IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 04:57
potzebuje kupic jakis fax do domu na normalny papier (to chyba taniej niz
papier termiczny) , jaki polecacie model ? nie musi byc najnowszy hit, nie
wiem czy bedzie mnie stac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: jaki fax IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 08:53
      Gość portalu: Anita napisał(a):

> potzebuje kupic jakis fax do domu na normalny papier (to chyba taniej niz
      > papier termiczny) , jaki polecacie model ? nie musi byc najnowszy hit, nie
      > wiem czy bedzie mnie stac :)

Nie siedzę w tym, ale wydaje mi się, że tańszy faks to właśnie ten na papier
      termiczny.
      • Gość: piecyk gazowy Re: jaki fax - ERRATA!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 08:55
        Miało być: Nie siedzę w tym, ale wydaje mi się, że tańszy W EKSPLOATACJI faks
        to właśnie ten na papier termiczny.
        • Gość: Gucio Re: jaki fax - ERRATA!!! IP: *.bydg.pdi.net 08.07.03, 08:16
          Jesli masz w domu komputer, to może rozwiązaniem byłoby zainstalowanie
          oprogramowania faksowego na komputerze i wydruki na drukarce domowej?
    • azm Re: jaki fax 08.07.03, 09:45
      Ja mam Panasonic KX-FP88. Zapłaciłem ok 800 zł rok temu.
      Zalety: jest telefon, książka telefoniczna (50 albo 100 numerów - nie
      pamiętam), wyszukiwanie wpisow kółkiem - bardzo szybkie i wygodne, cyfrowa
      sekretarka (15 minut) z oznaczeniem godziny i daty nagrania, kopiarka z zoomem
      (zooma jeszcze nie ćwiczyłem).
      W porównaniu z komputerem nie wymaga długiego uruchamiania i nie szumi, zużywa
      mniej prądu.
      Wady: dość kosztowna folia do druku. jedno pudełko ok 50-60 zł (nie pamiętam
      dokładnie)zawiera 2 rolki, każda po ok 150 stron. Użycie folii jest spore, 1:1
      z papierem. Z tego powodu wołałbym faks na atrament, jak plujka.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka