol Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it 28.11.05, 15:38
      1. Moja mama już porysowała :)
      2. Uroczy wyślwietlacz, miłe dla ucha dzwonki.
      3. Telefon jest solidny. Jeszcze nim nie rąbałam o podłogę, ale nie sądzę, by
      mogło się mu coś złego przytrafić.
      4. Przewidując ewentualne problemy z klapką na baterię (hm...) - Motorola
      oferuje dosłanie dodatkowej klapki z wygrawerowanym napisem.
      5. Klawiatura czytelna, chodzi elegancko.
      6. Duże możliwości jeśli chodzi o dopasowywanie funkcji przycisków do własnych
      potrzeb.
      7. Dałam za swoją czarną V3-kę 99 zł netto.
      • kohol Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it 30.11.05, 09:55
        Aha - bardzo fajne zdjęcia robi.
        Mój tata twierdzi, że gdy przypisuje się dzwonek do osoby - to ten dzwonek jest
        tez automatycznie przypisywany do SMSów od tej osoby - ale jeszcze tego nie
        sprawdzałam.
    • Gość: camel Re: Motorola V3 - czy warto? (jakość wykonania it IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 12:27
      Warto wybrac motorole V-3,ponieważ jest to wypasiona fura!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka