Dodaj do ulubionych

Motorola v500 HELP

13.07.06, 13:06
Potrzebuję stronkę z instrukcją do tego telefonu.
Nie mogę połączyć się przez bluetooth z kompem.
Mam programik "BlueSoleil" i nie da rady.
HELP.
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Motorola v500 HELP 13.07.06, 13:09
      dr.szlafrok napisał:
      > Potrzebuję stronkę z instrukcją do tego telefonu.

www.telepolis.pl/grafika/pliki/Motorola/motorola-v500-pol.rar
    • blq Re: Motorola v500 HELP 13.07.06, 13:16
      prawdopodobnie problem lezy w tym, ze cos robisz zle, a nie w tym, ze nie za
      bardzo znasz motorole v500.

po prostu włączasz zasilanie bluetooth w telefonie (tak sie to nazywa w v500), i
      to wszystko ze strony telefonu. reszta lezy po stronie komputera i programu
      bluesoleil. ktory, tak nawiasem mówiąc, średnio wspolpracuje ze starymi
      motorolami...
      • Gość: adi_c1 Re: Motorola v500 HELP IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.07.06, 14:27
        WIDCOMM rlz ;] Jak chcesz podaj maila do wyśle
        • Gość: Greg Re: Motorola v500 HELP IP: *.aster.net.pl 13.07.06, 15:43
          Taaaak... Wytłumacz mi tylko, dlaczego na 4 kupione przeze mnie dongle USB BT 3
          obsługiwane przez BS działają aż miło, a ten na WidCommie nie chce? Szaleje,
          łączy i rozłącza co kilka sekund, dosłownie nic nie da się zrobić, nawet jednej
          pozycji zsynchronizować nie chce... Testowane z telefonem Sagem myX6-2 oraz
          laptopem Toshiba Tecra A4 z wbudowanym BT (na kompie stacjonarnym były po kolei
          te dongle z BS i WC...
          • Gość: adi_c1 Re: Motorola v500 HELP IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.07.06, 15:54
            a mi właśnie odwrotnie na WIDCOMMie działają pięknie a na BS nie ;{ Może zależy
            od konfiguracji i systemu? Ja mam xp sp2 i od wersji WUDCOMMA
      • kolodziejo Re: Motorola v500 HELP 13.07.06, 14:43
        Warto też pamiętać o zaznaczeniu "Znajdź mnie" w menu Bluetooth. Krócej niż 60 s
        przed próbą wyszukania telefonu z kopmutera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka