poziomk 16.10.02, 14:50 O ile rozmowy wychodzace jak i przychodzace sa rejestrowane w telefonach (w pamieci) to sms`y te co wyszly nie. Czy jest to we wszystkich tel tak samo?? W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matt23 Re: sms wyslane 16.10.02, 17:33 W dwoch moich ostatnich phone'ach byly zapisywane w outbox'ie: Nokia 7110 i Ericsson T68. Te funkcje sa raczej w high-end'owych sluchawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-r Re: sms wyslane 17.10.02, 16:40 W siemensie mam to w ten sposób: piszę..., ok, i opcje: wyślij, zapisz, itd. Więc żeby wiadomość została trzeba ją zapisać i wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jok Re: sms wyslane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 00:10 W Alcatelach się same zapisują, ale nie wiem czy we wszystkich - ja miałm dwa różne modele . Odpowiedz Link Zgłoś
antymax Re: sms wyslane 19.10.02, 16:36 Uff, w wiekszosci telefonow dostepnych na rynku sie zapisuja. A juz na pewno w tych starszych. Dwa lata temu kupilem Ericssona T10, teram na T65. W obu smsy umieszczane sa w "dziale" wyslane, aczkolwiek, co jest wada ericssonow, jesli sie nie zapisze tych wiadomosci na karcie, to w momenci jej wyjecia z aparatu, nawet na chwile sa kasowane z pamieci telefonu. Na pewno tez zapisuja sie w nokii 3210. I w wielu innych low-endowych nokiach (sa w tlumie smsow: wyslanych, odebranych itp). Odpowiedz Link Zgłoś