Gość: Fishka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:50 Po wejściu do menu i wybraniu "Ustawienia" wyświetla mi się komunikat "Nie znaleziono pliku!" i telefon się wyłącza. Co zrobić? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fishka Hop hop! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:16 Czy jest tu ktoś kto mi pomoże/???? Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Philips 355 - awaria 04.07.06, 18:25 Niech zgadnę - któs usuwał simlocka albo wgrywał polskie menu? Brakujący plik masz tutaj: www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=6CC2455B6A10BDC4 Jeśli masz kabel, podłącz telefon przez USB, zainstaluj oprogramowanie z płyty i w menedżerze plików włóż ten plik do katalogu /menus. Jeśli nie masz kabla, podaj mi swój numer na email: kolodziejo małpa gazeta kropka pl. Wyślę Ci mms-em - wtedy telefon otworzy to jako "plik nieznany" i wyświetli menedżera plików. Otwórz folder menus i tam zapisz plik. Uruchom ponownie telefon - na pewno "Ustawienia" będą chodzić, ale czy reszty też ktoś nie usunął? A może Ty telefon menedżerem "załatwiłaś"? :) To nie jest do końca dobry pomysł, że każdy ma pełny dostęp do oprogramowania. Jeśli nadal będzie źle, wyślę Ci całe "gołe" oprogramowanie na maila. Jeśli masz kabel, usuń wszystkie pliki, jakie tylko widać w menedżerze i wgraj to, co Ci wyślę. Jeśli nie masz kabla i MMS nie pomoże, to ja też nie pomogę. Chyba że mieszkasz na Warmii lub masz dość zaufania, by wysłać mi telefon - chętnie to naprawię. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo M. in. do blq i innych ciekawych świata GSM ;) 04.07.06, 18:30 Przy okazji do zainteresowanych - ściągnijcie sobie plik, otwórzcie Notatnikiem i zobaczcie, jak prosto jest zbudowane menu Philipsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąbalski Re: I po co to komu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:09 Mi się przydało. Pozamieniałem sobie ikonki w menu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Leeee nie wyszło lizanko, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:01 Patrz, Twój blq nawet tu nie zajrzał. Odpowiedz Link Zgłoś