Gość: UWAGA!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 23.06.07, 23:59 alenumer.pl czyli 35gr zaledwie - gratulacje! czekam na innych operatorów, zwłaszcza na Erę.... także domową/stacjonarną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Orange - możliwość dzwonienia przez tani nume IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 02:55 Coś więcej w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re więcej? to rewelacja - możesz dzwonić za 35gr IP: *.gdynia.mm.pl 24.06.07, 23:36 to jedna z tych firm, które funkcjonowały na numerach 0708 (na stacjonarnych typu TPSA), co ciekawe teraz w Orange - nie wiem czy na kartę też, ale chyba tak - możesz dzwonić za granicę za 35gr za minutę, a także na komórki... jeśli to faktycznie prawda (tak wynika z reklamy, oraz strony), to jest to rewelacyjnie tanie połączenie z komórek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re kto ma w Orange komórkę na kartę i to potwierdzi? IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 12:40 tzn. że też można skorzystać z takiego taniego połączenia - zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś Orange GO (to chyba teraz jest na kartę???) z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły rzeczywiście rewelacja :) IP: 83.238.144.* 25.06.07, 20:05 ja do większości krajów UE oraz USA i Kanady dzwonię z komórki za 8gr. netto/1min. już od ponad roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re to może się podzielisz z innymi jak to robisz? IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 21:29 bo chyba nikt o tym nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re także inny numer wptelefon IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.07, 22:01 sprawdźcie na wptelefon.wp.pl (bo to ten sam operator voxnet, co w przypadku alenumer) tylko czemu kurna tylko w Orange??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Orange - możliwość dzwonienia przez tani nume IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:08 Nie polecam połaczeń przez ten numer dostepowy. Raz że jakość słaba, ale to jakoś by przeszło. Podczas p[ołaczenia zrywa łącze, nie idzie normalnie porozmaiwać. Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re no to ciekawe - przecież od lat istnieją i zwykle IP: *.gdynia.mm.pl 27.06.07, 16:53 są to dobre połączenia - jak dzwoniłem z linii lądowych, to były to normalne połączenia, identyczne jak 'pełnopłatne' Odpowiedz Link Zgłoś