Dodaj do ulubionych

Lojalka w orange

23.01.06, 14:15
Witam mam pytanie dostalem propozycję kolejnego przedłużenia umowy z orange
i mam pytanie czy mogę coś jeszcze więcej wywalczyć (srednie rachunki 150
zeta):

- telefon v360 bądź n6020
- abonament 50 zeta (tak jak do tej pory)
- dodatkowe 120 minut do sieci orange i TePSA do wykorzystania przed
abonamentowymi

Oczywiście chciałbym v3 ale musiałbym zamówić abonament za 7 zeta + 300 zeta
dopłaty :(

Bardzo prosze o odpowiedź bo gościu ma dzisiaj dzwonić i zapytac czy się
zgadzam

pozdrawiam
adams_wawa
Obserwuj wątek
    • expedit54 Re: Lojalka w orange 23.01.06, 22:02
      adams_wawa napisał:

> Witam mam pytanie dostalem propozycję kolejnego przedłużenia umowy z orange
      > i mam pytanie czy mogę coś jeszcze więcej wywalczyć (srednie rachunki 150
      > zeta):
      >
      > - telefon v360 bądź n6020
      > - abonament 50 zeta (tak jak do tej pory)
      > - dodatkowe 120 minut do sieci orange i TePSA do wykorzystania przed
      > abonamentowymi
      >
      > Oczywiście chciałbym v3 ale musiałbym zamówić abonament za 7 zeta + 300 zeta
      > dopłaty :(
      >
      > Bardzo prosze o odpowiedź bo gościu ma dzisiaj dzwonić i zapytac czy się
      > zgadzam
      >
      > pozdrawiam
      > adams_wawa

w tej ofercie to bierz motkę, ta Nokia to straszna szmata w porównaniu do moto
      • Gość: maciej Re: Lojalka w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:53
        Do mnie zadzwonili trzy razy w ciągu dwóch dni. Oferta podobna, z tym, że wzbogacona o m.in Sagema MyX6-2 i Samsunga X640. Umowa kończy mi się w połowie marca, więc chwilę jeszcze poczekam, bo pewnie do tego czasu oferta się trochę pozmienia i to na lepsze. Przynajmniej mam taką nadzieję,
        Już raz się pospieszyłem z lojalką i wcisnęli mi SE T310. Nigdy więcej pośpiechu!
        • oliwka_24 Lojalka w orange 30.01.06, 14:18
          Ja mam średnie rachunki ok. 100 zł, zaproponowali mi abonament za 50 zł <25 do
          Orange i na stacjonarne i 25 do innych> + Motorola v360 za 6 zł. Żadnych
          dodatkowych minut nie chcieli dac :-( Chyba się zdecyduję.
          • adams_wawa Re: Lojalka w orange 30.01.06, 23:13
            więc powiedz im że interesuje Ciebie ta oferta :

- telefon v360
            - abonament 50 zeta (tak jak do tej pory)
            - dodatkowe 120 minut do sieci orange i TePSA do wykorzystania przed
            abonamentowymi

Jeżeli powiedzą że nie ma takiej możliwości - to powiedz że Twój kolega dostał
            taką ofertę i jeżeli nie to niech Ci powiedzą jak ewentualnie możesz rozwiązać
            umowę - powiedz że w takiej sytuacji ... rezygnujesz (oczywiście pamiętaj że
            przez telefon nie da się zrezygnować poniewasz trzeba się do nich
            pofatygować... hehe drobny szantażyk :) spodziewaj się na dniach lepszej oferty

pozdrawiam
            @dams

PS daj znać jak sprawy się potoczyły
            • oliwka_24 Lojalka w orange 31.01.06, 08:24
              Hej, dzięki za radę,ale już za późno :-( Byłam wczoraj w salonie, dostałam ta
              Motorole za 1 zł, abonament za 50 zł(a w tym 45 minuty do Orange i na stacj. i
              14 min do innych + na całe dwa lata do jednego nr Orange bezpłatne
              telefonowanie), aha , dała mi jeszcze kartę popa z nowym numerem i na niej do
              wykorzystania 20 zł.
              Mam pytanko: czy wiesz może ile mieści się w tej Motoroli sms'ów,ponieważ w
              mojej starej Nokii 3100 mam ich 126, a po przełożeniu karty do Motor. jest
              tylko 27 i telefon krzyczy, ze skrzynka zapchana :-( Czy można jakos przenieść
              tą resztę sms'ów i zapisać np. w jakims archiwum w Motoroli? A co z moimi
              obrazkami które mam w galerii Nokii czy także moge przenieść je do Motoroli? I
              jeszcze małe pytanko o gry które mam w załączniku aplikacji w Nokii - ich
              pewnie nie idzie przenieśc do Motor. ?? :-( z góry dziękuję za odp.
              • adams_wawa Re: Lojalka w orange 31.01.06, 19:25
                - skrzynka sms nie jest tak pojemna jak w noki
                - obrazki możesz przesłać np smsem bądź przez kabel na komp i z komp na tel (z
                noki na motorolę
                - gry do noki nie pasują do motoroli

PS witamy w świecie niedresiarskich telefonów ... piję do nokii ;)
                • oliwka_24 Lojalka w orange 31.01.06, 21:01
                  Dziękuje :-) Czy możesz mi jszcze pomóc i podpowiedziec jak ustawic wygaszacz
                  ekranu, ponieważ nie mogę sobie poradzic. Robię tak:
                  Ustawienia,Personalizacja,Wygaszacz ekranu, tam wybieram dany obrazek lub
                  animację, ustawiam Opóźnienie i....... nic :-( Zamiast wygaszacza ekranu cały
                  czas pojawia się czarny ekran gdy telefon jest nieużywany, ale otwarty.
              • Gość: maciej Re: Lojalka w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:28
                Co im zrobiłaś, że tyle dostałaś?
                Miałaś sto tysięcy punktów z Profitu czy podpisałaś umowę na 10 lat? ;)
                Mnie po odliczeniu punktów i rabatów dają v360 za 5,66 przy pozostaniu w Jednej Idei 50 przez dwa lata. Nic ponad to. :/
                • oliwka_24 Lojalka w orange 31.01.06, 22:43
                  Hehe,nic im nie zrobiłam. Byłam w salonie w Pozaniu przy hotelu Merkurym.
                  Zdjęli mi 1894 pkt., umowę podpisałam na 2 lata, aha no i dali rabat na telefon
                  100 zł netto. I tak wydaje mi się, że mało wyciągnęłam od nich.....
                  Pozdrówka :-)
                  • Gość: maciej Re: Lojalka w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:52
                    Chyba wsiądę jutro w pociąg. Koło Merkurego, mówisz... ;)
                    Pierwej jednak zadzwonię jeszcze raz na *400 i zapytam dlaczego co innego mi mówią przez telefon a co innego w punkcie Orange. Miałem bowiem dziś taką sytuację. Gość na info Propozycja (*400) przedstawił mi taką ofertę, że od razu po odłożeniu słuchawki poleciałem do Orange, a tam mi laska zdziwiona powiedziała: "Niemożliwe!". Zaproponowano mi bowiem przez telefon przy umowie na dwa lata i Jednej 50 motorolę v360 + słuchawka BT za 66 (niecałe).
                    • Gość: maciej Re: Lojalka w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:58
                      Aha, mam 4754 punktów z Profitu do wykorzystania.
                    • Gość: Greg Re: Lojalka w orange IP: *.acn.waw.pl 31.01.06, 23:58
                      Polecam *400! Przedłużałem ostatnio dwie umowy: jedną przez telefon (55 zł
                      kwoty deklarowanej) i drugą w salonie (110 - kwota dekl.) - w pierwszym wypadku
                      dostałem korzystniejszą ofertę niż w drugim (tj. owszem, telefony w cenach z
                      cennika, ale w salonie zero rabatu, a przez telefon dostałem rabat 100 zł i to
                      bez ruszania punktów Profit!).
                • adams_wawa Re: Lojalka w orange 01.02.06, 05:29
                  Najwazniejsze - załatwiaj sprawę telefonicznie - w salonach pracownicy mają
                  poziom "2" natomiast w BOKu 3 i 4 . Dzięki czemu więcej oferują. Jak podadzą Ci
                  kiepską ofertę mów że rezygnujesz ... :]
                  • Gość: maciej Re: Lojalka w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 11:17
                    No to pytanie chyba ostatnie przed zakupem:
                    Zakładając, że i salon i *400 ma tą samą ofertę, lepiej w salonie czy kurierem?
                    • Gość: Greg Re: Lojalka w orange IP: *.acn.waw.pl 01.02.06, 23:35
                      Jedno i drugie jest bezproblemowe: salon - rozumie się samo przez się, a
                      kurier - dzwoni do ciebie, umawia się na odbiór i zabiera podpisane dokumenty
                      (aneks do umowy), w zasadzie standard obsługi kurierskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka