Dodaj do ulubionych

kierunek rozwoju

01.03.06, 17:42
Mam takie pytanie: W jakim kierunku zmierza rozwój sieci Tele2?Czego można
się spodziewać w najbliższym czasie?
Obserwuj wątek
    • karol.wieczorek Re: kierunek rozwoju 01.03.06, 19:53
      Chcemy oferować klientom możliwość opłacania abonamentu (jedna faktura z
      Tele2), liczymy na uruchomienie sprzedaży szerokopasmowego dostepu do Internetu
      ADSL (odpowiednik Neostrady), oraz uruchomienia działalności jako wirtualny
      operator komórkowy (MVNO). Na razie za wcześnie mówić o konkretach, ale
      większość z tych nowych usług mamy nadzieję "odpalić" jeszcze w tym roku.
      • tved Re: kierunek rozwoju 01.03.06, 22:19
        To rzeczywiście sa kwestie wazne do "rozwiązania", na które chyba wiekszosc
        zainteresowanych narzeka (oplacanie abonamentu, gdzie po wyjasnieniach nadal
        ludzie nie rozumieja dlaczego otrzymuja 2 faktury). Poza tym dobra opcja jest
        konkurencja dla Neostrady, o ktorej slyszalam (ja mam stale lacze),ze
        pozostawia wiele do zyczenia, poza tym cena!!(ponad 100zl/m-c).
        Tez mam nadzieje,ze to w tym roku sie pojawi na rynku.;)
        • poconick Re: kierunek rozwoju 02.03.06, 10:14
          tved napisała:

> To rzeczywiście sa kwestie wazne do "rozwiązania", na które chyba wiekszosc
          > zainteresowanych narzeka (oplacanie abonamentu, gdzie po wyjasnieniach nadal
          > ludzie nie rozumieja dlaczego otrzymuja 2 faktury).

nie rozumieja bo nie sluchaja co sie do nich mowi i faktycznie nie rozumieja.
          wczoraj przyszlam do babci wieczorem mowie jej ze chce konto zmienic a babcia na
          to: ze teraz trzeba na wszystko uwazac a szczegolnie na podpisywanie telefonow,
          bo ludzie dostaja 2 rachunki.
          zamyslilam sie i mowie babci ze to przeciez tak jak ona miala w tele2 i bylo w
          porzadku, ze tamci nie wysluchali i teraz gadaja pewnie glupoty. babcia sie
          pozastanawialam i faktycznie stwierdzila ze bzdury gadaja, bo tu byl 1 abonamen
          i 1 rachunek za rozmowy.
          A ludzie jak nie maja na co narzekac to bedzie im wszystko / cokolwiek
          przeszkadzac :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka