Dodaj do ulubionych

która sieć???

IP: *.acn.pl 15.05.03, 15:34
Prosze o rade która cieć jest dobra i ..tania.Najlepiej dla 2,lub 3 osób
jednoczesnie.Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Zalezy IP: *.acn.pl 15.05.03, 20:10
      Generalnie najtansza jest IDEA ale jesli interesuja Cie wymyslne znizki (np.
      tanie polaczenia tylko i wylacznie miedzy dwoma wybranymi numerami) to musisz
      przejrzec wszytskie oferty i sam sobie zrobic maly rachunek. Pozdrawiam!
      • atomowy Re: Zalezy 17.05.03, 10:02
        Gość portalu: Peppers napisał(a):

> Generalnie najtansza jest IDEA...
        Zgadzam się IDEA ma w miare tanie połączenia jesli chodzi na inne siecie. Ale
        niestety jakość usług IDEA jest często naganna. ;-(
        • Gość: Gamling Re: Zalezy IP: *.bsipl.com.pl 17.05.03, 10:17
          A ja mam Idee od trzech lat i jestem bardzo zadowolony. Wczesniej mialem
          wlasnie Plusa i jakos bardzo mi sie nie podobal. Zreszta w Idei mam najtaniej.
          Pozdr.
          • Gość: Barti Re: Zalezy IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.4.* 18.05.03, 23:33
            Gość portalu: Gamling napisał(a):

> A ja mam Idee od trzech lat i jestem bardzo zadowolony. Wczesniej mialem
            > wlasnie Plusa i jakos bardzo mi sie nie podobal. Zreszta w Idei mam najtaniej.
            > Pozdr.

W pełni zgadzam się z Gamling'iem.
            IDEA jest najtańszą siecią w Polsce. Ja jestem abonentem IDEI od 2,5 roku i
            również jestem zadowolony. Jakość połączeń jest wyśmienita. Jeszcze nigdy mi
            się nie zdarzyło, żebym nie mógł się połączyć lub była zła jakość połączenia.
            Plus też jest w miarę OK, jeśli chodzi o jakość połączeń (byłem kiedyś
            abonentem Plusa), ale jest dość drogi w stosunku do IDEI i Ery.

Pozdrowienia,
            Barti.
    • atomowy Re: która sieć??? 17.05.03, 10:01
      Gość portalu: Bee napisał(a):

> Prosze o rade która cieć jest dobra i ..tania.Najlepiej dla 2,lub 3 osób
      > jednoczesnie.Dzieki

Powiem tak. Jesli palnujesz kupić telefon dla siebie i dwóch innych znajomych
      to szczerze (mimo że będe uważany za podlizywacza się) polecam Plus GSM.
      Operator ten jest jedynym (wg. mnie) który ma najlepsza ofertę połączeń
      wewnątrz sieci. Sami w domu mamy cztery telefony (2xPlus GSm i 2x SimPlus) i
      między sobą kontaktujemy się najtaniej. Polecam.
      Choć rozwiązanie należy do Ciebie - porównaj cenniki i zdecyduj sam.
      • Gość: wrednababa Re: która sieć??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 10:33
        ....no to weź Ere... ;))
        • Gość: zenek Re: która sieć??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 07:24
          a kup se zwykły z tarczą i podłącz się do TPSA - telefonów podłączysz sobie
          tyle ile gniazdek sobie machniesz :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka