kalinowski11 19.06.07, 11:33 Jezzzu, tylko nie Telekomuna :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomekkwr ze na sprzedaz nie dziwota IP: 62.87.136.* 19.06.07, 11:34 od samego poczatku wiadomo bylo, że Novator to inwestor finansowy, który w pewnym momencie się wycofa, ale chyba dosc szybko to robią, może nie widzą szansy na sukces- duże bledy marketingowe www.podajdalej.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macumba francuska kolonializm ekonomyzni IP: *.dsl.club-internet.fr 19.06.07, 11:34 francuzi chca dominowac i miec wladze na polakow !!! kolonializm ekonomyczny trwa !!!! TS SA to zadna polska firma !!! wstyd po prostu ze polska da sie sprzedac ,nawet polki sie sprzedawaja obockrajowcow jak zywy towar !!!!polak dla francuza jest niczym ,tylko polki sie licza na pokaz i do lozka !! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play 19.06.07, 11:37 biznes.interia.pl/prasa/przeglad-prasy/news/hutchison-mysli-o-polskich-komorkach,922340,3128 Mam nadzieję, że Hutchison już się nie da wykiwać :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CA Nowe inwestycje we Francji IP: 80.50.90.* 19.06.07, 13:00 Więcej na: www.cotedazur-investments.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebelthorn Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.dpksystem.pl 19.06.07, 13:09 zgadzam się tylko nie tepsa:/ To co mi się podoba w Playu to agresywny marketing skierowany do klienta końcowego mają świetną oferte (choć są też minusy). Jak tepsa położy na tym łape.... to bedzie g.. a nie mniejsze i lepsze ceny:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeetam Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:24 To chyba jakiś żart! Gdzie UKE i UOKiK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:47 Netia nie pusci playa; a jakie to by było kuriozum, gdyby tp i netia były wspoludzialowcami jakiejs spolki; nierealne; Netia ma teraz niezle plany w zwiazku z rozwojem szybkiego netu, wiec i playa bedzie chciala przytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcek Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 23:55 Widać, że się gryzą - wystarczy spojrzeć na nowy cennik połączeń Orange Go: poza Orange 0,60zł, P4 0,75zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabojad Byłby to skandal porównywalny ze sprzedażą... IP: *.icpnet.pl 21.06.07, 05:09 ...zmonopolizowanego rynku wraz z TePsą Francuzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia Telekomunikacji i tak takie manewry nie pomogą IP: 212.180.147.* 21.06.07, 19:02 I co to im da, że kupią Play? Swojej sytuacji na rynku i tak nie poprawią! Nawet w telewizji mówili, że coraz bardziej spada liczba abonentów telefonów stacjonarnych w TP SA - ja się ich telefonu pozbyłam kilka miesięcy temu, bo po pierwsze - nie chcę mieć nic wspólnego z TP SA a po drugie - żaden abonament na telefon stacjonarny (w żadnej firmie) nie jest opłacalny w porównaniu z telefonami na kartę i licznymi promocjami w ramach takich pre-paid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaw Re: Telekomunikacji i tak takie manewry nie pomog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:32 To przeciez nieprawdziwa informacja.Nikt tego nie potwierdził,wiec nie ma co sie bac:) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Telekomunikacji i tak takie manewry nie pomog 24.06.07, 08:25 prawdziwa,czy nie łapy precz tym złodziejom &tp od Play !!!!!:/ Odpowiedz Link Zgłoś