michal131 01.04.12, 16:47 czy można się zakochoć od 10 wiadomości na kotku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralina94 Re: Miłość na kotku 01.04.12, 18:26 Możesz sobie stworzyć obraz tej osoby, niemalże idealny, ale nie możesz się zakochać. Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Miłość na kotku 01.04.12, 20:49 przepraszam, ale hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahahahhahahaahhahahahhhahahhahahahhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
simsowa_pani Re: Miłość na kotku 04.04.12, 20:11 Niekoniecznie na kotku, ale tak. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 01.04.12, 19:57 możesz jak ktoś wcześniej wspomniał stworzyć sobie obraz tej osoby , i w zasadzie nawet się w nim zauroczyć . Ale nie zmienia to faktu iż ten wątek nie ma sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: Miłość na kotku 01.04.12, 22:18 ewentualnie wyobrazić sobie (raczej nierealny) obraz osoby. choć raczej przez wiadomości się nie zakochasz, nie masz pewności kochany kto jest po "drugiej stronie" Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Miłość na kotku 02.04.12, 13:20 Ludzie, czy wy w ogóle wiecie co to znaczy miłość i zakochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex jeżeli masz 11-12 lat 03.04.12, 20:02 to owszem. -.- ale to nie jest miłość ani zakochanie, tylko wymysł dziecka :3 Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Miłość na kotku 03.04.12, 20:08 10 wiadomości? sorry, ale nie. nawet jeśli byłaby setka to jednak zawsze brakuje kontaktu face to face poznania bliższego, spotkania żeby zobaczyć czy ta osoba jest taka za jaką się podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
bubblepop -.- 04.04.12, 16:24 Nie wiem, czy to kolejna prowokacja, czy żart prima aprilisowy, ale tak. Można zakochać się w 40 - letnim pedofilu, spotkaj się z nim szybko, to może być miłość Twojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jukaxd Re: Miłość na kotku 04.04.12, 16:28 raczej nie, nawet nie zna się osoby po drugiej stronie, może być to osoba brzydka, stara, obleśna, pijana, ogółem może udawać kogoś kim nie jest, a co zakochałeś się? no cóż, jeśli tak to są to twoje niespełnione marzenia, bo raczej ta dziewczyna nie jest głupia, zapomnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Re: Miłość na kotku 04.04.12, 16:33 Nie, nie można. Można być zauroczonym tą osobą ale nie zakochanym Odpowiedz Link Zgłoś
xxstokrotkaxx ;p;p 04.04.12, 16:46 nie można. Trzeba tą osobę trochę z reala poznać. Co najwyżej zauroczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
clio13 Re: Miłość na kotku 04.04.12, 16:43 Nie , nie można się zakochać po 10 wiadomościach . W gl miłość przez neta nie istnieje przynajmniej dla mnie . Bo nie widzisz tej osoby nie wiesz jaka ona tak naprawdę jest . Można sie zauroczyć ale na pewno nie zakochać . Odpowiedz Link Zgłoś
quadesha Re: Miłość na kotku 04.04.12, 16:50 No niby zakochać się można przez neta... Ale przez kotka to raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
pauli... Re: Miłość na kotku 04.04.12, 16:53 Raczej NIE, no bo niby jak. tylko przez rozmowę? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyna_taka Re: Miłość na kotku 04.04.12, 17:21 ależ oczywiście.!!!!.. z tego to na pewno wyniknie BIG LOVE FOREVER będziecie żyć razem długo i szczęśliwie pobierzecie się będziecie żyć w domu z willą i basenem na Karaibach razem z 5-tką dzieci ..!!! ..... ja pie... , jak czytam takie coś to mi się niedobrze robi -,- jak byś nie zrozumiała przesłania to nie, raczej nie można -,- Odpowiedz Link Zgłoś
rapowa. Re: Miłość na kotku 04.04.12, 17:13 To może być tylko i wyłącznie zauroczenie, więc lepiej zastanów się, czy chcesz wchodzić w taki związek... zależy czy daleko od siebie mieszkacie itd Odpowiedz Link Zgłoś
motherofgod Re: Miłość na kotku 04.04.12, 17:22 hm, raczej nie.. ale słyszałam plotki, że od 11 wiadomości już można Odpowiedz Link Zgłoś