Gość: anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Jaki dobry proszek polecacie? , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrednamadzia Re: proszek do prania 21 lat temu Persil, Vizir, Omo, ale tylko te kupione na giełdzie. Oryginalne, ciut tylko droższe, ale jakość nieporównywalna w tymi wyprodukowanym w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: proszek do prania IP: *.devs.wavenet.pl 21 lat temu na jakiej giełdzie kupujesz oryginalne proszki, te co wymieniłaś? Bardzo mnie zaciewkawiłaś, napisz, gdzie, co i jka? Ja kupuję w hipermarkecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: proszek do prania 21 lat temu moja mama używa tylko Persilu mówi że najlepszy ja jeszcze nie mam ulubionego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: proszek do prania IP: *.gdynia.mm.pl 21 lat temu zgadzam sie persil ale tylko oryginalny niemiecki ja kupuje na hali w gdyni ale wiem ze na każdym bazarze nawet w malych miejscowościach stoi ktoś z oryginalnymi niemieckimy produktami polecam np. płyn do naczyn palmolive mam go od początku lipca (duża butelka) kosztuje ok 10 zl ale wart jest każdych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: proszek do prania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Kupuję zazwyczaj dobre i droższe proszki typu Vizir, Persil, Omo. Jednak nie zawsze jestem zadowolona z efektu końcowego. Teraz tak sobie myślę, że może powinnam poszukać gdzieś tych oryginalnych bo zazwyczaj kupuję w pobliskim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś