tved 01.03.06, 17:42 Mam takie pytanie: W jakim kierunku zmierza rozwój sieci Tele2?Czego można się spodziewać w najbliższym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol.wieczorek Re: kierunek rozwoju 01.03.06, 19:53 Chcemy oferować klientom możliwość opłacania abonamentu (jedna faktura z Tele2), liczymy na uruchomienie sprzedaży szerokopasmowego dostepu do Internetu ADSL (odpowiednik Neostrady), oraz uruchomienia działalności jako wirtualny operator komórkowy (MVNO). Na razie za wcześnie mówić o konkretach, ale większość z tych nowych usług mamy nadzieję "odpalić" jeszcze w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tved Re: kierunek rozwoju 01.03.06, 22:19 To rzeczywiście sa kwestie wazne do "rozwiązania", na które chyba wiekszosc zainteresowanych narzeka (oplacanie abonamentu, gdzie po wyjasnieniach nadal ludzie nie rozumieja dlaczego otrzymuja 2 faktury). Poza tym dobra opcja jest konkurencja dla Neostrady, o ktorej slyszalam (ja mam stale lacze),ze pozostawia wiele do zyczenia, poza tym cena!!(ponad 100zl/m-c). Tez mam nadzieje,ze to w tym roku sie pojawi na rynku.;) Odpowiedz Link Zgłoś
poconick Re: kierunek rozwoju 02.03.06, 10:14 tved napisała: > To rzeczywiście sa kwestie wazne do "rozwiązania", na które chyba wiekszosc > zainteresowanych narzeka (oplacanie abonamentu, gdzie po wyjasnieniach nadal > ludzie nie rozumieja dlaczego otrzymuja 2 faktury). nie rozumieja bo nie sluchaja co sie do nich mowi i faktycznie nie rozumieja. wczoraj przyszlam do babci wieczorem mowie jej ze chce konto zmienic a babcia na to: ze teraz trzeba na wszystko uwazac a szczegolnie na podpisywanie telefonow, bo ludzie dostaja 2 rachunki. zamyslilam sie i mowie babci ze to przeciez tak jak ona miala w tele2 i bylo w porzadku, ze tamci nie wysluchali i teraz gadaja pewnie glupoty. babcia sie pozastanawialam i faktycznie stwierdzila ze bzdury gadaja, bo tu byl 1 abonamen i 1 rachunek za rozmowy. A ludzie jak nie maja na co narzekac to bedzie im wszystko / cokolwiek przeszkadzac :/ Odpowiedz Link Zgłoś