Dodaj do ulubionych

jaki tel. wybrać?!

04.04.06, 23:18
witam, za kilka dni dobieram nowy abonament w erze (stety lub niestety) i
zastanawiam się jaki tel. wybrać... interesuje mnie dobry wyświetlacz, aparat
z niezłą plamką, bezproblemowe przesyłanie danych z kompa, dzwonki mp3 (muzyki
mi nie trza), macie jakieś sugestie? za wszystkie byłbym wdzięczny
g.
Obserwuj wątek
    • grzehir Re: jaki tel. wybrać?! 04.04.06, 23:42
      może moto L7? :|
    • blq Re: jaki tel. wybrać?! 05.04.06, 01:17
      akurat l7 to bardzo zly wybor, telefon ma karte pamięci za to aparat tragiczny VGA

nie wiem, co tam dają w erze. samsunga d500 może? albo SE k608i? Motorole w Erze
      chwilowo nie mają telefonow z dobrymi aparatami. Chyba ze v3i, ale to juz jest
      baaaardzo drogie.
      • Gość: sylwia Re: jaki tel. wybrać?! IP: *.vicotel.com.pl / *.vicotel.com.pl 05.04.06, 08:59
        są jakieś poważniejsze różnice między K600i a K608i? pytam bo zastanawiam się
        nad kupnem tego pierwszego
        • blq Re: jaki tel. wybrać?! 05.04.06, 10:44
          nie, nie ma żadnych różnic. obudowa, może jakieś zakładki albo ikonki w menu
          (branding innego operatora), kolor obudowy - tak poza tym to są identyczne telefony.
      • grzehir Re: jaki tel. wybrać?! 05.04.06, 17:17
        facet w punkcie nie polecał SE, gadał coś, że częściej niż inne aparaty, SE się
        psuje, kłamał?
        • blq Re: jaki tel. wybrać?! 05.04.06, 17:38
          jasne że kłamał.

SE mają w magazynach bardzo mało, a Nokii i Siemensów TONY. dlatego wolą
          wymyślać bajki i polecać stereotypowe telefony - te ktore zalegają magazyny.

• grzehir Re: jaki tel. wybrać?! 05.04.06, 17:44
            dzięki za info, kupię k608i, tylko dopłata 70 zeta...:|
            • bart181 Re: jaki tel. wybrać?! 05.04.06, 21:12
              Tak szczerze mówiąc, było ziarenko prawdy w stwierdzeniu, że SE się psują, ale z
              pewnością Nokie i Siemensy częściej. Słabym punktem SE jest klawisz nawigacyjny,
              jednak gdy nie będziesz się na nim wyżywał ani tarzał w piasku i kurzu, posłuży
              Ci wiele lat.

Ale k608? UMTS'owy low-end?...
              Ja bym wybrał L7 ze względu na pozycjonowanie przez producenta, trwalszą
              konstrukcję, mocniejszą baterię i lepsze o wiele wykonanie i spasowanie obudowy.
              • blq bateria? 05.04.06, 23:09
                l7 na pewno jest lepszym (i droższym) od k608. ale że lepsza bateria - to nie
                uwierzę. w k608 trzyma do 8 dni i jest to najlepsza bateria wsrod SE (ta sama co
                w k750)
                • grzehir Re: bateria? 05.04.06, 23:45
                  totalna zmiana planów, udało mi się wytargować przy nowej umowie samsunga D 600E
                  za 10 zeta (resztę dopłaciłem punktami), tylko nie piszcie, że zły wybór, pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka