Dodaj do ulubionych

roaming w PLAY - karta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:59
Czy zakup karty w PLAY gwarantuje roaming? Czy jeśli dziś kupię, a jutro już
będę za granicą, będę mogła swobodnie korzystać (rozmowy i smsy)? I jakie są
realne ceny za minute i smsa z zagranicy do Polski?( zarówno na komórki jak i
stacjonarne). Bardzo proszę o odzew wszystkich którzy mają wiarygodnie info.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: roaming w PLAY - karta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:56
      Tak, na karte tez mam roaming. W Playu ceny w roamingu bardzo atrakcyjne: 1,99
      wychodzace i 0,99 przyhodzace, oczywiscie ceny te dotycza oferty na karte, bo w
      abonamencie sa jeszcze niższe
      • Gość: Adam Re: roaming w PLAY - karta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:57
        Aha, a SMSy wychodzące po 1zł
        • Gość: Nina Re: roaming w PLAY - karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:07
          Ale czy wystarczy że włożę kartę SIM w telefon i juz mam roaming? czy konieczne
          jest jakieś odblokowywanie albo staż w sieci, no nie wiem co tam jeszcze?
          Oczywiście w przypadku karty, nie abonamentu.
          • mbi.radom Re: roaming w PLAY - karta 07.07.07, 11:10
            Wystarczy, że włozysz i aktywacja roamingu nastepuje automatycznie, ale dla
            pewności mozesz zadzwonic na *500 i dodatkow sprawdzic
            • Gość: Nina Re: roaming w PLAY - karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:47
              Bardzo dziękuję za odpowiedzi, pomogliście mi podjąć decyzję - kupie kartę PLAY.
              Pozdrawiam.
      • esquire Re: roaming w PLAY - karta 11.07.07, 20:37
        > Tak, na karte tez mam roaming. W Playu ceny w roamingu bardzo atrakcyjne: 1,99
        > wychodzace i 0,99 przyhodzace, oczywiscie ceny te dotycza oferty na karte, bo w
        > abonamencie sa jeszcze niższe

ale zapomniałeś dodać, że te ceny są za 30 sekund rozmowy, wiec za minutę x2.
        • Gość: Jan Re: roaming w PLAY - karta IP: *.osk.pl 17.07.07, 15:39
          Jasne

"Opłata w PLN za minutę połączenia (naliczanie co 30 sekund)"

2zł za minute, 30sek to 1zł.
    • Gość: re a dlaczego nie sprawdzisz na stronie playmobile??? IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.07, 15:03
      przecież to bardziej wiarygodne niż to, co ktoś ci może lub nie dobrze
      podpowiedzieć... cennik to cennik
      • Gość: Krzycho Re: a dlaczego nie sprawdzisz na stronie playmobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 19:18
        gdyby tak wszyscy odpowiadali, to to forum by umarło... na sporo z tu zadawanych
        pytań można odpowiedź znaleźć gdzie indziej...
        • Gość: re bez przesady - niektóre trudno znaleźć, a inne IP: *.gdynia.mm.pl 08.07.07, 13:04
          - jak to - chyba lepiej sprawdzić u źródła, niż polegać na opiniach, które
          czasem są brane z księżyca - no ale to problem pytającego - to on zapłaci
    • Gość: rala Re: roaming w PLAY - karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:47
      Lepiej chyba wychodzi sie jak sie wezmie w Play abonament-roaming jest tanszy-
      49 gr/min.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka