Dodaj do ulubionych

Orange - możliwość dzwonienia przez tani numer

IP: *.gdynia.mm.pl 23.06.07, 23:59
alenumer.pl czyli 35gr zaledwie - gratulacje!

czekam na innych operatorów, zwłaszcza na Erę.... także domową/stacjonarną
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Orange - możliwość dzwonienia przez tani nume IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 02:55
      Coś więcej w tym temacie?
      • Gość: re więcej? to rewelacja - możesz dzwonić za 35gr IP: *.gdynia.mm.pl 24.06.07, 23:36
        to jedna z tych firm, które funkcjonowały na numerach 0708 (na stacjonarnych
        typu TPSA), co ciekawe teraz w Orange - nie wiem czy na kartę też, ale chyba tak
        - możesz dzwonić za granicę za 35gr za minutę, a także na komórki... jeśli to
        faktycznie prawda (tak wynika z reklamy, oraz strony), to jest to rewelacyjnie
        tanie połączenie z komórek
    • Gość: re kto ma w Orange komórkę na kartę i to potwierdzi? IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 12:40

tzn. że też można skorzystać z takiego taniego połączenia - zastanawiam się czy
      nie kupić jakiegoś Orange GO (to chyba teraz jest na kartę???)

z góry dzięki
      • Gość: miły rzeczywiście rewelacja :) IP: 83.238.144.* 25.06.07, 20:05
        ja do większości krajów UE oraz USA i Kanady dzwonię z komórki za 8gr. netto/1min.
        już od ponad roku :)
        • Gość: re to może się podzielisz z innymi jak to robisz? IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 21:29
          bo chyba nikt o tym nie słyszał
    • Gość: re także inny numer wptelefon IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 22:01
      sprawdźcie na wptelefon.wp.pl (bo to ten sam operator voxnet, co w
      przypadku alenumer)

tylko czemu kurna tylko w Orange???
    • Gość: Adam Re: Orange - możliwość dzwonienia przez tani nume IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:08
      Nie polecam połaczeń przez ten numer dostepowy. Raz że jakość słaba, ale to
      jakoś by przeszło. Podczas p[ołaczenia zrywa łącze, nie idzie normalnie
      porozmaiwać. Szkoda czasu i pieniędzy.
      • Gość: re no to ciekawe - przecież od lat istnieją i zwykle IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.07, 16:53
        są to dobre połączenia - jak dzwoniłem z linii lądowych, to były to normalne
        połączenia, identyczne jak 'pełnopłatne'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka