Gość: tomek IP: *.crowley.pl 29.04.03, 12:52 Jeżeli faktycznie nie jest pracownikiem Plus GSM, to chłopina musi cierpieć na coś w rodzaju obsesji maniakalnej... Takie mam wrażenie po przeczytaniu kilkunastu postów z tego forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Atomowy - ciekawa osoba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.03, 20:31 Gość portalu: tomek napisał(a): > Jeżeli faktycznie nie jest pracownikiem Plus GSM, to chłopina musi cierpieć > na coś w rodzaju obsesji maniakalnej... Takie mam wrażenie po przeczytaniu > kilkunastu postów z tego forum. > > Pozdrawiam Gościu przeszedł peenie nieziemskie pranie móżgu ... a jesli nie pracuje w Plusie .... to juz słów mi brak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Re: Atomowy - ciekawa osoba IP: *.punkt.pl 03.05.03, 23:04 Mi jednak wydaje się, że Atomowy jest pracownikiem Plusa. On tak zażarcie broni tego Plusa, że głowa boli. Coś w tym musi być... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Atomowy - ciekawa osoba 04.05.03, 18:32 Nie, nie jest. Natomiast ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Atomowy - ciekawa osoba 05.05.03, 15:40 Nie. Nie jestem pracownikiem PLUS GSM. Po prostu ja i prawie cała moja rodzina korzystamy z usług Plus GSM i SIMPLUS i nie dostrzegamy rzadnych problemów. Wręcz przeciwnie jestesmy zadowoleni z wysokiej jakości usług. A na tym forum wyrażam opinie bo mam do tego prawo jak każdy. Odpowiedz Link Zgłoś