Dodaj do ulubionych

Opinie nokia e51, e71

11.03.09, 11:08
Witam, chciałbym poznać wasze opinie jako użytkowników na temat tych dwóch
modeli, jak się sprawują, jak trzyma bateria no i czy warto któryś z nich
kupić. Z góry dzięki za opinie.
Obserwuj wątek
    • mwilq Re: Opinie nokia e51, e71 27.03.09, 04:24
      Mam e51 od 15 miesięcy i uważam że to całkiem niezły fonik.Bateria trzyma ok.4 dni normalnego uzywania.Obudowa jest cała z metalu i dobrze spasowana - u mnie po tych 15 miesiącach nie widać większych oznak zużycia,a noszę w kieszeni bez żadnych futerałów.Przyciski funkcyjne są trochę przymałe i trzeba się do nich przyzwyczaić,ale po skonfigurowaniu praktycznie nie musisz otwierać menu,by zrobić większość rzeczy - te 4 środkowe przyciski mają podwójne funkcje - co innego można zaprogramowac przy przyciśnięciu,a co innego po przytrzymaniu.Aparat jest nienajlepszy,ale do mmsów wystarcza,za to filmiki kręci w 30 klatkach na sekundę,co daję całkiem niezłą jakość.
      Fon dość szybko się uruchamia dzięki szybkiemu prockowi.Mnie nie zdarzył się żaden zwis,ale kilka razy przytrafiło sie,że fon zresetował ustawienia dzwonków.Fajne jest to że na dzwonek możesz ustawic także video.W sumie najbardziej denerwujące jest to,że e-51 nie ma przedniej kamery i nie można z niej prowadzić normalnej videorozmowy,tzn. albo ty nie widzisz rozmówcy,albo on ciebie.Ogólnie,jak nie potrzebujesz fona do videorozmów,to całkiem dobra rzecz za rozsądną (teraz) kasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka