zegarek6 14.12.05, 10:01 w ORANG monza zalozyc sobie skrzynke skad mozna wysylac darmowe smsy,dlaczego w PLUS GSM jest to nie mozliwe,tam potrzeba posiadac telefon w PLUSIE?! a moze nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius ale o co come on? 14.12.05, 10:09 Tu masz darmową bramkę: www.text.plusgsm.pl/sms/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiwy Re: Plus GSM 14.12.05, 10:17 Obydwaj op. maja podobnie: Org - darmowa z reklamami, lub po rejestracji 10 dlugich esow na mc, lub po rejestracji na telefon w org 30 na mc. Plus - darmowa z linku jw. , lub miastoplusa, po rejestracji na nr w plusie (bez "wiekszych" limitow do plusa) Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Plus GSM 14.12.05, 12:13 czyli krotko mowiac,nie ma mozliwosci zalozenia skrzynki z damowymi smsami bez posiadania telefonu w tej sieci:( Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius pytam ponownie: o co chodzi? 14.12.05, 12:17 Przecież można za darmo wysyłać. O tę skrzynkę się rozbija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość forum Re: pytam ponownie: o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:26 A co to ta darmowa skrzynka w plusie jest niedobra?? Jesli limity sa juz wykorzystane (bo sa przydzielane do kazdego IP co jest bez sensu bo wiele sieci lokalnych ma juz wyczerpane limity kolo godziny 10 rano gdyz jest po 100 uzytkownikow w sieci widocznych pod jednym IP na zewnatrz) to wtedy wchodzi sie na bramke przez PROXY i wtedy caly limit jest tylko dal nas i mozna wysylac iel sie chce smsow bo jak sie zas limit skonczy to jest kolejne proxy itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nimod Re: Plus GSM 14.12.05, 17:53 W Plusie wyślij po prostu maila na adres numertelefonu@text.plusgsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Plus GSM 14.12.05, 23:42 nimod napisał: > W Plusie wyślij po prostu maila na adres numertelefonu@text.plusgsm.pl nie rozumiem tego? chodzi mi o skrzynke taką jak jest w Orange,tam moge wysylac smsy do kogos i ten ktos moze mi odpowiedziec na ta skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Plus GSM 14.12.05, 23:59 www.miastoplusa.pl tutaj masz mozliwos wysylania i odbierania wiadomosci.Jak nie masz telefonu z Plusa to zostaje Ci jedynie www.text.plusgsm.pl.Innej mozliwosci nie ma.A jezeli bramka nie dziala to jak juz napisal ktos wczesnie wpisujesz 486xxyyyyyy@text.plusgsm.pl i ta osoba moze tez odpowiedziec na Twoja skrzynke pocztowa.Wtedy Ona wpisuje w taki sposob (adres@adres.pl) (temat) tres wiadomosci i wysyla na 119999.Czesto tak robie i jak do tej pory nie mam zadnych problemow.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Plus GSM 15.12.05, 00:24 www.text.plusgsm.pl owszem,bramka ta działa ,ale ja moge wyslac do kogos smsa na komorke,ale ta osoba do mnie na ta bramke nie w orange jest darmowa bramka,gdzie zakladam skrzynke i na ta skrzynke moge otrzymywac smsy z komorki od innych osob- o cos takiego mi chodzi >A jezeli bramka nie dziala to jak juz napisal ktos wczesnie wpisujesz > 486xxyyyyyy@text.plusgsm.pl i ta osoba moze tez odpowiedziec na Twoja skrzynke > pocztowa.Wtedy Ona wpisuje w taki sposob (adres@adres.pl) (temat) tres > wiadomosci i wysyla na 119999.Czesto tak robie i jak do tej pory nie mam zadnych problemow.Pozdrawiam. tego nadal nie rozumie? nie mam komorki,mam dostep do internetu i chcialbym wysylac smsy do kogos i od niego otrzymywac smsy do internetu-inaczej nie umiem tego przekazac? Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: Plus GSM 15.12.05, 00:59 Jak piszesz maila do kogos to zamiast napisac adres@adres.pl wpisujesz 486xxyyyyyy@text.plusgsm.pl potem temat wiadomosci i tresc.Jak bedziesz wysylac z maila gazetowego to dana osobo otrzyma wiadomosc z Twojego kontapocztowego.I jak Ta osoba bedzie chciala Ci odpisac to wpisuje w taki sposob w swoim telefonie (zegarek6@gazeta.pl) (temat) oraz tresc wiadomosci i wysyla to na 119999 i wtedy ta wiadomosc bedzie na Twojej skrzynce pocztowej.Rozumiesz juz?? Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Plus GSM 15.12.05, 17:36 chyba zrozumiałem:) zaraz zrobie próbe ,jaki tego bedzie efekt dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: Plus GSM 15.12.05, 21:54 nic z tego nie wyszlo:( a moze osoba wysylajaca do mnie musi miec aktywowana jakas usluge? Odpowiedz Link Zgłoś