Dodaj do ulubionych

Do użytkowników PLAY!!!

28.03.07, 13:54
Minęły prawie 2 tygodnie od rozpoczecia działalności nowego operatora.
Mam pytanie do użytkowników: Jak jest?
Czy nie przerywa połączeń?
Czy karty nie resetują telefonów? (z takimi opiniami się też spotkałem)
Jak telefony się spisują?
Czy faktycznie idzie odczuć brak ograniczeń na którą sieć się dzwoni?
I ogólnie jakie Wam się nasuwaja opinie po kilku dniach użytkowania.
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: chudy Re: Do użytkowników PLAY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:04
      - nie przerywa połączeń
      - mój telefon się nie resetuje
      - motorola k3 spełnia wszystkie moje oczekiwania i sprawuje się rewelacyjnie
      - nie rozumiem pytania o braku ograniczeń
      • Gość: enna Re: Do użytkowników PLAY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:02
        dla mnie też jest okey. wszytsko działa bez zarzutu
    • Gość: aska Re: Do użytkowników PLAY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:26
      Czy ktos wie kiedy zaczyna się/kończy się cykl rozliczeniowy w Play? Nigdzie
      nie mogę trgo znaleźć. Który to dzień miesiąca?
      • tomasz.kaznowski Re: Do użytkowników PLAY!!! 29.03.07, 07:40
        Mam nadzieję, że to informacja z dobrego źródła, bo powiedzieli mi tak na ich
        infolinii - cykl jest od pierwszego do ostatniego dnia miesiąca.

I bardzo dobrze i o to właśnie mi chodziło. BTW właśnie od wczoraj bawię się
        najtańszym aparatem z ich oferty LG KU311, przyznaję, że na razie nie dzwonię
        tylko po okresie wyposzczenia aparatami, które poza wysyłaniem sms-ów nie
        robiły nic więcej sprawdzam sobie kamerkę, odtwarzacz mp3 i ogólnie studiuję
        instrukcję. Jak na razie nie wiem tylko co zrobić z dużą kartą pamięci, którą
        dostałem z tym telefonem (dostałem dużą i małą - na małą jest miejsce, na dużą
        nie widzę) i martwi mnie niski poziom głośności (w pokoju w pracy jest OK, na
        mieście prawie niczego nie słychać przy ustawieniu na full).

Pozdrawiam Playowiczów.
        • Gość: aska Re: Do użytkowników PLAY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:19
          Ta "duża karta" to adapter. Wkładasz tę małą kartę w dużą i w ten sposób możesz
          włożyć kartę do czytnika kart pamięci w komputerze.
          Okres rozliczeniowy, faktycznie, już potwierdziłam - kończy się z końcem
          miesiąca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka