Gość: jaha IP: 62.233.195.* 06.03.06, 21:56 W kwietniu musze zmienic telefon. Czy jest jakis model z klapka i symbianem? I czy jest on dostepny w jakiejs ofercie biznesowej? Prawde mowiac ciezko mi na cokolwiek sie zdecydowac, tyle tego... dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:11 Prosze troszke sprecyzowac, do jakiej ceny, czy ma byc to telefon z wymiany w sieci czy kupowany na "wolnym" rynku. Wtedy cos bedzie mozna pomóc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaha_mama_magdy Re: Symbian + klapka 07.03.06, 09:29 Teraz mam telefon w plusie ale konczy mi sie aktywacja, wiec musze zaczac cos od nowa, chcialabym kupic cos w jakiejs promocji z abonamentem, tak do 200 zl. Niemniej chetnie poczytam o tego typu telefonach w ogole, ktore sa warte polecenia a ktore nie. Dziekuje Aga Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Symbian + klapka 07.03.06, 11:09 hm, Symbian w "klapkowcach" jest raczej w mniejszości. Gdybyś dopuszczała także linux, albo Windows Mobile, to co innego. Wtedy Motorole, a tak... trudno nazwać serię P SonyEricssona telefonami z klapką... więc pozostają Nokie. Np 6260. ale to dość stara konstrukcja, a jego następcy już Symbiana nie posiadają (czemu?) nokia 92 - ale to już przeraźliwie drogi telefon. W ogole nie orientuje się w ofercie polskich operatorow. Po prostu nerw psuć sobie nie chcę, patrząc na ich marność i jeszcze te ceny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaha Re: Symbian + klapka IP: 62.233.195.* 07.03.06, 13:32 Wlasciwie to juz mi obojetne czy ma klapke czy nie. Teraz mam Nokie 6600 i jestem bardzo zadowolona. Wypatrzylam 6260 ale naczytalam sie roznych opiniiii i mi przeszlo. Lubie nowe, fajne telefony, dlatego szukam czegos takiego, a klapka miala byc tak dla odmiany. Przyzwyczailam sie do symbiana, bardzo mi sie podoba, dlatego teraz tez bym go chciala miec. A ze jestem kobieta to wyglad tez wazny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:33 Zaraz przejze oferte Plusa i zobaczymy co ma ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:45 Kurcze z tego co widze, to Plus ma troche tych telefonów na Symbianie, aczkolwiek dla Kobiety nie kazdy pasuje. Pod wzgledem wygladu, fajna dla Kobietki moglaby byc Nokia N70 - ale powiem tak, niby telefon fajny, ale aparat ma słabiutki. Kolejna Nokia, 6680, troszke moze wieksza i do tego troche tandetnie wykonana, trzeszczy obudowa ( wydając tyle pieniążków nie przebolałbym trzeszczacej obudowy :) Widze, ze Plus ma naprzyklad tez fajna Nokie 7610 - ładna, funkcjonalna, nie wiem jak z jakoscia plastików bo nie mialem jej w rece, ale i tansza troche. Ja osobiscie tez uzywac Nokii 6600, jestem bardzo zadowolony z niej. Jesli bede teraz zmienial to napewno symbian + kosmiczny wyglad w połaczeniu jednoczesnie ze skromnościa i elegancją ( wydawaloby sie niemozliwe - a jednak :) ... N80 ... N91 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jaha_mama_magdy Re: Symbian + klapka 08.03.06, 08:18 No wlasnie, mi tez sie podoba N90, N92... Tyle czemu takie drogie... :) Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:41 Nie ma sprawy. Są to naprawde fajne telefony...mam nadzieje ze ceny spadną na sezon wiosna - lato :D moze beda bardziej przystępne. Pozdrawiam Ps Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś