Dodaj do ulubionych

POP? Opop? Chyba kpina... grrrr

IP: *.SLOWIANKA.ds.uni.wroc.pl 10.10.07, 19:06
WITAM!
Pomóżcie bo szału dostane...
...jestem uzytkownikiem POPa od 4 lat, ostatnim czasem kozystalam z
usługi sms za 1 grosz. Skusiłam się na promocje OPOP i z tego
względu musiałam zmienić numer (grrr) poniewaz "O"POP okazał się
jednym wielkim niewypałem. Kupiłam więc starter, aby byc znowu w
POPie, na koncie niby 13 zł (za 5 zł), oczywiscie okazało się, że na
koncie jest tylko 3 złote... musialam wiec iść i doładować konto o
25 zł, aby wysłać smsa za 6 zł na nr 1166 i miec smsy za 1 grosz.
Dostałam w odpowiedzi wiadomość typu "sorry, usługa dostepna tylko
dla uzytkowników POP" to kim ja do jasnej cholery jestem????
Co jeszcze mam zrobić aby być tym nieszczęsnym użytkownikiem POPa i
kożystac z usługi sms za 1 grosz?!
Prosze o odp
PS. Skonczyly mi sie juz pieniadze na nowe karty:(
Obserwuj wątek
    • hubcio.bydgoszcz Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr 10.10.07, 19:24
      Gość portalu: ZAGOTOWANA! napisał(a):

> WITAM!
      > Pomóżcie bo szału dostane...
      > ...jestem uzytkownikiem POPa od 4 lat, ostatnim czasem kozystalam
      z
      > usługi sms za 1 grosz. Skusiłam się na promocje OPOP i z tego
      > względu musiałam zmienić numer (grrr) poniewaz "O"POP okazał się
      > jednym wielkim niewypałem. Kupiłam więc starter, aby byc znowu w
      > POPie, na koncie niby 13 zł (za 5 zł), oczywiscie okazało się, że
      na
      > koncie jest tylko 3 złote... musialam wiec iść i doładować konto o
      > 25 zł, aby wysłać smsa za 6 zł na nr 1166 i miec smsy za 1 grosz.
      > Dostałam w odpowiedzi wiadomość typu "sorry, usługa dostepna tylko
      > dla uzytkowników POP" to kim ja do jasnej cholery jestem????
      > Co jeszcze mam zrobić aby być tym nieszczęsnym użytkownikiem POPa
      i
      > kożystac z usługi sms za 1 grosz?!
      > Prosze o odp
      > PS. Skonczyly mi sie juz pieniadze na nowe karty:(

musisz miec POPa, a nie Orange POP, to sa dwie inne oferty
      • Gość: nienawidze opopa Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.centertel.pl 31.03.08, 19:20
        witam ten dziwny i głupi opop nie działa jak moge znowu znaleźdź się
        w ofercie orange pop
        • Gość: ja grosz za sms w opop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 19:18
          grosz na 767
    • Gość: Adam Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 19:40
      Mozesz przeciez migrować bezpłatnie między POPem i Orange Go w ramach tego
      samego numeru, wiec niepotrzebnie kupujesz nowy starter. A tak w ogóle ten Opop
      to jedno wielkie dziadostwo. Niby "ogromne pakiety" ważne tylko przez dany
      okres, a potem przepadaja jak sie nie wykorzysta minut czy SMSów w ramach tego
      pakietu.
      • Gość: zagotowana Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 11.10.07, 11:46
        Byłam w dziale obsługi i Pani powiedziała mi że nie da się migrować z OPOPa do
        POPa, na reszte pytań odpowiedziała mi "nie wiem", po czym skierowała do Heliosa
        do Orange (innej siedzimy) bo "może tam będą wiedzieć"
        ORANGE NA PASAżU GRUNWALDZKIM- macie zaje***stą ekipe, naprawdę, wszyscy klienci
        jakich tam spotykam i moi znajomi są strasznie zadowoleni, tylko że te baby
        nigdy nic tam nie wiedzą!!!!!! Zastanawiam się czy wiedzą, że żyją w ogóle.
      • Gość: bryk Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 16:06
        no ale przy wyborze pakietu mozesz przecież zdecydować czy chcesz na tydzien czy
        miesiąc.Jeśli na tydzień o jest chyba szał sms a jeśli na miesiąc to masz grosz
        za sms.Obydwa pakiety kosztuja 6zł takze nie rozumiem w czym problem? w starym
        popie miasz smsy po groszu w nowym też tylko że w nowym minuta do wszystkich
        jest tasza o 15 groszy
        • Gość: iwan Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 16:24
          dokładnie w tym nowym popie minuta jest tańsza o 15gr i juz choćby dlatego
          bardziej się opłaca.a słyszeliscie coś o tym orange music? ponoć to jest jakiś
          nowy prepaid orange
    • vaniliaa1 wyslij smsa o tresci GROSZ pod 767 bedziesz 17.10.07, 22:37
      mial taki sam pakiet jak w starym POPie
      • Gość: suzi xD Re: wyslij smsa o tresci GROSZ pod 767 bedziesz IP: *.CNet.Gawex.PL 14.01.08, 21:38
        a jak sprawdzić ile zostało smsów do wykorzystania??
      • Gość: fly@amorki.pl Re: wyslij smsa o tresci GROSZ pod 767 bedziesz IP: *.kos.vectranet.pl 03.02.08, 16:28
        A jak się sprawdza pozostałe esy? O odp.proszę na mail. Z góry
        dziękuję :)
    • wafel89 Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr 22.10.07, 11:10
      Ze strony operatora:
      wyślij SMS-a o treści OPOP pod numer 1112
      • Gość: mgg Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 22:30
        hm, przeciez pakiety smsow po grosz sa teoretycznie dostepne tez w opopie to
        dlaczego juz kolejna osoba mowi, ze nie mogla zamowic? :/
    • Gość: Angelkaa Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.telkonet.pl 30.11.07, 11:29
      Słuchaj,z tego co mówisz wygląda na to,że starter kupiłeś z Oarnge,a nie z Popa,
      teraz musisz wysłać esamsa o treśc 'POP' na numer 1133 żeby przejść na POP'a
      • Gość: Zbyszek Re:Angellka jesteś w błędzie IP: *.telpol.net.pl 06.02.08, 22:07
        Niestety nie możliwe jest ponowne wejście na POP ponieważ od 3.09
        obowiązuje nowa oferta Orange POP. Ja też zostałem nabity w butelkę
        przez OPOP. To są złodzieje. Tak. Mogłem mieć tańsze oferty rozmów z
        POP (30gr/min) a teraz w tym łajnie mam 65gr/min. Polak mądry po
        szkodzie.
    • Gość: Antek Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 12:58
      Bo to trzeba innego smsa wysłać z innym poleceniem!! Jeśli chcesz
      wykupić sobie te 600 smsów musisz napisać smsa o tresci GROSZ pod nr
      767 I STAN SMSÓW SPRAWDZASZ: wysyłasz sms o treści ILE pod nr 767.
      pozdrowionka :)
    • Gość: mati Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 14:22
      wyslij grosz na 767 i bedziesz miał pakiet 600 smsow
    • Gość: wiolusia Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.elk.mm.pl 26.12.07, 21:53
      hmm też przeszam na opopa. i po spedzeniu kilka godzin w necie .
      znalazłam! w treści"grosz" pod nr "767" - smsy na miesiac ;p
    • Gość: piotrek Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:32
      wyslij sms o tresci nowy pop pod numer 1133 i bendziesz w popie
    • nuova Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr 07.01.08, 17:22
      Dlatego zanim skusiłam sie na tę nową [no juz nie taką nową] propozycję, to
      sprawdziałam czy to nie ma haczyka [pytałam m.in na tym forum]. W efekcie nie
      stałam sie nową uzytkowniczką Opop-u :)) Dzięki Bogu :)
    • Gość: Aneta621 Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 12:16
      A więc OPOP a POP to co innego ;). Sama nazwa się różni więc jeżeli
      chcesz mieć pakiet 600 sms-ow za 6 zl. to pisz GROSZ na nr. 767 ;)
    • Gość: aes Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 00:10
      nie mozna przelaczyc sie z OpOpa na POPa ani na Orange Go, to sa stare oferty, starter 13 za 5 jest w opopie, w Opopie masz taniej za minute 0,65 a sms =mms (0,20gr) pakiety sms za grosz (GROSZ na 767), pakiety minut(30 min za 6zł), i 3 wybrane numery za 6 zł. czy jeszcze w czyms moge pomoc ?? :-)
      • Gość: Nowy w opopie ;/ Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:12
        Jak sie wykupuje 30 min za 6zł?
    • Gość: grrre Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.unused.derbynet.waw.pl 24.01.08, 01:10
      grrr
    • Gość: Monika Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.elk.mm.pl 10.02.08, 13:16
      jeżeli chcesz kupić pakiet 600 sms to musisz wyslac sms o tresci "GROSZ" na
      numer 767 a jezeli chcesz sprawdzic ile jeszcze zostalo smsow to piszesz "ile"
      tez pod numer 767 . tez niestety weszlam w tego opopa ;// to gowno ;/ i nie moge
      sie wycofac...;/
    • Gość: tomek Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 09:31
      aaa to wogole jest pojeb,,,,wymyslaja nie wiadomo co.mam to
      samo.jestem w opopie a nie moge kupic pakietu bo jest on mozliwy
      tylko dla....OPOPA!!po..e!!3m sie
    • Gość: Asta Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 22:37
      hmmm jezeli jestes juz w OPOPie i chcesz miec pakiet 600 smsow
      najprosciej bedzie jesli wyslesz sms o tresci ''grosz'' pod nr
      767 ... wiem bo sama mialam z tym problem ... pozdrawiam:)
    • Gość: nabity w butelkę Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.84.inds.pl 17.04.08, 16:24
      Nie ma "starego"POP- hi, hi. Tylko OPOP
    • Gość: ciutek Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.chello.pl 05.05.08, 21:56
      Jak sie wykupuje 30 min za 6zł?

• Gość: izunia87 Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 22:33
        jestem w Nowym Popie... eski 600 pod 1166 tak..jeszcze est cos takiego..ale
        mysle nad tym Opopem..te minutki po 3gr sa fajne.. tylko czy to na pewno jest
        bez haczyka?!!!!
        • Gość: orange Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:53
          nie ma haczyków, wszystkie pakiety kosztują 6 zł brutto i z 3
          osobami rozmawiamy za 3 gr i sms za 1 gr
          natomiast trzeba zwraać uwage na treśc komend do pakietów , bo w
          Popie sa inne a w Orange Popie inne:)
          złość internautów wym\nika tylko z ich niewiedzy:P i nie czytania
          regulaminów, które są ogolnie dostępne na portalu orange.pl
        • Gość: Łukiiss Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.unused.derbynet.waw.pl 30.09.08, 22:01
          Zobaczcie sobie ceny nowego Simplusa... Może się mylę, ale wychodzi, że Simplus
          jest najtańszy...
    • Gość: anke Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.static.otenet.gr 29.09.08, 12:41
      ja to mysle ze cos musialas zle zrobic bo ja jakos jestem juz ladny kawalek
      czasu uzytkownikiem i nie milaem zadnyc takich problemow...
      • Gość: marycha Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 21:27
        Ja miałam w erze, ale przeszłam na Orange Go, a z tego na OPOPa(tu pakiety można wykupić), bo większość znajomych ma w orange i mi taniej wychodzi.
        • Gość: gośćA Re: POP? Opop? Chyba kpina... grrrr IP: *.xdsl.centertel.pl 28.10.08, 01:40
          a nie lepiej orange go? i doładować za 100.?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka