Dodaj do ulubionych

Z370 czy Z400??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:55
proszę o pomoc. bo nie mam pojęcia co lepsze. a pracownikom z salonów sieci
to jakoś nie moge zaufać że dobrze doradzą. mam wybór pomiędzy tymi
samsungami, i jeszcze LG KU311, ale to jakoś mnie nie przekona.

z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • blq ach ten play 18.07.07, 22:04
      widze że playowy lowend karierę robi w najlepsze. a tego LG to pewnie niedługo
      na następcy stadionu X lecia będą pod szyldami Playa sprzedawać. ile oni tego
      chłamu nabrali....

a co do samsungów to podobne funkcje, z400 bardziej typowy, slider, z370
      bardziej indywidualne wzornictwo, słabszy choć ciekawy "poziomy" wyświetlacz.
      nadal zresztą dobrej jakości, e250 to to nie jest.
      • Gość: maciek. Re: ach ten play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:13
        robi karierę, robi. jak mi era po 4latach proponuje motorolę v3 w abonamencie
        za 40zł to niech spadają. fakt że to niski abonament, ale lepsze telefony
        miałem do wyboru jak z nimi najpierw podpisywalem umowę. :/ dlatego poszedłem
        do playa.
        • Gość: moa Re: ach ten play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:53
          Ja też przechodzę do Playa ale z orange. Niższe ceny, najniższe na rynku i
          telefony -jak dla mnie- fajne. A orange -przeceniany...
          • Gość: Moa raz jeszcze :) Re: ach ten play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:54
            Aha zapomnialam jeszcze dodać, że ja biorę Z400 za abonament 50zł. Pozdrawiam :)
          • printia Re: ach ten play 12.08.07, 23:45
            ja bym się na twoim miejscu zastanowiła czy to dobry pomysł. ja też tak
            zamierzałam ale już zrezygnowałam z tego pomysłu- jak Ci się nie będzie podobało
            to z zerwanie umowy 1 500 zł a z PLay są same problemy póki co. Inne sieci jak
            jak przenosisz numer to dają "Premię" żeby nie bolało, że musisz zapłacić za
            przeniesienie a ta nic nie daje i bałagan mają straszny. Mojemu koledze nie
            przysłali faktury i zablokowali połączenia wychodzące, ja w końcu kupiłam u nich
            na kartę tel i zablokowali mi po 4 dniach połaczenia wychodzące, mają 30 dni na
            rozpatrzenie reklamacji..ech.. szkoda gadać
            • Gość: skeezy Re: ach ten play IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:40
              > Mojemu koledze nie przysłali faktury i zablokowali połączenia
              > wychodzące
              A czego się spodziewał, jeśli nie zapłacił? Brak faktury nie zwalnia z obowiązku uiszczenia należności za wykonaną usługę.
              BTW, nie sądzisz, że w ciągu 22 dni, moa zdążyła już zmienić operatora?
            • Gość: gosc Re: ach ten play IP: *.pronet.lublin.pl 15.08.07, 09:13
              No i tu sie mylisz bo dają 120min za przenisienie numeru. A jak sie
              nie płaci to blokują.ha ha ale ubaw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka