Dodaj do ulubionych

"GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play

19.06.07, 11:33
Jezzzu, tylko nie Telekomuna :(
Obserwuj wątek
    • Gość: tomekkwr ze na sprzedaz nie dziwota IP: 62.87.136.* 19.06.07, 11:34
      od samego poczatku wiadomo bylo, że Novator to inwestor finansowy, który w
      pewnym momencie się wycofa, ale chyba dosc szybko to robią, może nie widzą
      szansy na sukces- duże bledy marketingowe www.podajdalej.com.pl/
    • Gość: macumba francuska kolonializm ekonomyzni IP: *.dsl.club-internet.fr 19.06.07, 11:34
      francuzi chca dominowac i miec wladze na polakow !!! kolonializm ekonomyczny
      trwa !!!! TS SA to zadna polska firma !!! wstyd po prostu ze polska da sie
      sprzedac ,nawet polki sie sprzedawaja obockrajowcow jak zywy towar !!!!polak
      dla francuza jest niczym ,tylko polki sie licza na pokaz i do lozka !!
    • kalinowski11 "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play 19.06.07, 11:37
      biznes.interia.pl/prasa/przeglad-prasy/news/hutchison-mysli-o-polskich-komorkach,922340,3128

Mam nadzieję, że Hutchison już się nie da wykiwać :) Pozdrawiam.
    • Gość: CA Nowe inwestycje we Francji IP: 80.50.90.* 19.06.07, 13:00
      Więcej na: www.cotedazur-investments.com
    • Gość: rebelthorn Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.dpksystem.pl 19.06.07, 13:09
      zgadzam się tylko nie tepsa:/
      To co mi się podoba w Playu to agresywny marketing skierowany do klienta końcowego
      mają świetną oferte (choć są też minusy).
      Jak tepsa położy na tym łape.... to bedzie g.. a nie mniejsze i lepsze ceny:(
      • Gość: eeetam Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:24
        To chyba jakiś żart! Gdzie UKE i UOKiK?
    • Gość: lucek Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:47
      Netia nie pusci playa; a jakie to by było kuriozum, gdyby tp i netia były
      wspoludzialowcami jakiejs spolki; nierealne; Netia ma teraz niezle plany w
      zwiazku z rozwojem szybkiego netu, wiec i playa bedzie chciala przytrzymac
    • Gość: jajcek Re: "GP": Telekomunikacja Polska może kupić Play IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 23:55
      Widać, że się gryzą - wystarczy spojrzeć na nowy cennik połączeń Orange Go: poza
      Orange 0,60zł, P4 0,75zł
    • Gość: żabojad Byłby to skandal porównywalny ze sprzedażą... IP: *.icpnet.pl 21.06.07, 05:09
      ...zmonopolizowanego rynku wraz z TePsą Francuzom.
    • Gość: Domcia Telekomunikacji i tak takie manewry nie pomogą IP: 212.180.147.* 21.06.07, 19:02
      I co to im da, że kupią Play? Swojej sytuacji na rynku i tak nie poprawią!

Nawet w telewizji mówili, że coraz bardziej spada liczba abonentów telefonów
      stacjonarnych w TP SA - ja się ich telefonu pozbyłam kilka miesięcy temu, bo po
      pierwsze - nie chcę mieć nic wspólnego z TP SA a po drugie - żaden abonament na
      telefon stacjonarny (w żadnej firmie) nie jest opłacalny w porównaniu z
      telefonami na kartę i licznymi promocjami w ramach takich pre-paid.
      • Gość: magdaw Re: Telekomunikacji i tak takie manewry nie pomog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:32
        To przeciez nieprawdziwa informacja.Nikt tego nie potwierdził,wiec nie ma co
        sie bac:)
        • olek_01 Re: Telekomunikacji i tak takie manewry nie pomog 24.06.07, 08:25
          prawdziwa,czy nie łapy precz tym złodziejom &tp od Play !!!!!:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka