Dodaj do ulubionych

Problem: brak doładowania w PLUS GSM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:22
jestem w sieci Plus gsm, właśnie wykorzystałam umowę na MIXPLUS 30, ale nadal doładowuję sobie konto za pomocą kart Simplus. zawsze było tak, że w ciągu kilku-kilkunastu sekund po wstukaniu odpowiedniego kodu, nadchodził SMS z informacją, że konto zostało doładowane. Wszystko ok.

Niestety nie tym razem. Kupiłam kartę, wstukałam kod i... nic. Minął cały tydzień, a ja nie mogę korzystać z telefonu! uważam to za skandal! Pisałam do BOK-u, odpowiedzieli mi, że "są problemy z systemem aktualizowania stanu kont", "specjaliści pracują nad rozwiązaniem problemu" i "serdecznie przepraszają".
Co zrobić? Iść osobiście do jakiegoś punktu obsługi klienta? Żeby usłyszeć to samo??

Czy ktoś ma podobny problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: tg Re: Problem: brak doładowania w PLUS GSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:31
      Czytaj forum! Bylo juz kilkanascie watkow na ten temat. Problemy sa od wtorku.
      Trzeba czekac.
    • www.voxim.pl Re: Problem: brak doładowania w PLUS GSM 03.04.06, 23:24
      Problemy są już od jakiegoś czasu i są nadzieje na to że użytkownicy SIMPLUSA
      zostaną wynagrodzeni.
    • barracuda7110 Re: Problem: brak doładowania w PLUS GSM 03.04.06, 23:50
      Plus ma problemy z platformą bilingową. Już dawno temu im się posypało i nadal
      tego nie naprawili. Jak skończy Ci się umowa to albo abonament albo inna sieć.
      Nie ma sensu męczyć się z nieprofesjonalnymi ludzmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka