Dodaj do ulubionych

Symbian + klapka

IP: 62.233.195.* 06.03.06, 21:56
W kwietniu musze zmienic telefon. Czy jest jakis model z klapka i symbianem?
I czy jest on dostepny w jakiejs ofercie biznesowej? Prawde mowiac ciezko mi
na cokolwiek sie zdecydowac, tyle tego...
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:11
      Prosze troszke sprecyzowac, do jakiej ceny, czy ma byc to telefon z wymiany w
      sieci czy kupowany na "wolnym" rynku. Wtedy cos bedzie mozna pomóc.
      Pozdrawiam
      • jaha_mama_magdy Re: Symbian + klapka 07.03.06, 09:29
        Teraz mam telefon w plusie ale konczy mi sie aktywacja, wiec musze zaczac cos
        od nowa, chcialabym kupic cos w jakiejs promocji z abonamentem, tak do 200 zl.
        Niemniej chetnie poczytam o tego typu telefonach w ogole, ktore sa warte
        polecenia a ktore nie.

Dziekuje
        Aga
        • blq Re: Symbian + klapka 07.03.06, 11:09
          hm, Symbian w "klapkowcach" jest raczej w mniejszości. Gdybyś dopuszczała także
          linux, albo Windows Mobile, to co innego. Wtedy Motorole, a tak... trudno nazwać
          serię P SonyEricssona telefonami z klapką... więc pozostają Nokie. Np 6260. ale
          to dość stara konstrukcja, a jego następcy już Symbiana nie posiadają (czemu?)

nokia 92 - ale to już przeraźliwie drogi telefon.

W ogole nie orientuje się w ofercie polskich operatorow. Po prostu nerw psuć
          sobie nie chcę, patrząc na ich marność i jeszcze te ceny :/
          • Gość: jaha Re: Symbian + klapka IP: 62.233.195.* 07.03.06, 13:32
            Wlasciwie to juz mi obojetne czy ma klapke czy nie. Teraz mam Nokie 6600 i
            jestem bardzo zadowolona. Wypatrzylam 6260 ale naczytalam sie roznych opiniiii
            i mi przeszlo. Lubie nowe, fajne telefony, dlatego szukam czegos takiego, a
            klapka miala byc tak dla odmiany. Przyzwyczailam sie do symbiana, bardzo mi sie
            podoba, dlatego teraz tez bym go chciala miec. A ze jestem kobieta to wyglad
            tez wazny... :)
            • Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:33
              Zaraz przejze oferte Plusa i zobaczymy co ma ciekawego...
              • Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:45
                Kurcze z tego co widze, to Plus ma troche tych telefonów na Symbianie,
                aczkolwiek dla Kobiety nie kazdy pasuje. Pod wzgledem wygladu, fajna dla
                Kobietki moglaby byc Nokia N70 - ale powiem tak, niby telefon fajny, ale aparat
                ma słabiutki. Kolejna Nokia, 6680, troszke moze wieksza i do tego troche
                tandetnie wykonana, trzeszczy obudowa ( wydając tyle pieniążków nie
                przebolałbym trzeszczacej obudowy :)
                Widze, ze Plus ma naprzyklad tez fajna Nokie 7610 - ładna, funkcjonalna, nie
                wiem jak z jakoscia plastików bo nie mialem jej w rece, ale i tansza troche.

Ja osobiscie tez uzywac Nokii 6600, jestem bardzo zadowolony z niej. Jesli bede
                teraz zmienial to napewno symbian + kosmiczny wyglad w połaczeniu jednoczesnie
                ze skromnościa i elegancją ( wydawaloby sie niemozliwe - a jednak :) ...
                N80 ... N91 ;D
                • jaha_mama_magdy Re: Symbian + klapka 08.03.06, 08:18
                  No wlasnie, mi tez sie podoba N90, N92... Tyle czemu takie drogie... :)

Dziekuje
                  • Gość: bartek Re: Symbian + klapka IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:41
                    Nie ma sprawy. Są to naprawde fajne telefony...mam nadzieje ze ceny spadną na
                    sezon wiosna - lato :D moze beda bardziej przystępne.

Pozdrawiam

Ps

Wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka