dr.szlafrok 13.07.06, 13:06 Potrzebuję stronkę z instrukcją do tego telefonu. Nie mogę połączyć się przez bluetooth z kompem. Mam programik "BlueSoleil" i nie da rady. HELP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Motorola v500 HELP 13.07.06, 13:09 dr.szlafrok napisał: > Potrzebuję stronkę z instrukcją do tego telefonu. www.telepolis.pl/grafika/pliki/Motorola/motorola-v500-pol.rar Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Motorola v500 HELP 13.07.06, 13:16 prawdopodobnie problem lezy w tym, ze cos robisz zle, a nie w tym, ze nie za bardzo znasz motorole v500. po prostu włączasz zasilanie bluetooth w telefonie (tak sie to nazywa w v500), i to wszystko ze strony telefonu. reszta lezy po stronie komputera i programu bluesoleil. ktory, tak nawiasem mówiąc, średnio wspolpracuje ze starymi motorolami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_c1 Re: Motorola v500 HELP IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.07.06, 14:27 WIDCOMM rlz ;] Jak chcesz podaj maila do wyśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Motorola v500 HELP IP: *.aster.net.pl 13.07.06, 15:43 Taaaak... Wytłumacz mi tylko, dlaczego na 4 kupione przeze mnie dongle USB BT 3 obsługiwane przez BS działają aż miło, a ten na WidCommie nie chce? Szaleje, łączy i rozłącza co kilka sekund, dosłownie nic nie da się zrobić, nawet jednej pozycji zsynchronizować nie chce... Testowane z telefonem Sagem myX6-2 oraz laptopem Toshiba Tecra A4 z wbudowanym BT (na kompie stacjonarnym były po kolei te dongle z BS i WC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_c1 Re: Motorola v500 HELP IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.07.06, 15:54 a mi właśnie odwrotnie na WIDCOMMie działają pięknie a na BS nie ;{ Może zależy od konfiguracji i systemu? Ja mam xp sp2 i od wersji WUDCOMMA Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Motorola v500 HELP 13.07.06, 14:43 Warto też pamiętać o zaznaczeniu "Znajdź mnie" w menu Bluetooth. Krócej niż 60 s przed próbą wyszukania telefonu z kopmutera. Odpowiedz Link Zgłoś