Dodaj do ulubionych

Pytanie do testerow nadchodzi4 ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:40
Jaka siec widzicie na ekranie swojego telefonu? Play ?
Obserwuj wątek
    • andywaw Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 04.02.07, 00:01
      Nadchodzi4
    • Gość: yanek Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 10:20
      PL-049
      • Gość: c Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:47
        a jeszcze jedno...macie zalozone blokady Simlock?
        • andywaw Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 04.02.07, 15:10
          Szczerze mówiąc nie wiem, nie interesowałem się za bardzo bo moja N73 w Erze i
          tak przebija Samsunga w Play, ale podejrzewam, że tak
    • jr.firma Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 04.02.07, 22:25
      jakich pytań można się od nich spodziewać ? ;)
      --
      • andywaw Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 04.02.07, 22:44
        Mnie zadali takie:
        1. Jakich marek używasz (ubrania, sprzęt itd.)?
        2. W jakich klubach się bawisz?
        3. Z jakich portali internetowych korzystasz?
    • mlodyszakal Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 10.02.07, 20:05
      wyswietla się nadchodzi $

mam motorole v3xx i ma założonego simloka sprawdzalem z karta ery

A pytania byly rożne
      marki kluby itp
      Ale jak wiem to juz zakonczyli rekrutacje
      • icelandic Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 12.02.07, 14:47
        wyświetla się Nadchodzi4
        telefon ma simlock (szkoda tylko, że zapomnieli w samsungu włożyć baterię do
        tego telefonu ;/ - przy normalnym używaniu wytrzymuje maksymalnie pół dnia.)

generalnie zadna rewelacja, zasiegu nie ma nawet jak sie idzie wewnątrz bloku po
        korytarzu. muszą naprawdę czymś zaskoczyć (bo chyba już nie cenami) żeby ludzie
        chcieli do nich się przepisać (bo raczej na nowych abonentów nie ma co liczyć,
        większość ludzi ma już telefony/umowy/kartę prepaid)
        • Gość: c Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:23
          a na jakiej zasadzie zglasza sie wasze spostrzezenie? powiedz im o tym co tutaj
          napisales :) moze wystartuja za rok bo to i tak nie bedzie rewelacja - 20%
          polski w kiepskim zasiegu?? ;/
          • andywaw Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 12.02.07, 20:47
            Ja nie mam problemów z zasięgiem. A bateria w Samsungu rzeczywiście słaba, ale
            to raczej nie wina sieci.
            • gale Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 12.02.07, 21:20
              > bateria w Samsungu rzeczywiście słaba, ale
              > to raczej nie wina sieci.

Oczywiście, że w pewnej mierze wina sieci. Jeśli telefon łapczywie musi szukać
              sieci, to go to kosztuje energię. Tę energię, którą czerpie z baterii. O tyle
              właśnie szybciej zużywa się akumulator.
              • andywaw Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? 12.02.07, 21:48
                Aha czyli najlepsza sieć to taka której nie ma bo wtedy nie trzeba jej szukać :-
                )
                Słaba bateria jest produktem Samsunga a nie sieci. Szukanie sieci powodujące
                szybkie rozładowywanie się baterii i fakt, że bateria jest marnej jakości, to
                dwie różne sprawy.
                Mróz też nie wpływa korzystnie na pracę baterii, czyli to pewnie też wina
                sieci, że nie zamyka interesu między listopadem a marcem?
                • mirabelle7 [...] 15.02.07, 22:09
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Emka Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.szwajcarska.pl 15.02.07, 23:41
          Ciekawe jakie to jest normalne używanie, że wytrzymuje tylko pół dnia?
          Dzwonienie na okrągło, napie..nie w gry, wysyłanie mmsów itp., itd. To jest
          normalne używanie dla ciebie?
          • Gość: JA Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:27
            normalne ze bateria pada skoro non stop używa sie telefonu. Skoncza sie darmowe
            rozmowy i doladowania to okaze sie ze bateria starcza na pare dni.
    • Gość: c Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:19
      Czytalem wzmianke o nowych "papierowych" wyswiatlaczach zaprezentowanych na
      konferencji 3G w Barcelonie, nie wiem na jakiej zasadzie to ma dzialac i jak
      wygladaja kolorowe wyswietlacze ale ma to sluzyc baterii.Moze Play w Samsungach
      i Motkach cos takiego pokaze..
      • Gość: gosc Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:42
        Mysle , ze Play bedzie mial wszystkie mozliwe nowosci , trzeba byc na biezaco i
        sledzic oba portale operatora
    • Gość: Ania Re: Pytanie do testerow nadchodzi4 ? IP: *.eu.org 19.03.07, 10:34
      biznes.onet.pl/5,1399259,prasa.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka