Dodaj do ulubionych

spr. numeru

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:41
hej, czy ktoś mógłby napisać gdzie mogę sprawdzić numer zaczynający się na
788... - nie wiem nawet jaka to sieć (szczerze mówiąc jestem mało
zorientowana w telefonach...) nie chcę sprawdzać chłopaka, męża, ani nic
takiego. chcę po prostu wiedzieć. pewnie ten temat był już milion razy
wałkowany na forum - spróbuję poszukać. Proszę o wasze odp. za "głupie"
komentarze dziękuję. czekam na odp. Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: spr. numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:57
      To chyba jest Heyah
      • Gość: hldh Re: spr. numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:01
        właśnie w Internecie też przed chwilką znalazłam, ze to Heyah. Może wiesz jak
        spr. do kogo należy ten numer. to dla mnie bardzo ważne. na takiej jednej str.
        znalazłam tylko kod sieci, ale to chyba mało ważne, nie? jeżeli wiesz jak to
        zrobić - napisz, będę bardzo wdzięczna! to dla mnie b. ważne
        • Gość: zenek Re: spr. numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:24
          W Polsce obowiązują przepisy o ochronie danych osobowych i nie można tak po
          prostu sprawdzić do kogo należy jaki numer. Może gdybyś miała znajomości w
          Heyah? Ale to nielegalne i można mieć nieprzyjemności, odradzam.

Czy ty też chciałabyś, aby wszyscy mieli dostęp do twoich danych tylko dlatego,
          że znają twóju numer telefonu? Być może nie masz złych zamiarów, ale takie po
          prostu są zasady i obowiązują wszystkich.

Metoda dla zdesperowanych to zadzwonienie na bezczela i podanie się za jakąś
          firmę marketingową, jak ktoś nie ma oleju w głowie i nie domyśli się z kim ma
          do czynienia to może ci zdradzi to i owo o sobie albo zorientujesz się sama z
          kim rozmawiasz.
          • Gość: hldh Re: spr. numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:08
            dzięki! a co sądzisz o zmianie karty w moim tel. (np. na taką z doładowaniem za
            5 zł) i wysłanie kilku sms - ów typu: kim jesteś (będzie inny numer), tzn.
            później wyrzucę kartę? jak uważasz?
            • Gość: joasia_23 Re: spr. numeru IP: 217.98.71.* 04.11.06, 23:14
              Wątpię, żeby tak po prostu podał swoje dane.

To już lepiej zadzwonić i poinformować o wygranej oraz zapytać do kogo i pod
              jaki adres ma być dostarczona nagroda.
              • Gość: hldh Re: spr. numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:28
                nie wiem za bardzo jaki konkurs mam wymyślić... ten ktoś przecież może się
                skapować, że nie brał udziału w żadnym konkursie w minionym czasie... masz
                jakiś konkretny pomysł? aha, może wiesz jeszcze jak "ukryć" numer w nokii 3310?
                będę wdzieczna za odp.
                • andywaw Re: spr. numeru 05.11.06, 17:47
                  USTAWIENIA > USTAWIENIA POŁĄCZEŃ > WYSYŁAM SWÓJ NUMER (tak/nie/ustala sieć).
                  W opcji "ustala sieć" funkcjonuje to ustawienie które zadeklarowałaś w swoim
                  abonamencie (można zmieniać u operatora). Opcję "tak" lub "nie" można wybierać
                  tylko gdy operator to umożliwia. Nie wiem dokładnie jak jest w Heyah, w Erze
                  można samemu tak wybierać, więc w heyah chyba też.

Można też wpisać jednorazowo podczas wybierania przed numerem #31# (czyli np.
                  zamiast 602000000 wybieramy #31#602000000 - wtedy ten do którego dzwonimy nie
                  widzi naszego numeru.
                  • Gość: hldh Re: spr. numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:40
                    dzięki! a joasia_23 co sądzi na temat: jaki konkurs?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka