Gość: smit
IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
20.04.06, 23:41
Ludzie! Skąd tyle negatywnych opinii nt. NOKII 6020? Właśnie kupiłem ten aparat i na razie uważam że jest OK. Jestem otwarty na nowinki tech., ale bez przesady. Telefon ma przecież służyć głównie rozmawianiu. Która słuchawka robi zdjęcia naprawdę dobrej jakości? Od tego są przecież aparaty fotograficzne. Nie każdy słucha muzyki w plikach mp3, itp. (choć w 6020 faktycznie brakuje radia). Może ten model ma jakieś ukryte wady, typu często się psuje, czy „zawiesza”? Piękny może nie jest, ale w Nokiach zawsze podobały mi się ich funkcjonalność, czy intuicyjne menu. Napisanie SMSa na Motoroli czy Siemens’ie było dla mnie katorgą. Może i to się zmieniło? Tak na tym forum wychwalacie np. Sony Ericsson’y, a paru moich znajomych - przyzwyczajonych do Nokii - klnie również na tę markę. Dlatego chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia z 6020.
P.S.
Podejrzewam, że wielu uczestników tego forum, prócz prawdziwych speców, wypowiada się znając opisywane aparaty tylko z widzenia i opisów. Przecież najnowsze urządzenia mają takie ceny, że po prostu są i jeszcze długo będą niedostępne dla przeciętnego użytkownika.