Gość: Kike IP: *.ipartners.pl 18.12.06, 15:13 Mam pytanie dot. "mobilnego" Gadu Gadu (czyli Mobile Gadu) Jak tak naprawdę wygląda sprawa z opłatą za korzystanie z tego programu? Ktoś mógłby to jakos obrazowo przedstawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Mobile Gadu 18.12.06, 16:18 Bardzo obrazowo jest to przedstawione tutaj: www.gadugadu.pl/pobierz-komorka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgv Re: Mobile Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 19:35 jesli masz telefon z windowsem to w Plus GSM za smartgadu placisz 1,22 za godzine pobierane z gory,ma mialem mpx200 i tak placilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kike Re: Mobile Gadu IP: *.ipartners.pl 18.12.06, 22:28 Mam Spv z Windowsem w sieci Orange. Ile godzina "plotkowania" będzie kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Mobile Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:51 Sprawa wyglada tak: ty placisz a gg nie wysyla ci zadnego linka do aplikacji. Piszesz do ich pomocy technicznej, oni cie zbywaja kazac kontaktowac z firma obslugujaca smsy, ktora w ogole nie odpowiada. Wiec probujesz znowu skontaktowac sie z pomoca techniczna, ktora rowniez nie odpowiada. Tracisz 1.22zl i masz nauczke na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kike Re: Mobile Gadu IP: *.ipartners.pl 18.12.06, 22:55 Nie zrozumieliśmy się:) Mam już GG mobile, chodzi ale nie wiem na ile mogę sobie pozwolić (ile to kosztuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Mobile Gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 23:40 zastanawiam sie jaki jest sens zadawania takiego pytania. 8 godzin i nadal nic nie wiesz. moze zaloz nowy post i zapytaj jaki jest numer do BOK-u pomaranczowego. i jeszcze jeden post - ile zaplacisz za zadanie pytania w BOK Odpowiedz Link Zgłoś