Dodaj do ulubionych

Radio+MP3 a bluetooth małe pytanko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:26
Chodzi mi o to czy jeśli mam ten bluetooth w telefonie nokia 6230i to czy mogę słuchać radyjka i MP3 przez zestaw bluetooth, a jeśli tak to ile wytrzymuje bateria w zestawie bluetooth słuchając np tego radyjka.
Obserwuj wątek
    • blq Re: Radio+MP3 a bluetooth małe pytanko 02.04.06, 21:47
      radia nie mozesz. by słuchać radia potrzebna jest antena radiowa w postaci kabla
      od słuchawek.

co do mp3 nie ejstem 100% pewien (tylko 99%), ale nawet jesli jakims cudem - to
      bateria wytrzyma pare godzin, poza tym jaka radosc słuchać mp3 w mono????
      • Gość: haalloo moto dzięki BLQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:44
        Na ciebie można zawsze liczyć, z radyjkiem mogłem się domyślić co do tej anteny a MP3 chciałem słuchać w pracy no ale cóż chyba muszę zrezygnować.
        Ps. a swoją drogą ciekawe że nikt nie wymyślił bezprzewodowego nadajnika prądu, ile to problemów z kablami by rozwiązało np: bezprzewodowe żelazko, bezprzewodowe głośniki, lodówka, telewizor i to wszystko bez tych znienawidzonych przezemnie kabli. Zresztą słyszałem że grupa japońskicch naukowców pracuje nad czymś takim. FAJNIE CZASAMI POMAŻYĆ :)
        • jaki71 Re: dzięki BLQ 04.04.06, 00:41
          Gość portalu: haalloo moto napisał(a):

> Ps. a swoją drogą ciekawe że nikt nie wymyślił bezprzewodowego nadajnika prądu,
          > ile to problemów z kablami by rozwiązało np: bezprzewodowe żelazko, bezprzewod
          > owe głośniki, lodówka, telewizor i to wszystko bez tych znienawidzonych przezem
          > nie kabli.

Jak to nie a o sasiedzie zza miedy slyszales? O niejakim Tesli (nie jestem
          pewien ja sie go pisze)???

> Zresztą słyszałem że grupa japońskicch naukowców pracuje nad czymś t
          > akim. FAJNIE CZASAMI POMAŻYĆ :)

Czech a jaki madry byl :))))
          • Gość: halloo moottoo Re: dzięki BLQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:33
            To Nikola Tesla takie coś wymyślił (chyba raczej nie), to czemu nie jest używane powszechnie
            • blq podobno.... 05.04.06, 01:19
              ... podobno jego projekt byl zbyt rewolucyjny, a na dodatek łape na nim położyli
              producenci kabli.

sam jestem ciekaw, ile w tym prawdy jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka