Gość: mix IP: *.augustow.mm.pl 29.07.07, 19:31 czy jest do uzyskania od operatora sieci tesc wysłanych sms-ow? ktoś zna takie przypadki? bede wdzieczny za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: tresc sms-ow 29.07.07, 20:36 Nie, sieć ma odnotowane godziny i nadawców, ale nie treść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: tresc sms-ow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 22:04 wredna.suka napisała: >Nie, sieć ma odnotowane godziny i nadawców, ale nie treść. Nieprawda. Operator ma również treść wysyłanych SMSów, które musi przechowywać przez 2 lata, a ujawnić ich treść może na żądanie prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: tresc sms-ow 31.07.07, 08:18 Dlaczego opowiadasz bzdury i wprowadzasz ludzi w błąd? Jaki masz w tym cel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: tresc sms-ow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:27 Czy to pytanie jest do mnie?? Jezeli tak, to nie sa to bzdury tylko fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: tresc sms-ow 01.08.07, 11:35 Nie wiem czy do Ciebie - bo autor tej szkodliwej bzdury się nie loguje (co nie dziwi, dziecko neostrady). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: tresc sms-ow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:16 Chodzi mi o to do której wypowiedzi się odniosłeś, czy do mojej czy do poprzednika? Ja sie podpisuję i też się nie loguję. Odpowiedz Link Zgłoś