Gość: joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:37 czy oplaca sie przejsc z orange go do era fun waszym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: era fun a orange go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:29 Moim zdaniem nie opyla sie przechodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: era fun a orange go 16.08.06, 13:55 Moim zdaniem opłaca się TakTak lub abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
hubmeyer4 Re: era fun a orange go 28.08.06, 17:15 To zależy czego wymagasz od operatora. Ja mam fona w Era Fun i nienażekam. Ale gdybym miał komuś polecić to wybierał bym taktaka. Fun czy taktak i tak Era a do ery zdecydowanie namawiam bo: a: masz zasięg nawet na polu kukurydzy, B dostaniesz usługi które niezawsze są dostępne na kartę. Pozdrawiam. Powiedz mi coś budującego... "cegła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: era fun a orange go IP: 80.48.239.* 28.08.06, 19:22 z tym zasięgiem to nie jestem taki pewnien czy jest wszedzie, nawet na przysłowiowym polu! Mieszkam w wieosce pośrodku między "małymi" miastami i z zasięgiem jest róznie. raz jest raz nie ma, czasami przerywa rozmowy itp. i to nie jest wina telefonu!! Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: era fun a orange go 04.09.06, 22:57 No to nie jest wina telefonu, tylko Twoja. Nikt nie kazał Ci przecież tam mieszkać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinjiru Re: era fun a orange go 04.09.06, 23:05 mam pytanie z "innej" beczki - orientuje się ktoś, czy jest możliwa migracja z ery fun mix do abonamentu (i odwrotnie)? Odpowiedz Link Zgłoś