Dodaj do ulubionych

pomóżcie wybrać!!

IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 12:07
Mam zamiar kupić w idei pop Alcatel OT 311 lub Siemens A50, zalezy mi zeby
były gry, ale np w alcatelu podobno nie ma, czy ktoś ma ten fonik w idei pop?
Prosze o rade który z telefonów bardziej sie opłaca, i który jest
korzystniejszy oraz ktory jest lepszy....
Obserwuj wątek
    • Gość: ustek Re: pomóżcie wybrać!! IP: *.ust.vectranet.pl / *.ust.vectranet.pl 25.09.03, 13:56
      o alcatelu nie wiem, ale mam A50 siemensa, i to jest porzadna niemiecka
      robota:)
      zadnych fajerwerkow, ale bateria trzyma 9-10 dni )przy wylaczaniu na noc), ma
      2 gry, jest lekki, i mnie to w zupelnosci wystarcza. za ta cene to jest dobry
      telefon.
      • Gość: aja Re: pomóżcie wybrać!! IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 15:48
        czy kupiles go moze w popie?
        • Gość: ustek Re: pomóżcie wybrać!! IP: *.ust.vectranet.pl / *.ust.vectranet.pl 25.09.03, 22:22
          tak właśnie
    • Gość: aja Re: pomóżcie wybrać!! IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 26.09.03, 19:02
      dzieki za info, a napisz mi jeszcze czy są jakieś kolorki do wyboru, czy tylko
      jeden i czy ma te podstawowe funkcje typu zegar, budzik,kalkulator, organizer
      aha no i czy mozna na niegi sciagac jakis logo albo melodyjki...:)
      • Gość: ustek Re: pomóżcie wybrać!! IP: *.ust.vectranet.pl / *.ust.vectranet.pl 27.09.03, 00:56
        tylko ten niebieski, ale obudowy sa wymienne, wiec mozesz sobie ew. dokupic.
        zegar, budzik, 2 gry, wap, wibrator, slownik t9, ems - sms do 760 znakow.
        kalkulator maja siemensy tylko w wyzszych klasach, niestety. organizera tez
        nie ma.
        sciagac mozna do 4 melodii, bo tyle ma wolnego miejsca. i wysylac smsy z
        obrazkami i dzwiekami.
        • Gość: aja Re: pomóżcie wybrać!! IP: *.kra.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 27.09.03, 18:06
          dzieki za info chyba sie zdecyduje...przekonałeś mnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka