Dodaj do ulubionych

Trzy pytanie dot. Noki N70

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:35
Witam,dzisiaj mam takie dwa pytanka odnośnie N70.Mianowicie jak wykonywać połączenia za pomocą głosu,tzn. naciskam jakiś klawisz-następnie wypowiadam hasło dom a po sekundzie telefon sam automatycznie wydzwania do mojego somu.Oczywiście hasła do konkretnych osób już są nagrane,tylko co dalej...?
A drugie moje pytanie dotyczy baterii,mianowicie czy jeżeli doładowywuję co trzeci dzień baterie która nie jest do końca wyczerpana to czy skracam żywotność baterii ?
Trzecie i ostatnie moje pytanie brzmi,czy mogę ustawić PIN do skrzynki odbiorczej tak jak to jest np. w Motorli V3 ?

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: skeezy Re: Trzy pytanie dot. Noki N70 IP: *.chello.pl 26.04.07, 22:47
      ość portalu: Gróg napisał(a):

> Witam,dzisiaj mam takie dwa pytanka odnośnie N70.Mianowicie jak wykonywać połąc
      > zenia za pomocą głosu,tzn. naciskam jakiś klawisz-następnie wypowiadam hasło do
      > m a po sekundzie telefon sam automatycznie wydzwania do mojego somu.Oczywiście
      > hasła do konkretnych osób już są nagrane,tylko co dalej...?
      Nie rozumiem. Co ma być dalej? Jeśli hasła są już nagrane, to pozostaje
      korzystanie z funkcji.

> A drugie moje pytanie dotyczy baterii,mianowicie czy jeżeli doładowywuję co
      > trzeci dzień baterie która nie jest do końca wyczerpana to czy skracam
      > żywotność baterii ?
      Nie. Baterie Li-Ion pozbawione są tzw. efektu pamięci.

> Trzecie i ostatnie moje pytanie brzmi,czy mogę ustawić PIN do skrzynki
      > odbiorczej tak jak to jest np. w Motorli V3 ?
      Nie.
      • Gość: Gróg Re: Trzy pytanie dot. Noki N70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:53
        >Nie rozumiem. Co ma być dalej? Jeśli hasła są już nagrane, to pozostaje
        >korzystanie z funkcji.
        Właśnie,i jak zacząć korzystać z tej funckji ? Czytałem całą instrukcję i nie mogę nigdzie tego znaleźć.Jaki guzik za to odpowiada,lub jak go ustawić/przystosować ?

PS.Czy ogólnie można sterować tym telefonem poprzez głos ?
    • Gość: skeezy Re: Trzy pytanie dot. Noki N70 IP: *.chello.pl 26.04.07, 22:52
      O funkcji wybierania głosowego dowiesz się więcej, czytając informacje zawarte
      na stronie 25. instrukcji obsługi aparatu.
      nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N70_1_UG_pl.pdf
      • Gość: Gróg Re: Trzy pytanie dot. Noki N70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:56
        Dzięki-o to mi chodziło ! Nie wiem jak mogłem to pominąć...
        • Gość: Maxikaz To proste... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 15:37
          jeśli zawiodły już wszystkie możliwe sposoby wtedy przeczytaj instrukcję ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka